Jump to content

Featured Replies

Jel možeš da kažeš otprilike koliko bi to moglo da košta i da traje?

Ja bih rado išao. Ali imam već isplaniran put za Pojsku krajem decembra, pa ne znam hoću se skrpiti za pare, a i faks traje... bla, bla, bla.

Daj bar neku grubu procenu, ako možeš.

• Author

Avion povratna sa taksama iz Istanbula 350Eura. Do Istanbula kako hoces. Za boravak tamo od tri nedelje oko 4-500Eura. A moze i manje zavisi od tvojih prohteva.

Vazdan nešto je pisano o cenama na SL na ovom forumu. Pročešljaj temu pa vidi.

Mene (nas) je mesec dana januar-februar ove godine koštalo suma sumarum 2400€.

Od toga:

Put Beograd Kolombo (i nazad) 1100

Kupovina kojekakvih krpica i džidž-bidža 300

Mesec dana za dve osobe bez nekog bešnjenja i bez ustezanja 1000

S tim da je relativno jevtiniji smeštaj za dvoje nego za jedno. I što duže ostaješ, sve manje si podložan "brijanju na suvo" jer si već po'vatao fazone kol'ko šta košta u pojedinim oblastima. Koga interesuju detalji (ako ih već nema na temi Šri Lanka), rado ću mu odgovoriti preko PPa

Ah, da. Istanbul nam je od te cifre pojeo skoro 100 jura, zbog naše greške u koracima.

Znači SL je 1000-100=900

Zvuči izuzetno primamljivo, a nije ni mnogo para. Što se prohteva tiče, minimalni su. Problem je samo što mi je tri nedelje dugo jako (mada kontam da i ne vredi ići na kraće od 3 nedelje) da falim sa faksa, a i to bi značilo da putujem prve nedelje decembra u SL i čim se vratim odma u poljsku na još dve nedelje, što je sve ukupno 4 nedelje predavanja i jedna raspusta...  :cryy:

Nemoj računati na mene, a ako se slučajno predomislim kad promislim još malo, javim ti svakako.

Verovatno ću da čekam neka bolja vremena (letnji raspust). :)

Kakvo je vreme na Sri Lanci za uskrs?

Mozda  bi mogla da spojim malo godisnjeg i praznika pa da zapalim

;D

• 4 weeks later...

Zainteresovana sam za Sri Lanku krajem decembra. Da li si vec kupio kartu, koliko bi ostao? Mogla bih da krenem 28, 29. a mozda i ranije posle 20, 23. i mogla bih da ostanem do 12, 13. januara. Ima li neke pauze u letovima i kolika je otprilike?