Jump to content

Featured Replies

Ma sta u Portugal, nek je neko posalje meni u Silbas!  :dance:

To je kul ideja, ja bas razmisljam sta da ponesem domacinima u Poznan i Berlin...

Molicu da se jedna teglica slatkog od belih tresanja posalje u Portugal

:hihi:

sta su bezobrazna deca.. secam se da smo se s jednom smotanom jelenom druzili uglavnom na nase insistiranje kod nje kuci, sa skrivenim motivom prezderavanja slatkim od belih tresanja koje je, tako nepogresivo dobro, pravila njena mama.... ah.

• 1 month later...

Ja sam imao neke fine priveske za kljuceve u obliku srbije i natpisom EXIT 2010. Svima se svidelo, najvise onima koji su vec culi za exit.  :king:

• 1 month later...

Ono sto sam ja do sada poklanjala, uglavnom je bilo iz domace radinosti. Pletene srpske carape, na primer, "tihotapke" :D, domaci sapuni (ali oni mirisljavi) upakovani na originalan, starinski nacin, slike starog Beograda (crno-bele) lepljene na braon hameru pa oivicene grancicama drveta, na ivici spojene unakrst kanapom (to sami mozete da napravite), islikane tikve ili crepovi na kojima su vojvodjanski motivi, liciderska srca, razne lilihipe, svilene bombone (recimo i to pakujem u celofan, pa, u pletene carape sa aplikacijom) itd...

Poenta je da se samo dobro i originalno upakuje. Ja uglavnom poklone umotavam u jutu i umesto masne uvezujem kanapom sa nekim dodatkom, neki cvetic ili neka druga aplilacija, na primer. Postoji hiljadu varijanti za male pare, bitna je samo masta i licni pecat! :)

Spremam se na dalek put, na koji treba da nosim gomilu stvari u stolitarskom rancu, buduci da teglim i za sebe i za petogodisnju cerku koja jos nije u stanju da nosi ranac (bar ne neki koji bi bio od koristi) i vec danima razmisljam sta poneti potencijalnim domacinima, a da je sto lakse, nelomljivo i da ne zauzima mnogo mesta. Uzgred na putu planiram da ostanem stotinak dana i nadam se da cu imati barem petnaestak domacina tajko da sam bas u problemu :(

Ja kad sam isao na volonterski kamp poneo sam gomilu upaljaca sa slikom naseg grba. Bili su bas kul, jeftini, a i svi se odusevili.

Mislim, nije Bog zna sta, al dopalo im se.

Spremam se na dalek put, na koji treba da nosim gomilu stvari u stolitarskom rancu, buduci da teglim i za sebe i za petogodisnju cerku koja jos nije u stanju da nosi ranac (bar ne neki koji bi bio od koristi) i vec danima razmisljam sta poneti potencijalnim domacinima, a da je sto lakse, nelomljivo i da ne zauzima mnogo mesta. Uzgred na putu planiram da ostanem stotinak dana i nadam se da cu imati barem petnaestak domacina tajko da sam bas u problemu :(

Pa kupi 15 KPS privezaka za svoje domacine.  ;D Ja sam nosio neke exit priveske svima u skandinaviji, svidelo se ljudima, to nije neki cest poklon pa se svi oduseve, jos i kad privezak ima pricu, ajaaav.

Podržavam ideju. Neko vreme sam na nekoliko dvd-eva rezala naše filmove, (sa prevodima, naravno :) ) na nekoliko našu muziku, pa ko šta dobije..

Podržavam ideju. Neko vreme sam na nekoliko dvd-eva rezala naše filmove, (sa prevodima, naravno :) ) na nekoliko našu muziku, pa ko šta dobije..

I meni su filmovi bili na umu, ali kako da ih nadjem sa prevodom na spanski? Ima li toga uopste. Mislila sam na "Ko to tamo peva", starije Kustine filmove ili nesto slicno.

I meni su filmovi bili na umu, ali kako da ih nadjem sa prevodom na spanski? Ima li toga uopste. Mislila sam na "Ko to tamo peva", starije Kustine filmove ili nesto slicno.

http://www.podnapisi.net/cyr/ppodnapisi/search?tbsl=1&asdp=0&sK=ko+to+tamo+peva&sM=0&sJ=28&sY=&sAKA=1

evo ovde imaš prevode na španski za ,,Ko to tamo peva''...

Mislim da su filmovi strava. Jednom sam nosila i muziku i film, kada sam se čula sa domaćicom rekla je da je film pogledala a muziku nije preslušala. :) Isto su super i tako te neke sitne stvari - prišivaljke, bedževi, privesci...

Takođe smatram da su filmovi bolja varijanta, a posebno zato što na dvd staje 6 komada, pa možeš da izabereš stvarno dobre naslove. Muzika je škakljiva, a uvek možeš da na dvd sa filmovima staviš i album ili dva nečega za šta smatraš da lepo prezentuje tvoju zemlju :).

Hvala za link, jos samo da nadjem nekoga sa brzim internetom da mi to i skine i mogu na put ;D

Ja najčešće nosim one male opančiće, zadnji put sam ih kupila na aerodromu pred polazak.

Isto sam kupila nekoliko kesica različitih domaćih bombona, i onda napravila paketiće, izmešala, tako da svako dobije nekoliko različitih bombonica. Meni se to čini simpatično i drugačije, vidi se da si se malo potrudio, a lagano je za poneti i jeftino. 

• 1 year later...

Има ли неко идеју шта да понесем двема Туркињама на поклон? :? Идем преко кауч сурфинга.

• 3 months later...
  • 6 months later...

dobra tema...ja sam sa sobom poneo 10-ak sibica sto smo radili za 100 godina kluba i sve sam podelio kad sam bio u italiji i vecini se jako dopalo na prvu...

dobra tema...ja sam sa sobom poneo 10-ak sibica sto smo radili za 100 godina kluba i sve sam podelio kad sam bio u italiji i vecini se jako dopalo na prvu...

A na drugu? :P