Jump to content

Featured Replies

Posted

Ko je na CSu i HCu mozda ce naci da je sledeci sajt zanimljiv. U pitanju je takodje mreza ljudi koji zele da se povezu.

www.glocals.com    :pivoooo:

Inace ako je neko od vas clan www.asmallworld.com molim vas da mi posaljete poziv, naravno ako zelite, pogledajte moj profil na CSu Moon Flower  Za one koji ne znaju asmallworld.com je sajt za dobijanje trazenje poslova, nesto kao CS za hostovanje i po malo mi se cini da je yapi, ali mozda je korisno. Eto kao ste clan tog sajta mozete ziveti ovde a raditi za napolje....ima zanimljiv mnogucnosti. Clan mozete postati besplatno, ali ako vam neko od clanova posalje poziv!  gent

U medjuvremenu evo jos jedan zanimljiv sajt, za poslove, volontiranje i tako  http://www.idealist.org/    :)

• Author

Da ceka se, a moja drugarica se preko toga druzi u Svajcarskoj i jedna u UK. Kao navodno je fino.

• Author

Mada ima i u UK,  mozda je ima neki link koji povezuje sa drugima .....prostudiracu cim budem imala vremena pa javim...meni se jako dopada ideja.

• Author

Prijatelji od moje drugarice u UK su Svajcarci pa su oni nasli preko glocals Engleze koji su se okacili tu pa se druze u UK.

No druga dva sjata su izuzetna i za sve! Narocito one koji traze posao.