Jump to content

Featured Replies

Ne znam koliko ce pomoci moje iskustvo, ali kad sam leteo pre 10 dana Stutgart-Majorka, pogledali su me belo na salteru Ryan-a kad sam dosao na visa check; pogledao batica u sistemu, video da Srbija ima ono ogranicenje za 90/180 dana, i pustio me normalno.. Prosao sa boarding pass-om na telefonu, i isto tako kad sam leteo Majorka-Stutgart

8 hours ago, Shumey said:

Ne znam koliko ce pomoci moje iskustvo, ali kad sam leteo pre 10 dana Stutgart-Majorka, pogledali su me belo na salteru Ryan-a kad sam dosao na visa check; pogledao batica u sistemu, video da Srbija ima ono ogranicenje za 90/180 dana, i pustio me normalno.. Prosao sa boarding pass-om na telefonu, i isto tako kad sam leteo Majorka-Stutgart

Ne znam kakve veze ima salter Rayan-era  i ogranicenja od 90 dana.

10 minutes ago, Shumey said:

^ pa nema :smile: vise kao opis situacije (sta je video na monitoru), izvinjavam se na zabuni :smile:

ok..hvala na opisanom :biggrin:

samo da potvrdim i ja - letim intenzivno ryanairom i wizzairom i apsolutno mi se nikada nije desilo da postoji problem sa visa checkom ako se čekiram na telefonu (a to uglavnom radim, kako na letovima unutar EU tako i EU - Srbija)

• 3 weeks later...

Zdravo,jedno pitanje!Nalazim se u Turskoj i sutra treba da letim za Rim,imam kupljenu kartu preko Pegasus airlines..Pokusavam da odradim check in online ali za mene nije moguce ,zvala sam sam call centar i receno mi je da sistem nesto nije ok i da proam kasnije,narvano ja probam kasnije ali i dalje isti problem!Opet pozovem call centar i kazu mi da nesto nije u redu sa mojim pasosem(koji je vazeci) ne razumem,i kao da treba da odrade kontrolu na aerodromu i da nije moguce zbog toga da odradim check in online....Pa dal je moguce!!Ne razume zasto,pa ako je neko imao slicnu situaciju nek pokusam malo da me smiri jer sa se blago receno us....uhhh Ne putujem prvi put,nikad ama nikada nisam imala ovakvu situaciju,redovno radim check in online znaciiiiiii

Da li neko zna moram li da se čekiram online za letove preko Air Serbie i Air France? 

Prvi put letim, pa mi nije svejedno, ne bih da nešto ne uradim kako treba.

Beograd-Dizeldorf (Air Serbia)
Dizeldorf-Atlanta (SAD) -Air France
Atlanta-Nju Orleans (Air France)

Taj poslednji let obavlja Delta Airlines.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

A da li moram unaprijed da odaberem sjedište ili mi ga oni tamo mogu dodijeliti? 

Hvala mveruovic. :smile: