Jump to content

Featured Replies

Posted

"Oktoberfest in Munich

When you hear the word "Oktoberfest", it's almost certain that one thing comes to mind... Bavarian Beer! The truth is, there is much more behind-the-scenes information that lurks beneath the countless years of this world-renowned Bavarian tradition. The next Oktoberfest takes place from the 16th of September until the 3rd of October 2006 - Don't miss it! "

ovo je sa sajta: http://www.muenchen.de/Tourismus/Oktoberfest/7548/index.html

Ja cu biti u Nemackoj u tom periodu, pa me zanima da li ima jos zainteresovanih?

Mozda bi mogli nekako da se skupimo tamo, ko zna... ha? sta kazete?

Kad startuju one olaksice za Italiju? I zna li se kakve su konkretno olaksice za studente? Mozda je to nacin za odlazak na Oktoberfest :)

marko, ne moras da mi stajes na muku, sto vise nisam student  :cry22::maddd:

Nisam bio na ovom festivalu ali sam cuo da je jos pre nekoliko godina izgubio onaj sjaj koji imao pre 20-30 godina. U Minhenu je u tom periodu sve duplo skuplje (inace, Minhen je najskuplji grad Nemacke). Smestaj posebno.... ljudi koji su bili tamo (na festu) kazu da je to samo jos jedna "parada pijanstva i kicha"

mislim da je suludo trositi vreme na oktober fest ukoliko pre toga niste bili u Berlinu, Dresdenu, Frankfurtu, Parizu, Rim, Firenca......

po meni je to gubljenje vremena i para....

Kelso ce u svakom slucaju biti tamo pa je to druga prica.....

• Author

uh sto me oma... napadoste... ok potrudicu se... :)

Marince viza nije problem , nemci nisu tako zeznuti za turisticku vizu jos kada si spreman da potrosos pare kod njih dobrodosao si uvek  :-D

ja imam nemacku vizu do 15.12. no radije bih do Hamburga, stvarno sam odusevljena slikama koje mi je bata kile pokazao, mada on je bas zadovoljan Minhenom. za festival stvarno ne znam....

• 1 month later...

U Minhenu je pivo u baru oko 2,5 evra, a tokom Oktoberfesta je preko 7 evra. Imam jednu razglednicu sa festom na njoj? :-D Ali ono ?to sam ja čuo o festu jeste da gomila ljudi sedi i pije, pije, ode do toaleta da se? :potty:, pa se vrati i nastavi da? ?pijjj. Bez kreativnosti? :hihi:

• 3 months later...

Ja sam bio 4 puta na Oktoberfestu i gledacu da idem na svaki sledeci!

Potpuno sam odusevljen celom atmosferom i naravno pivom!