Jump to content

Featured Replies

Posted

Sjajno! Odabrao si odličan detalj za putopis, ispričao ga na duhovit i originalan način, naglas si me zasmejao nekoliko puta, a pride sam i otrčala u kuhinju po priručni sendvič (bez sušenog lososa ali sa pokojom sasušenom maslinom...) usled živopisne zamisli monačke večeri... Svaka čast, mislim da si uneo malo svežine u putopisni žanr uopšte clap.gif' alt=':clap:'>

monaco-thumb.jpgDa se u Monaku može večerati za trinaest eura, uz dve hulje koje su priredile jedan mali hedonistički performans nasred rive, uverio se i gospodin monački (uputili su me da je ovako ispravno) policajac, koji je na toj večeri silom prilika bio trinaesto prase...
Autor: Darko JovanetićPročitajte ceo tekst

Kakav odličan tekst, skroz mi je popravio raspoloženje :spot: Super što je ilustrovano slikom iz restor.. ovaj, sa ulice :green:

Nadam se da ćemo te čitati još nekom prilikom, ova vrsta humora mi je baš prijala clap.gif' alt=':clap:'>

Svaka čast, umeš odlično da uočiš ono komično u nekoj situaciji i zatim to ispričaš tako da zvuči još smešnije :) Ej, da je više 'vak'ih putopisa... Ovaj tekst mi vraća veru da ovaj sajt nije promašaj. Ne, ne šalim se.

Sajt je daleko od promašaja! Ja ga doživljam kao konak u kojem najčešće ćutim i osluškujem šta drugi govore,a s vremena na vreme i sam napišem nešto. Biće tekstova, samo nek je sajta :) Pozdrav svima i od srca hvala na komplimentima!

Extra duhovito, vrh lol::

Evo dokaza da se od skromnih sastojaka može napraviti vrhunska večera a jedna anegdota pretočiti u izvanrednu pričicu...Odlično preneta atmosfera, informacija taman kol'ko treba a trinaesto prase..

lol:: lol::

Bravo! clap.gif' alt=':clap:'>

Svaka ti cast.Originalno,kratko i duhovito....

:banana:

Sta reci nego clap.gif' alt=':clap:'>

Vispreno, zabavno, sjajn stil! Eto kako napraviti putopis zanimljivim i zabavnim! Bravoo!

bravo na kvadrat! Samo tako nastavi, momče!

• 2 weeks later...

Odlican putopis, slatko sam se ismejala i podsetila sopstvenih rucavanja po parkovima i parkinzima. :D sjajno!

• 1 year later...
  • 7 months later...

uf, ja trebao da krenem pre 2 dnaa, sad čekam tek sledeći vikend

• 1 year later...

Lepo, lepo! Ali, ako te put opet navede u Monako, vodim te na rucak za, ne bas 13, ali 15 evra... sa sve cašom odličnog provansalskog rozea! :)