Jump to content

Featured Replies

moze kompromis :)

:yok:  криза....

ипак, хвала на понуди... :ang:

• 3 weeks later...

Da pocnem od nekud  ;D

student sam fona (da li mi se cini ili nema kolega sa fona ovde?  :o ),buduci menadjer  :banana:

prvi semestar bese pomalo neuspesan  :psuje: ,ali nadam se boljem drugom  :)

mada se moja zamisao mog buduceg radnog mesta ne poklapa mnogo sa onim za sta nas sad spremaju (ja bih neko vise kuul mesto :P ),ali kazu da moze svasta nesto da se radi s fonom,pa ajd da im verujemo  :o

a planovi za neku blizu buducnost,da pocnem da ucestvujem u kulturnom razvoju Beograda,kasnije,kad se uhodam  ;D i sire,citava zemlja,region,sveeet!  clap.gif' alt=':clap:'>

Ja nisam, al sam blizak ideji da nakon zavrsenog faksa konkurisem za radno mesto na jednom od kruzera, da malo vidim taj tamo deo sveta,  i da rintam po 14 sati dnevno :) Koji posao radis tamo?

Ja sam mornar.

Ima li jos ljudi koji rade na kruzerima?

Kako je to kuul reći ,,Ja sam mornar...``  8-)

Želim jednom da kažem tako nešto. (a da je istina)

Ja sam mornar.

Ima li jos ljudi koji rade na kruzerima?

Kako je to kuul reći ,,Ja sam mornar...``  8-)

Želim jednom da kažem tako nešto. (a da je istina)

Ti onda slazi da si mornar. To je prvi korak. Mornari (i lovci) su veliki lazovi. :)

• 2 weeks later...
:P ja studiram ulicnu filozofiju smer  realno rasudjivanje,opstanak i kompleksnost jedinke ;) ma citam ovo ko sta radi i kontam da samo sto nisam bio zigolo i krimos,propali sportista(od svega odusto,svasta rgao a bio dobar :P ) i i i dalje ne znam sta hocu,a vreme prolazi :D radio u radnjama boje lakovi laminati,drzao i o5 drzim neki kafic,radio na pumpi,sito stampu,prodavao gume i sto sta na bubanj potoku,najlonu u ns,sabac,valjevo,kao klinja svercovo cigare 99te,cigare licno krio pod tablu :D  i tad vozio po bosni kola ne znaju zene koje tad prelazile po gorivo. Prodavao gorivo ranije 90tih Prodajem tehniku ves masine,frizidere,namestaj dovozim naruceno,tv,stubove itd itd prevozim :P ocete mozda na put,skupite 8 ljudi wozim povoljno. Prodavao skoro 4 god telefone(tu bio as greska sto prestao,zaeb i zaposlio se),sad dunulo da polazem za kinoloskog sudiju za dzukce inace gajim mastife i imam patuljastog pinca a o5 cu nabavim argentinsku dogu mozda,pa bacao pare na izlozbe :P sad nem pojma sta mi bi za owe prekookeanske i obezbedjenje a taman se posvadjo s sportom 2002e sutra se wrcem :D i sutra bukvalno :D u 11 sati polazem za swo naoruzanje koje moze dobije civil svih 5 kategorija u sremskoj mitrovici. 19tog aprila polazem za motorni camac,kraj maja za ronjenje.. Zagovoreno sve i uplaceno. Da nastavim...Zatamnjivao stakla,polirao kola,prodavao i ugradjivao muzike za kola..nadnice kopao kanale,postavljao ograde itd itd prodavao bicikle,teglio trosed po sred pratera u becu na glawi ko kornjaca,telio krave,drug veterinar pa pomagao,prodavao stripove,markice,vodio i organizovao konobare za svadbe,kosio sa trimerima,ma... :P i i toliko toga da ne znam kojim redosledom da napisem sve,nisam bio los nigde naprotiv cak i ok nego ne drzi me nista.. Cak i vojsci kad bio bacali me na 100strana al swud zezanje pijanke :D nego ja moram odem na psiho test da vidim sta odgovara da radim da to vise ne cuskam u cosak,osedecu lutajuci u svemu jedino ok sto ima toliko prica,toliko tema,toliko hobija a sve je neizvodljivo odjednom :) e sad  :) cinjenica da je skoro nemoguce spojiti lepo i korisno a da to ne upada u monotoniju i ne podleze nekom stereotipu mada ima ljudi poput -znam ih motoristi sa moto skupa slovenci neki rade 8 meseci,robije duple smene a 4 meseca lutaju po evropi i dalje na motorima,licno ne svidja mi se to :P nego da bi se oladio od putovanja jer to mi ne da da krenem nesto novo da radim po milion i sedmi put(posao ce o5 da uskomesa swe tripove). Ja cu da se odjavim i ovde na mesec dana :) da razmislim sta sledece da radim i realno kud dalje,pa javim sta novo  :mah:) vidimo se drugari :).. >>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

:P ja studiram ulicnu filozofiju smer  realno rasudjivanje,opstanak i kompleksnost jedinke ;) ma citam ovo ko sta radi i kontam da samo sto nisam bio zigolo i krimos,propali sportista(od svega odusto,svasta rgao a bio dobar :P ) i i i dalje ne znam sta hocu,a vreme prolazi :D radio u radnjama boje lakovi laminati,drzao i o5 drzim neki kafic,radio na pumpi,sito stampu,prodavao gume i sto sta na bubanj potoku,najlonu u ns,sabac,valjevo,kao klinja svercovo cigare 99te,cigare licno krio pod tablu :D  i tad vozio po bosni kola ne znaju zene koje tad prelazile po gorivo. Prodavao gorivo ranije 90tih Prodajem tehniku ves masine,frizidere,namestaj dovozim naruceno,tv,stubove itd itd prevozim :P ocete mozda na put,skupite 8 ljudi wozim povoljno. Prodavao skoro 4 god telefone(tu bio as greska sto prestao,zaeb i zaposlio se),sad dunulo da polazem za kinoloskog sudiju za dzukce inace gajim mastife i imam patuljastog pinca a o5 cu nabavim argentinsku dogu mozda,pa bacao pare na izlozbe :P sad nem pojma sta mi bi za owe prekookeanske i obezbedjenje a taman se posvadjo s sportom 2002e sutra se wrcem :D i sutra bukvalno :D u 11 sati polazem za swo naoruzanje koje moze dobije civil svih 5 kategorija u sremskoj mitrovici. 19tog aprila polazem za motorni camac,kraj maja za ronjenje.. Zagovoreno sve i uplaceno. Da nastavim...Zatamnjivao stakla,polirao kola,prodavao i ugradjivao muzike za kola..nadnice kopao kanale,postavljao ograde itd itd prodavao bicikle,teglio trosed po sred pratera u becu na glawi ko kornjaca,telio krave,drug veterinar pa pomagao,prodavao stripove,markice,vodio i organizovao konobare za svadbe,kosio sa trimerima,ma... :P i i toliko toga da ne znam kojim redosledom da napisem sve,nisam bio los nigde naprotiv cak i ok nego ne drzi me nista.. Cak i vojsci kad bio bacali me na 100strana al swud zezanje pijanke :D nego ja moram odem na psiho test da vidim sta odgovara da radim da to vise ne cuskam u cosak,osedecu lutajuci u svemu jedino ok sto ima toliko prica,toliko tema,toliko hobija a sve je neizvodljivo odjednom :) e sad  :) cinjenica da je skoro nemoguce spojiti lepo i korisno a da to ne upada u monotoniju i ne podleze nekom stereotipu mada ima ljudi poput -znam ih motoristi sa moto skupa slovenci neki rade 8 meseci,robije duple smene a 4 meseca lutaju po evropi i dalje na motorima,licno ne svidja mi se to :P nego da bi se oladio od putovanja jer to mi ne da da krenem nesto novo da radim po milion i sedmi put(posao ce o5 da uskomesa swe tripove). Ja cu da se odjavim i ovde na mesec dana :) da razmislim sta sledece da radim i realno kud dalje,pa javim sta novo  :mah:) vidimo se drugari :).. >>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

Hahhaha, mislim da sledeći hobi treba da ti bude blogovanje. Postaćeš novi Dudarim!

Dobro se ti pripremi za taj psiho test, pa nam javi kako je proslo :) Mislim da ce psiholozi cupati kosu s glave ;D

I nemoj da si slucajno podvaljivao tamo ;)

>>>nekad koracajuci stazom osvrcuci se oko sebe ne vidimo da smo dosli pred vrata a gledajuci ptice nismo zapamtili put,ostaje samo da se otvore vrata i zakoraci dalje<<< by ja :D :D da bi bio star i mudar moras kao mlad biti lud :)

:spot:  clap

Ubuntu 10.10 još malo, dok ne izađe 11.04, ali ovih dana isprobavam Ultimate Edition 2.8 a to mu dođe kao nabildovani Ubuntu  teg

U Beogradu sam, zapravo u Zemunu  ;D

A ti?

• 2 weeks later...

brm brm  ::crazy: ako neko resi da iznajmi camac :P do 20m i 100t deplasmana na reci ili mozda neki jedrenjak na moru do 12m i 3m sirine i 15 t deplasmana zovite  ::crazy: ucim da vas vozam

Predajem engleski ... cisto da se vratimo na temu. :)

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Radila u NVO sektoru dugo vremena, pa se okanila tog posla jer nema kruha u tom poslu... a i stranci se otisli uglavnom u druga krizna podrucja.

Nakon toga sam polagala razliku srednje; zavrsila gimnaziju pa sam upisala fizioterapeutsku.Nakon zavrsetka odstaziram, polozim strucni,ali posla nema  :bang:

Upisujem zdravstveni fakultet, smjer sestrinstvo i diplomiram u roku u martu 2011.god. Sad cekam mjesto da pocnem stazirat.

U medjuvremenu radim za razne agencije za istrazivanje trzista vec 4 god, kao terenski anketar, i mistery shopper  :happyyy:

Starci mi financiraju troskove rezija, hrane i sl jer ovi poslovi ma koliko dobri bili nisu stalni vec po projektu koji firma sklopi.

U slobodno vrijeme ucim njemacki i sl

Internet marketing, affiliate marketing... ako to išta kome znači :)

Sjajno  :pivoooo:

To je buducnost i tesko shvatljiv u Srbiji, ali mi je drago kada vidim da ima takvih ljudi koji teze pravilu 10-90!

Radim u radiju kao trudnica 3-4 sata dnevno. Imam dodatni prihod iz privatnog biznisa... a u sustini visim na netu jer je to za 90% gubljenje vremena (pogresno ga koriste) a 10% ima koristi od toga!

Po zanimanju elektrotehničar telekomunikacija, a radim svašta od servisiranja računara, Linuxa,  veb dizajna, servisiranja bicikala pa sve do poljskih radova. (Zvanično nezaposlen :( )