Jump to content

Featured Replies

@spavač : preumoran sam bio sinoć kad sam kucao ;) Ja budala mislio da govoriš za letove za Budimpeštu ;)) Sorry ::crazy:

• 1 year later...

Gledam nesto karte za Moskvu, za februar preko Maleva, i karta mu dodje Beograd Budapest Moscow, return ticket oko 160 eura. "Samo" je vreme izmedju letova 17sati, pa me interesuje (negde davno sam citala o tome, ali na sajtu Maleva se to ne pominje) da li oni obezbedjuju i smestaj u hotelu o njihom trosku (ne mora i mladjeg masera, bicu zadovoljna i sa wifi free)?

Najbolje cemu mozes da se nadas je da ti otkazu let BG-Budimpesta, kao meni, pa ti onda ponude da uzmes let od neke druge kompanije tog dana, recimo, JAT iz BGa i to direktno za Moskvu :) Da obezbedjuju hotel, u to bas i ne verujem!

Gledam nesto karte za Moskvu, za februar preko Maleva, i karta mu dodje Beograd Budapest Moscow, return ticket oko 160 eura. "Samo" je vreme izmedju letova 17sati, pa me interesuje (negde davno sam citala o tome, ali na sajtu Maleva se to ne pominje) da li oni obezbedjuju i smestaj u hotelu o njihom trosku (ne mora i mladjeg masera, bicu zadovoljna i sa wifi free)?

Haha, ovo je sjajno pitanje :) Da, naravno da obezbedjuju, sa 5* minimum :) Daaaj breee :)

što je babi milo, to joj se i snilo, šalu na stranu, pomislila sam na to jer oni imaju neke fore u smislu putuješ u Budimpeštu i dobiješ dva noćenja. naravno to nije uz kartu od 99 eura, čini mi se oko 135 eura. i to super dođe nekom ko hoće da putuje u budimpeštu a živi, recimo, u parizu.