Jump to content

Featured Replies

То му дође таман тол'ко.. нисам заинтересован, ал' у каквом је стању? :D

Jesi ti video link sto sam ti ostavio na temi za jeftinu kartu do Vankuvera? Ne moras bas kadeta da prodas :)

• Author

opel kadet suza (5 vrata)1.6i ohc motor,crni metalik,plin,siber(stakleni fabricki),kuka,blokada,cb,alarm,reg. do 28. o2.2010,plin nije atestiran(papiri kompletni za atest),uvezen 2001 u februaru,motor je dobar, lim bi trebao da se uradi(mada moze jos ovako), kosevi su zdravi, rubovi losi ,desni dzep i kraj desne sajtne probili, i tu i tamo po neka fleka od dole. enterijer ocuvan,sedista citava ,instrument tabla ne skripi. novo:ulje i filteri(pre 2,5 meseca),svecice, komutator. pod garancijom akumulator i dve gume. hmm , mislim da sam fino opisao.

http://www.mojauto.rs/rezultat/automobili/vozilo_je/polovan/proizvodjac/Opel/model/Kadett/gorivo/Benzin-gas/cena/1000-2000/prva_registracija/1990-1990/km/-200000/poredjaj-po/ceni/redosled/rastuci/

• Author

jos se preracunavam.....200e u jednom,( i u drugom pravcu jos mozda isto) trasfer do temisvara , viza za rumuniju, britanska tranzitna viza, transfer u londonu od aerodroma do aerodroma,sve u grubo oko 600e, stim sto me mozda navise i brine dali ima" nesto sto pise sitnim slovima" sa obzirom da prvi put planiram ovakvo putesestvije.

sto se tice informacija koje ostavljate(delite) veliko hvala tebi i ostalim forumasima klanj:: klanj:: klanj:: klanj::