August 23, 200618 yr Meni je to usred ispitnog roka i nema shanse da dodjem, ali ako ce stvarno biti nekog snimanja, mogu ja da vam to izmontiram, napravim dvd, shtagod...
August 23, 200618 yr do?la bih i ja mo?da . . . za nas iz daleka, jel mo?e detaljniji plan za nedelju, samo jedan dan
August 23, 200618 yr za nas iz daleka, jel može detaljniji plan za nedelju, samo jedan dan uvek mozes sa nama u subotu ujutro, pa onda nije samo jedan dan... a suska se da ce biti i nekog rostilja na paragovu u subotu
August 23, 200618 yr e da, samo da naglasim da kod mene ima jedan obichan i jedan brachni krevet slobodan, plus gomila mesta na podu
August 23, 200618 yr ...ode mi mladost dok se svi napijete kafe... odlican potpis, spavacu!!! 5555555555 :D a krevete, mislim da cemo se potruditi da ne zvrje prazni
August 24, 200618 yr Ja se pojavljujem cisto radi reda, zakona i zbog filma! :-D Kod mene ima jedno 3 mesta za spavanjac pa ko je raspolozen da se pojavi u subotu da malkice procunjamo kroz varosh... welcome aj uzdravlje :-D
August 24, 200618 yr marinice, u subotu se penjes na frusku goru i tamo ti dajemo hranu i pice! kakva varos, planina zove! :weed:
August 24, 200618 yr Author ACKE! Nasao sam u nekom katalogu "Digitalni laser za merenje daljine" za samo 1499 dinara!
August 24, 200618 yr Sto ste takvi, a taman sam lepo mislila do Bosne da odem, kad ja tamo a ono medjutim... Dobro,dolazim...gde-god, sta-god, a na put cu kad li, tad li :-D
August 24, 200618 yr ja cu sigurno banuti.... Ne znam da li ste malo odustali od spremanja klope za sta sam dao moju punu podrsku! Gde god bio, ma sta radio, zovite.
August 24, 200618 yr Ja bih, takođe, do?la... ALI NEMAM LAMPU A po?to je njeno prisustvo obavezno, ima li neko koju na zajam?
August 25, 200618 yr Ja se potpuno slazem sa Jovanom da treba da spremimo neku klopu. Ja sam matora zena u godinama imam bolove u ledjima i mogu samo da kuvam... :-D Ma dolazim samo mi nabacite lampu!
August 27, 200618 yr Author Evo slicica sa poslednje akcije. Link znate: http://www.peterwardein.com Video zapis sa predhodne akcije na linku:
August 28, 200618 yr Fine slike. Akcija je bila sasvim spontana (da ne ka?em: neorganizovana) i zabavna. Prijavljujem se u klub "Izgubljeno-pozajmljeno", po?to sam do?ao kući sa nečijim upaljačem koji ima plavu lampicu na sebi (mislim da je Marjanov).
August 28, 200618 yr Author Dobro jutro Ah... Kada meni deluje neorganizovano onda je neorganizovano. : ) Jmbg, nisam poneo plan podzemlja pa ne bi toliko lutali. btw Ne znam de se delo ono smece koje smo videli prosli put. ?/ Ipak je to posao za onu prvobitnu ideju sa dvodnevnim aktivnostima na smenu sa osvetljavanjem hodnika. Mislim da smo solidno uradili. ; ) Sada ce nam trebati samo jedna akcija da bi smece koje smo sakupili izbacili napolje. Smeca ima toliko da se radi danima, ali... Svake naredne subote od 16 casova (kod sata) imacemo odlaske u podzemlje da uradimo po nesto. Ko nam se pridruzi - prodruzio se. : )
August 28, 200618 yr Opet cu da prozivam Jegulju Ona je trebala meni da dojavi gde ste kako bi Marija i ja doleteli (u stilu velikog vodje Lazara) Nina, duso moja, menjaj telefon odma, kakvo je to djubre kad u katakombama signala nemas :potty sledeca akcija: postavljanje predajnika mobilne telefonije u katakombe, Organizacija je bitna
August 28, 200618 yr more, jovane, jovanke, djoro, ti si mene cekao da ti pokazujem petrovaradin! mosh misliti! samo nasao izgovor. trebalo je lepo, kao mi neki, da dodjete sa 2 sata zakasnjenja, ionako nista ne bi radio.
August 29, 200618 yr ah, hvala kiko ali to DJORA skrece paznju sa teme da ne bi dosao ni sledece subote.