Jump to content

Featured Replies

Posted

Pregledao sam malo forum, ali nisam našao slične informacije, pa rekoh da pitam... Hteo bih da odem sa devojkom negde u planine za Novu Godinu, a da baš ne bude Zlatibor ili Kopaonik. Najradije bismo iznajmili neku kolibu ili bungalov ili našli kakav privatan smeštaj. Možete li da preporučite nešto na osnovu sopstvenog iskustva? Sve informacije su dobrodošle.  :)

Imaš planinarski dom na Bojaninim Vodama 25 km od Niša, ali pitanje je da li će biti otvoren. Pretpostavljam da hoće za tu svrhu. Ima i dvokrevetnih soba.

Imaš i bungalove na Kameničkom Visu, 11 km od Niša. Iznajmljivanje je bilo nešto baš jeftino, ne znam ni da li beše 10-15 evra za nedelju dana, ili tako nešto. Nisam bio u njima. Ali, poslužiće, zavisi šta preferirate.

Sa K.Visa je ubedljivo najbolji pogled noću na Niš.

• Author

Tales, imaš li neki kontakt za te bungalove da se malo raspitam? Jedino što sam uspeo da nađem na netu u vezi sa njima je tema na forumu grada Niša, a tamo ne govore baš pohvalno o njima (npr. nema vode... doduše, tema je iz 2007.). Planinarski domovi nas ne interesuju, hteli bismo malo više privatnosti. :)

Pa ono jes', voda je problematična gore. Imaš pored i Lovački dom kod Šipe, a on će sigurno organizovati NG, gore na spratu su valjda sobe. Ne znam koliko ti je tu dovoljno privatnosti!  :D

A za ove bungalove pojma nemam. Ja sam pre godinu-dve nekoga (ne sećam se koga i gde) pitao za te bungalove, i uputio me je na jedan lokal u Nišu, malopre sam prolazio pored, sada je tu neka kladionica...

Nemam predstavu ko bi to znao. Možda Petrović, Đelić, Vlada, znaju nešto više?

Sad se setih i da iznad Prokuplja, kod Belog Kamena, imaš neki kao planinarski dom na foru tih bungalova. Pošalji mail na [email protected] i pitaj čoveka ako ima neku info. On ti je predsednik prokupačkog planinarskog kluba.

Nemam pojma šta još da ti predložim... ako nešto bude interesantno palo na pamet, javiću ti.

I ja i cura planiramo godinama tu varijantu u planinarskom domu (na planini svakako), ali nikako da je realizujemo. Ako niste isključivi po pitanju privatnosti, možda bi mogli bi da se dogovaramo zajedno...

iznajmis neku vikendicu na Vlasinskom jezeru, i bog da te vidi, zive dushe nema =] (glupo sto se javljam kad nemam kontakte, pff).

ponekad pomogne da kupis neki oglasnik, ili na netu nesto tipa halo-oglasi.rs, ljudi cesto stavljaju oglase gde izdaju vikendice, pretprosle godine tako moj brat nasao s nekim drustvom nesto na Tari, il to bese Zlatibor

Не знам колико кога занима, али друг издаје супер ски кућу на Копаонику. Да не бих правио рекламу, нека ме неко контактира на ПМ да му дотавим детаље.

Људи из еко клуба "Жељин" сваке године 31. децембра организују планинарење на врх Жељина и горе чекају Нову годину. Можда би то некоме одговарало, мада не знам колико се ту може добити приватности  :kamp:

• 2 weeks later...

Razmisljao sam da li da otvorim novu temu,ali kapiram da je ovo slicno pa reko aj nema veze.Stvari stoje ovako,drustvance od 5 do 6 ljudi maksimalno sedmoro zainteresovani smo da iznajmimo neku kucu,vikendicu,brvnaru ili nesto slicno za novu godinu.U opticaj dolazi nesto do stotinak kilometara udaljeno od Beograda na bilo koju stranu.Da ne zaboravim da kazem ostali bi 4-5 dana.Svaka pomoc bi dobro dosla unapred zahvalan gosn.Afrikanac.  :mrgreen:

• Author

Onaj link koji je peđalon ostavio gore je pun takvih vikendica i brvnara (za 5-6-7 ljudi). Cene su od 40 do 60 evra po noćenju (za celu grupu). Doduše, koliko sam ja primetio, većina je već zauzeta. Inače, mi smo na kraju našli smeštaj na Divčibarama, preko sajta divčibare.rs.

• 1 month later...
  • Author

Update: Upravo smo se vratili sa Divčibara i bilo je sjajno! Iznajmili smo jednosoban apartman, na 1km od centra naselja, sređen, udoban, topao... milina. :) Rezervisanje i plaćanje je prošlo bez problema, a ljudi u lokalnoj turističkoj zajednici i vlasnici apartmana su bili veoma ljubazni. Eto, preporuka na osnovu iskustva.

Ako neko poželi da ide na Divčibare, mogu na PM poslati broj mobilnog našeg domaćina, da se dogovorite direktno s njim.