Jump to content

Featured Replies

Posted

:?

Uneo sam pogresnu adresu u nalog na wizz airu, i kupio kartu od Budimpeste do Eindhovena.  Da li bi mogli da mi prave probleme zbog toga na aerodromu?  Sve ostalo je ispravno, jedino sam uneo pogresnu kucnu adresu (nisam uneo adresu iz pasosa).  A na sajtu kazu da je potrebna vazeca isprava prilikom cekiranja na let.

Ima li neko iskustva u ovome?  

I ja sam jednom tako zabrljao. Posle ubedjivanja ipak su me pustili u avion. Ponesi neke dokumente gde ti je ta adresa koju si napisao. I da, nije bio Wizz nego Rayan.

Nazovi ih telefonom iz predostroznosti i reci im u cemu je problem.

Ma jok, ja nikada ne stavljam adresu iz pasosa nego onu na kojoj zivim ( a ta se menja dosta cesto). Ko to uopste gleda?

Ma daj. Ja zivim u Nemackoj a adresa mi je u pasosu naravno srpska, i kod svakog upisa adrese naravno upisujem nemacku. Sa Wizzom (niti sa bilo kojom drugom kompanijom) nikada nisam problema oko toga.

Zapravo, adresa koju unosis bi trebalo da bude "billing address", za potrebe naplate kreditne kartice. U booking idu samo ime i prezime i broj putne isprave. Zapravo, trebalo bi da je dovoljno samo ime i prezime za slucaj da promenis pasos, tako da bez brige.

Mene su u Trevizu cimali, s pravom, jer sam pogresno upisao datum vazenja licne karte. Problem kod online kupovine karte je sto neke unete podatke naknadno ne mozes da promenis. Ili ja neznam. :)