Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li je neko zainteresovan da putuje polovinom februara na Tajland ili Sejsele?

• Author

Preko agencije, dobila sam vise ponuda pa ako si za mozemo da se dogovorimo

Edited by MirjanaL

Moj vam je predlog da sami organizujete sve i idete mimo agencije, imate dosta Srba koji zive na Phuketu i dace vam savete gde sta da se obidje.Preko agencija uglavnom bude po 3-4 dana na jednom mestu, ekskurzije i mesta na koja vas oni vode guzva je ogromna , vise ce te provesti u voznji i cekanjima , i mali savet isto idite druga polovina februara ili pocetak marta, tada se poprilicno razidje guzva. Januar je katastrofa i prva polovina Februara i dalje je poprilicna guzva na svim turistickim mestima koja se obilaze. Pozdrav

16 hours ago, sweet said:

Moj vam je predlog da sami organizujete sve i idete mimo agencije, imate dosta Srba koji zive na Phuketu i dace vam savete gde sta da se obidje.Preko agencija uglavnom bude po 3-4 dana na jednom mestu, ekskurzije i mesta na koja vas oni vode guzva je ogromna , vise ce te provesti u voznji i cekanjima , i mali savet isto idite druga polovina februara ili pocetak marta, tada se poprilicno razidje guzva. Januar je katastrofa i prva polovina Februara i dalje je poprilicna guzva na svim turistickim mestima koja se obilaze. Pozdrav

Tajland je jedna od 5 najturistickijih zemalja na svetu, tamo i deca od 15 god. svakako mogu da se snadju bez agencije..

Odlicni su vam saveti, vreme na Tajlandu je najlepse od druge polovine februara i ceo mart, dok u jamuaru cesto zna da pada dosta kise...naravno, zavisi i u koji deo Tajlanda se ide, ali to je neka generalna slika...lepo ste rekli, agencije vas vuku tamo vamo, ne stignete ni da se raspakujete, a stvarno je sve to nepotrebno na Tajlandu, jer lako mozete sve sami organizovati, i smestaj i ekskurzije..u svakoj ulici i u majmanjem gradicu  imate milion agencija koje vode na lokalne ture, sa svim brosurama i slikama, i dosta jeftinije nego ako se uzme kod agencije od kuce..a u svim tim agencijama imate i organizovan samo prevoz, ukoliko to zelite, za bilo gde ( ukoliko vam je muka da bukirate lokalne buseve ili vozove/avione na sajtovima)

jedino sto neki ljudi nemaju vremena da pretrazuju online, mada realno za to i ne treba neko vreme, ali jednostavno , neko nije vican u tome, pogotovu stariji ljudi koji nisu potpuno uhvatili internet revoluciju...Svakako je mnogo veca draz kad sam sebi organizijes put, a ne da te vode ko krdo ovaca, ali za neke destinacije je ipak sigurnije i bezbednije preko agencije, kao npr. u onim zemljama gde nema bas utabanih "putnickih" staza ili gde je neogranizovana drzava pa moze svako da te prevari..Tajland svakako nije jedna od takvih zemalja...