Jump to content

Featured Replies

Posted

Zvanicno sam prijavljen za reli koji iz Budimpeste ide preko Evrope i onda se spust u Maroko, pa Zapadnu Saharu, Mauritaniju i Mali. Zanima me da li je neko isao kroz ove Africke zemlje i kakve su njegove impresije. Ja imam iskustva sa pustinjskim rutama, ali nije naodmet cuti i tudja, moze se uvek nesto novo nauciti. Start relija je 16-tog januara, da, dobro ste culi, treba Evropu prevaliti na MOTOCIKLU u sred zime, prelazimo po 800-1000km dnevno, ko` prezivi pricace...a posle Sahara i vrelina, dva relija u jednom....duzina relija je 8900km, ucestvuje preko 200 ekipa iz oko 50-tak zemalja sveta. Naziv mog tima koga cinimo Yamaha XT600 tenere i ja je T-REX RIDES SERBIAN TEAM :blob:. Nadam se da cu dostojno reprezentovati svoju zemlju i da ce mi Sahara dozvoliti da je obidjem i pustiti da izadjem iz nje....

clap.gif' alt=':clap:'> Nemam nikakav info, samo da te podržim. Obavezno daj neki link za reli da te pratimo i navijamo!  :banana:
  • 2 weeks later...

Samo napred i puno sreće!!!  clap Meni je san da jednom ispratim Dakar ili neki sličan reli... Biće valjda jednog dana...

@СЦИ

Због тебе сам се залудео за овај рели. Гледао сам њихов интернет сајт и неке снимке. Није ми енглески најјачи, али колико сам успео да сазнам обичај је, мада не и обавезно да се возило у Малију прода или поклони у добротворне сврхе. Шта ти планираш и колики је проценат људи који враћају возила назад? Видео сам да има доста нових џипова, али не верујем да је баш лако за њих наћи купце у Малију, а још више не верујем да би их неко поклонио. Питам те ово јер озбиљно размишљам да будем учесник једног од следећих релија.

• 2 weeks later...
  • Author

Sve po zelji, neki se vracaju vozilima, neki avionima, a vozila prodaju, ili doniraju. Sto se mene tice, ja sam odlucio da se vracam motorom i tek onda uzivam u lepotama bez jurnjave....laganica i uzivancija... :pivoooo:

• 1 month later...