Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam koje je najbolje mesto na forumu na koje se javiti kad prvi put banes na ovaj forum. Dok se malo ne uhodam :)

Nisam bila neki veliki putnik do sad, ono klasika u Grcku na more, Madjarska godinama Harkanj bazeni i tako to.. mizerija znam  :roll:

Ali, to valjda ne znaci da ne mogu sa vama da otputujem.. ko zna gde ;)

Jos samo da dodam da sam drugarica Marka chivitlija, ako mi je to neka preporuka...  :-D

sa zeljom da se odlicno druzimo i putujemo..

pozdrav svima od Granicarke!  clap

Paaaaaa, dobrodoslaa  :-)

Chivitli je dobar cova, pa ti to sto si mu drugarica svakako ide u prilog  :-D

Vidis sad kad si vec spomenula, mislim da bi mogli da imamo jedan novi board, na kome bi se novi clanovi predstavljali jel... Kao neko mesto za inicijaciju, pored ove standardne inicijacije  ::crazy:

Dobro, ti uzivaj, i forumaj , forumasi, forumuj ili kako vec pa se vidimo prilikom nekog novog velikog sleta...

:mrgreen:

Ako ti je panonski obecao lepo druzenje, moras mu verovati  lol::  Ima covek pozitivna iskustva  :dance:  koja ce rado podeliti sa tobom, kao sto je sa nama.

• Author

Ako ti je panonski obecao lepo druzenje, moras mu verovati  lol::  Ima covek pozitivna iskustva  :dance:  koja ce rado podeliti sa tobom, kao sto je sa nama.

kakve su to prozivke? na sta se tu aludira?  :-D

Covek je veliki zaebant, a i lepo smo se svi uklopili (vidi postove o astro kampu)  serenade

Dobro nam do?la! Nadam se da se vidimo na sledećem pijan... okupljanju!? :banana::blob:

Kad se vratim pravim Marokansku zurku!!!

:dance:

• 2 weeks later...

Kad se vratim pravim Marokansku zurku!!!

:dance:

lepo je to znati? ?clap

?

dobrodosla drugarice? :-D granicarka

Eeej Granicarko, mislim da si zaboravila cetku za kosu u Novom Sadu  :happyyy: 

E, i za onu pomoc u ciscenju Tvrdjave definitivno imas gomilu bambija... Prvo pa musko    teg

:mrgreen:

• Author

Da, znam.. shvatila sam to posle umivanja jutros.. :)

a za tu gomilu bambija.. pa upisi tamo u onaj notes...  :wink:

Markokanska zurka, neko rece  :dance:

Znaci bice i supice sa mandarinicama uz obavezne marame i sedenje na podu (sto nam je svima omiljeno).

Cekamo te svi Marince  :party:

Irena zaboravila cd, Franzee kosulju, Granicarka cetku... To be continued?  :shockkk:

imam opravdanje... ja sam jaaaako zurila.. inace nisam zaboravna.. :)

jeste li vi to tamo malo, onako, koloketivno :banana: :banana: :banana: ili? pijjj pijjj pijjj kad ste se svi pogubili.....? kiklop

ja sam zaboravio majicu i dzemper i praznu flasu od ukrajinskog (valjda) crnog piva (acketa, druze - ponesi sa sobom kad budes svracao)... inace sam prilicno zaboravan i nisam zurio, ali jesam ustajao jako rano, za stop za suboticu (hvala acketi na voznji do autoputa, chivitliju na drustvu, konzulu na poverenju i dobrim ljudima iz lipe na fenomenalnom bureku)

Jos samo da dodam da sam drugarica Marka chivitlija, ako mi je to neka preporuka...  :-D

ej!

zar i ovde ti i chivitli?!?!?!

ostavite me na miru!!!!

::crazy:

Debeli, niko te nije pitao za misljenje :dance:

josh uvek nisi stekao pravo da me tako zovesh, niti da mi se tako obracash...

nono