Jump to content

Featured Replies

Posted

cao svima! vrlo kratko: da li je neko slucajno planirao putovanje u argentinu za kraj ove godine? ako nije, eto teme za razmisljanje! ja zapravo trazim drustvo, verovatno bi bilo lakse naci smestaj i bilo bi jeftinije kada bi isla grupa. osim toga verovatno bi bilo i zanimljivije kada bi isla grupa iskusnih putnika : )

• Author

cao plavojko  :-)

kako je krenulo mozda se sakupi i grupa! dobro mozda ne grupa, ali grupica... mala, ali vredna.

pozdrav

cao plavojko? :-)

kako je krenulo mozda se sakupi i grupa! dobro mozda ne grupa, ali grupica... mala, ali vredna.

pozdrav

tako i ja pred svako putovanje imam barem tri osobe koje idu 100% sa mnom. I onda kada stvari pocnu da bivaju ozbiljne dolazi do raznih "nepredvidjenih" okolnosti tj. odustajanja. Moj savet je da se ne nadas previse.....jer potrebna suma prelazi 1000 evra (samo za avio kartu) a to bas i nije lako naci....a o ostalim troskovima da ne govorim......

he, miroslav je, nazalost, u pravu... bez soma i po evra ne mozes ni da pomislis da odes... jer kad vec dajes tolike pare za kartu, steta da ne ostanes tamo malcice duze... ili jos malcice duze... itd :)

u svakom slucaju, ne gubi nadu ;)

caos miroslave,

nemoj to da mi radis :cry22: pozdrav? ? :-D

sta ces, skupa je avionska karta.... :bang:

hajde sa mnom u Indiju u novembru, jeftinije je :spot:

• Author

cao miroslave,

hvala na pozivu, mozda drugi put  :-)

ovo vec dugo planiram i nadam se da cu zaista i otici  :-D