Jump to content

Featured Replies

Posted

nedavno sam saznao za ovaj sajt, cini mi se jako zanimljivim i korisnim....  pokusao sam da se registrujem ali mi registracija nije uspela do kraja, trazi mi da uplatim neku donaciju kako bih mogli da me verifikuju....

da li neko moze da mi pomogne oko ovoga posto sam relativno nov ovde, takodje ako ima nekog od vas na csu mogli bi da se spojimo....

pozzz

A inace minimlana donacija je nesto vise od 2 dolara sto je vrlo malo, ako ikada budes u prilici. Mislim ni ja jos nisam uplatila ali hocu, a znam da je tako malo, jer sam pocela nego se ja slabo snalazim sa placanjima preko Int pa cekam drugaricu da mi pokaze.

• Author

da, i ja sam slab sa tim placanjem preko neta, to je jedini problem zbog kojeg necu da doniram...

lazare, kako da odaberem da ne zelim verifikaciju?

i aj da se spojim sa nekim, nemam nijednog prijatelja:P

da, i ja sam slab sa tim placanjem preko neta, to je jedini problem zbog kojeg necu da doniram...

lazare, kako da odaberem da ne zelim verifikaciju?

i aj da se spojim sa nekim, nemam nijednog prijatelja:P

Mozes koristiti CS i bez verifikacije.

A za prijatelje, kao sto kaze Lazar, moras se pobrinuti.

Naravno kad si novi napune te tim mailovima za verifikaciju ali nema uopste potrebe da se verifikujes. Mozesh bez problema da koristis sajt i bez toga. Ja sam se verifikovala sa tih 2,5$ zato sto mi je jednom prilikom toliko ostalo na kartici pa ajd... a i cinjenica je da sam na CS-u ustedela silne pare za hostele i hotele.

CS je mreza koja ti pruza besplatan smestaj po celom svetu a i priliku da upoznas lokalce, njihov nacin zivota, kulturu... i tek kada upoznas ljude i provedes neko vreme sa njima ostavljas im friends link ili referencu.

• 3 weeks later...

sve funkcionise savrseno i bez verifikacije ...ja sam upoznao par divnih ljudi preko CS-a...

Potpisujem, ali se slazem i sa Marinom i planiram isto, no buduci da do sada ne posedovah ni jednu karticu nisam mogla to da uradim do sada.