Jump to content

Featured Replies

:comp:kako do vankuvera u novembru

Evo prijatelj mi je dosao pre par nedelja Air Berlinom za neku smesnu cifru, ali mislim da rade samo sezonski i da im je ove godine zadnji let u oktobru, ali za svaki slucaj proveri.

Covek je za njega, zenu i dvoje male dece , 3 i 5 godina  platio sve u totalu oko 1100 eura, nisam mogao da verujem.  Ovo je cana za jedan pravac, ali nisu velike razlike u odnosu na povratne karte, mislim da je cena jednog pravca oko 75-80% povratne karte.

Covek je za njega, zenu i dvoje male dece , 3 i 5 godina  platio sve u totalu oko 1100 eura, nisam mogao da verujem.  Ovo je cana za jedan pravac, ali nisu velike razlike u odnosu na povratne karte, mislim da je cena jednog pravca oko 75-80% povratne karte.

Air Berlin je low cost tako da return=2 x one-way. Osim toga, to nije nesto narocito povoljno, povratna sa British-om iz Frankfurta/Berlina za 2 odraslih i 2 deteta je manje od 2000 eur u novembru.  

Air Berlin je low cost tako da return=2 x one-way. Osim toga, to nije nesto narocito povoljno, povratna sa British-om iz Frankfurta/Berlina za 2 odraslih i 2 deteta je manje od 2000 eur u novembru. 

Novembar je dva meseca posle septembra  ;) ...... pitam se koliko BA kosta u septembru? A gde je jos put do BG-a? Ova cena koju ja pominjem je iz BG-a .......

Obrni-okreni, BA bi bio bar za 50% skuplji ......

Ne moze da bude iz Bg jer Air Berlin ne leti za Bg.

Leti JAT ........... nego da razjasnim malo stavri u vezi ove price ........ pa kaze ovako ...... covek je nasao let preko Flight Centre za  1000 eura ali nije imao kreditnu karticu pa je isao preko BG agencije Jumbo Travel i platio dodatnih 16K dinara istoj agenciji za usluge. Karta je kupljena krajem juna za 23. septembar.

Znaci za 1000 eura se za septembar mogao naci let  BG- Diseldorf JAT-om , Diseldorf-Vankuver Air Berlin-om.

Popirlicno jeftinije od British  varijante .......

• Author

zvao sam jutros british, karta (povratna) 907 eura, lufthansa 1039eura...,austria 1120eura....predpostavljam da od toga nema jeftinije?

zvao sam jutros british, karta (povratna) 907 eura, lufthansa 1039eura...,austria 1120eura....predpostavljam da od toga nema jeftinije?

Nemoj zvati direktno kompanije ...... tu cu cene nabudzene ....... zovi agencije ili pretrazi internet.

900 eura u oktobru je previsoka cena. Ja sam u maju prosle godine leteo Lufthanzom iz Vankuvera do BG , povratna naravno, i platio svega CAD$1300 sto je  odlicna cena za let iz Kanade, podelis ovo sa 1,6 i dobijes u eurima.

Iz Srbije bi karta trebala da bude jeftinija nego iz Kanade.

Predlazem ti da pogledas sajt:

www.airtransat.co.uk,

karta u jednom pravcu za Vankuver iz Londona je 150 funti, za 12. novembar. Do Londona mozes Wizzairom iz Temisvara za 25 evra u jednom pravcu. Sve ukupno, oko 200 evra u jednom pravcu! Mislim da nema povoljnije! Jedina zackoljica je sto sleces na Luton, a poleces za Vankuver sa Gatwicka, ali raspitaj se vec kako se transportovati. Proveri i da li bi ti eventualno trebala tranzitna britanska viza, ako imas samo kanadsku i srpski pasos.

• Author

sta im znaci ono u opisu leta....>>>>> stops : non-stop ( jel to znaci da staje kod svake bandere) ? sta im znaci ono u vezi osiguranja oko 80 funti  u jednom pravcu, a imaju i opciju "policy to be advised", jel im to obavezno?  primer sledeci: polazak 11nov u 13:25 a stize na odrediste  u 15: 25 istog dana( nesto mi tu nije jasno) a povratak iz vankuvera 24dec u 14:40 a stize u london 25dec u 08:25

polazak 11nov u 13:25 a stize na odrediste  u 15: 25 istog dana( nesto mi tu nije jasno) a povratak iz vankuvera 24dec u 14:40 a stize u london 25dec u 08:25

Ne bih ulazila u tacne proracune, ali onako odokativno meni izgleda logicno. Naime kada budes leteo za Vankuver kretaces se u istom smeru kao i Zemlja pa ce posto ces promeniti nekoliko vremenskih zona let naizgled mnogo krace trajati nego u povratku kada bi se tvoj avion kretao u smeru suprotnom od kretanja Zemlje.