Jump to content

Featured Replies

Posted

City Star

City Star je posebna ponuda namenjena za prevoz manjih grupa u odlasku i povratku u saobraćaju između Srbije s jedne strane i Austrije, Češke, Hrvatske, Slovačke, Slovenije, Rusije i Ukrajine s druge strane. Grupa može imati najviše do 5 odraslih putnika i 1 dete. Povoljnost ponude City Star se ogleda u tome što samo jedan putnik plaća punu cenu prevoza (u koju je takođe uključena povlastica), dok svi ostali odrasli saputnici plaćaju polovinu od ove cene, a deca saputnici samo četvrtinu.

ovo je preuzeto sa sajta zeleznice srbije.

jel zna neko nesto vise o ovoj karti (nema cene u cenovniku na sajtu)? trteba da idem sa manjom grupom drugara u hrvatsku, pa mi ova varijanta deluje prilicno zanimljivo.

• 2 months later...

Hej!

@preachers girl

Zanima me da li si koristila ovu povlasticu prilikom putovanja za Hrvatsku?

Ja planiram da sa drugaricama idem za Sloveniju za NG, a nigde nisam nasla nista o ovome :(

• 2 weeks later...

Mozes da se raspitas u agenciji Wastels koja se nalazi na Zeleznickoj stanici, na onom ulazu koji je blizi auobuskoj. Ja sam nekoliko puta uzimao kod njih i sto vise putnika ide cena je manja. Ali mislim da je limit 5...

Hvala na info! Nazalost nista od toga ove godine... ali dobro je znati... za buduca putovanja:)