Jump to content

Featured Replies

Ski Bum in Whistler BC, da bi omogucio to zadovoljstvo radim u nekoliko restorana kao kuvar, taj zanat sam ispeko dok sam studirao, inace zavrsio sam Business Administration, E- Business i Purchasing and Supply Chain management. U Kanadi zivim deset godina pokusavao sam da nadjem poso u struci ali sam molio boga da ge ne dobijem, I uopste se ne kajem zbog toga imao sam vremena da obidjem neka mesta, vidim nesto drugo i provedem svako leto u Srbiji i delovima Evrope zadnje cetri godine. Trenuto krojim planove za leto sta i kako, pozdrav svima!

• 2 months later...

med tehnicar.diplomirani bilog nadam se uskoro.i komercijalista(auto delovi).nema mnogo veze jedno sa drugim ali od neceg se mora se ziveti od neceg! :banana:

• 3 weeks later...

Pa pitala si "čime se bavite", a ne šta je ko završio :)

Pravim malter zidarima.

veciti student novinarstva, i novinar, ali bez dipl.... still..... pisem za Casopis Crvenog krsta Srbije, i on skora nesto cackam u Pravdi.....

i to je sve skoro kao hobi, jer zasad od novinarstva nema 'leba....

a kako Darko Nis rece da od neceg mora da se zivi - na "privremenom" radu u PTT-u.....

inace, "stvaram" poeziju, sakupljam razglednice, pravim vvvvveeeellliiiikkkkuuu biblioteku, ucim jezike - trenutno grcki i turski, a posle toga - petit francaise....

i tako....

• 4 weeks later...

Pa pitala si "čime se bavite", a ne šta je ko završio :)

Pravim malter zidarima.

Ja nadzirem zidare  lol:: kao i sve ostale na gradjevini.

Gradjevinac sam, ranije vodila gradilista a sad radim nadzor.

da updateujem:

Zavrsio srednju elektrotehnicku skolu, upisao graficki dizajn na ftn-u, brucos.

zavrsila svetsku knjizevnost i teoriju knjizevnosti, dugogodisnji staz kao novinar, ali sto rece kolega iz PTT, od pisanija se ne moze ziveti, dvanaest godina radim u PTT

Ја сам сакупљач секундарних сировина а у слободно време сам космонаут.

Ja sam clan akademije nauka i umetnosti i nuklearni fizicar!

Oo, pa dobar dan, kolega!

Ја сам сакупљач секундарних сировина а у слободно време сам космонаут.

Dobar dan i vama, kolega!

Имаш добру дневницу. ;);D

20 евра  :D

Gde to ima  :shockkk:

Ja isti posao radim za 12 i doručak + ručak, a uz malter dodajem i blokove dok se ne stigne do ploče, a kasnije pravim beton  ;D

Mozda je malo offtopic ali sam ja u procesu pripreme izgradnje kuce a ovde ima experata  ;D pa me interesuje koliko kosta "stavljanje kuce pod krov" (kuca oko 110m2 + podrum 40m2)?

Kad smo vec kod dnevnica, meni je 16 preko omladinske. Ciscenje gradilista.  :) uopste nije tesko i ne radi se svaki dan...  :banana:  :)

• 2 weeks later...

Student FPN-a u Banja Luci, vec dvije godine se cimam oko prve, ako bude srece od oktobra promjena. Inace sam radio spediterski posao na granici i aktivan u NGO sektoru, malo zivim od svog rada malo na racun roditelja..... :-[

zavrsila FPUD/ odsek tekstil.znaci dipl.dizajner tekstila.

bavim se slikanjem,ikonopisom,tkanjem,vezom...

a da bi se prezivelo,trgovina...kinezi klanj::

јел те малтретирају Неда и Кљаја???

Ako mislis na Kecmanovica, njega sam rijesio, a Kljaja mi ne predaje

Student, ekonomski, smer: medjunarodni menadzment i spoljna trgovina... Od 1.oktobra IV godina, a sledece godine od Boga zdravlje, i neki master na istu temu.

Cheers travelers! pijjj