Jump to content

Featured Replies

Posted

Iz Beograda do Rima, Pariza, Stockholma, Larnake, mozda jos neki gradovi, ovo je sto sam uspeo da iskopam.

Druga polovina januara i februar.

Napomena: Karte mogu da budu malo jeftinije preko on-line travel agenta nego sa malev.com. Koristite Momondo ili TerminalA za pretrazivanje. Ja sam Stockholm-Beograd platio 890 kr (85 eur) iako je cena na malev.com 1040 kr.

Iz Beograda do Rima, Pariza, Stockholma, Larnake, mozda jos neki gradovi, ovo je sto sam uspeo da iskopam.

Druga polovina januara i februar.

Napomena: Karte mogu da budu malo jeftinije preko on-line travel agenta nego sa malev.com. Koristite Momondo ili TerminalA za pretrazivanje. Ja sam Stockholm-Beograd platio 890 kr (85 eur) iako je cena na malev.com 1040 kr.

90ak eura.....fino fino.....ima dosta destinacija.....amsterdam recimo.....fino fino.....

Samo dobro obratite paznju ako putujete sa Malevom a nije iz Budimpeste ili za Budimpestu jer vecina njihovih letova ima presedanje u Budimpesti pa se vrlo lako moze desiti da cekate naredni dan za nastavak puta. Konkretan primer je BG-Rim, u Budimpesti mora da se ceka oko 15 sati ili ti da se prespava citava noc i pola dana

Samo dobro obratite paznju ako putujete sa Malevom a nije iz Budimpeste ili za Budimpestu jer vecina njihovih letova ima presedanje u Budimpesti pa se vrlo lako moze desiti da cekate naredni dan za nastavak puta. Konkretan primer je BG-Rim, u Budimpesti mora da se ceka oko 15 sati ili ti da se prespava citava noc i pola dana

pa o njihovom trosku jos i dan u budimpesti :) nije ni to lose :)

pa o njihovom trosku jos i dan u budimpesti :) nije ni to lose :)

U to bas i nisam siguran, proveri prvo

• Author

Konkretan primer je BG-Rim, u Budimpesti mora da se ceka oko 15 sati ili ti da se prespava citava noc i pola dana

Odakle ti to? Konekcija je odlicna, slece u BUD u 16:50 i nastavlja za Rim u 17:55

Konkretan primer je BG-Rim, u Budimpesti mora da se ceka oko 15 sati ili ti da se prespava citava noc i pola dana

Odakle ti to? Konekcija je odlicna, slece u BUD u 16:50 i nastavlja za Rim u 17:55

Evo pogledaj rezervaciju:

Rome to Belgrade

Flight 1 Thursday, January 07, 2010

Departure: 20:55 Rome, Italy - Fiumicino, terminal 3

Arrival: 22:30 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2A

Airline: Malev Hungarian Airlines MA403

Aircraft: Boeing 737-800

Change of plane required. Time between flights = 14:45.

Flight 2 Friday, January 08, 2010

Departure: 13:15 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B

Arrival: 14:15 Belgrade, Serbia - Beograd, terminal 2

Airline: Malev Hungarian Airlines MA460

Aircraft: De Havilland DHC-8 400 Series

E sad ako ima hotel onda super, malo da se procunja po Budimpesti, da se malo banjam u turkom kupatilu ;)

Evo pogledaj rezervaciju:

Rome to Belgrade

Flight 1 Thursday, January 07, 2010

Departure: 20:55 Rome, Italy - Fiumicino, terminal 3

Arrival: 22:30 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2A

Airline: Malev Hungarian Airlines MA403

Aircraft: Boeing 737-800

Change of plane required. Time between flights = 14:45.

Flight 2 Friday, January 08, 2010

Airline: Malev Hungarian Airlines MA460

Aircraft: De Havilland DHC-8 400 Series

E sad ako ima hotel onda super, malo da se procunja po Budimpesti, da se malo banjam u turkom kupatilu ;)

izgleda da zavisi od dana do dana :

Thursday, February 11, 2010

Departure: 14:55 Belgrade, Serbia - Beograd, terminal 2

Arrival: 16:05 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2B

Change of plane required. Time between flights = 1:45.

eparture: 17:55 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2A

Arrival: 19:35 Rome, Italy - Fiumicino, terminal 3

povratak

Thursday, February 18, 2010

Departure: 09:55 Rome, Italy - Fiumicino, terminal 3

Arrival: 11:30 Budapest, Hungary - Ferihegy, terminal 2A

Change of plane required. Time between flights = 1:50.

ja sam mislio da pricate o tome kako je kratko presedanje - u tom slucaju ako ne stignes na drugi let onda ti placaju hotel ako je recimo prvi let kasnio ili otkazan :)

Kako uspevate da nadjete kartu jeftiniju od 99 evra na terminalA. Ja mogu samo skuplju od toga oko 105 evra. Da li oni naplacuju neki service fee?  :?

• 2 months later...

Danas sam pročitao informaciju u novinama, a evo vidim da ima i ovde otvorena tema, koju sam ne znam kako preskočio...

Međutim, nisam našao ništa povoljno... 

promocija se zavrsila 15. decembra prethodne godine. 100 eura je ostala samo BGD-BUD relacija.

produzili su akciju

Conditions:

99eu *Return fare, including taxes, charges and internet service fee in case of own bookings for e-tickets made at malev.com.

* Terms and conditions apply.

* Full details of ticket conditions can be viewed before and during the booking process at malev.com.

* The number of seats is limited and seats are subject to availability. 

* Total prices may change due to exchange rate fluctuations.

* Sales period: until 31 Januar 2010.

* Travel period: 14 December 2009 - 27 March 2010.

Ima varijanta da kada klikneš na promotivni baner, učita se nova stranica i sa desne strane postoji onaj format za proveru leta i vreme istog. Tako sam našao za Pariz u ovom periodu u kojem idem (februar) za 140€ ili tako nešto, ali samo za jednu osobu, što mi je opet dosta skuplje nego ona kombinacija sa Wizzom i Raynair-om.

Ja ne uspevam da nadjem letove koje sam koristio dok je trajala promocija, izgleda su ipak zavrshili sa tim. Jel neko uspeo neshto skorije da rezervishe za 99€?

I ja bih rekao da je ta akcija zavrsena, jer letova po 99 evra koje sam vidjao ranije sad vise nema. Mozda, eventualno, za poneki datum i ima, ali nisam se bas udubljivao u pretragu.

Hahaha ja nešto gledao za Ist preko maleva pošto je pisalo 99e... kad ono 480, mislim se nije ni blizu.....

E, a vidis, bas za taj Istanbul je bilo karata za 99 evra iz BGa, ili oko 75 evra iz Budimpeste, kad sam ja negde pocetkom decembra gledao neke datume za januar. A sad-corak!

Jos uvek im stoji reklama na sajtu, ali su verovatno sve karte sa specijalnom cenom prodali...

• 3 months later...

Ima josh povratnih za neke destinacije za 99 evra? Daj neki primer, jedino shto sam ja nashao za 99 evra je BG-BP povratna.