Jump to content

Featured Replies

Posted

Razmisljao sam da li da ovo stavim na "Putnicku berzu" ili "Trice i kucine"  :)

Potrebno mi je jedno malo mace za poklon mojoj devojci. Sve u zavisnosi od vremena kad nadjem (kupim/dobijem) malo mace hteo bih da joj to poklonim dal' za Bozic (njen je 25. Dec.), dal' za Novu Godinu, dal' za rodjendan (21. Jan).

Te vas dragi KPS-ovci pitam da li imate mace viska ili znate nekoga ko poklanja/prodaje?

Pozeljno je da mace bude sive dlake (nisam macko-rasista  ;D ali znam da joj se takvi macici svidjaju mnogo :) )

• 1 month later...

moja drugarica ih nema, kaže nije sezona  gent

a ne zna ni da ih neko drugi ima, tako da se nadam da ćeš mače ipak naći...

(p.s. mislim da ti je ideja za poklon baš super :))

A ja mislim, iako me niko nije pitao, da je malo neodgovorno nekome poklanjati bilo šta živo. Ok, mački ne treba puno nege, ali znam da bih ja ubila nekoga ko bi mi dao kućnog ljubimca. Previše sladak da ga se otarasim, a nije mi u planovima nit mogu da se brinem o njemu. Nadam se da je tvoja devojka bar nekad pominjala da bi volela da ima mače :). Srećno, svakako.

A ja mislim, iako me niko nije pitao, da je malo neodgovorno nekome poklanjati bilo šta živo. Ok, mački ne treba puno nege, ali znam da bih ja ubila nekoga ko bi mi dao kućnog ljubimca. Previše sladak da ga se otarasim, a nije mi u planovima nit mogu da se brinem o njemu. Nadam se da je tvoja devojka bar nekad pominjala da bi volela da ima mače :). Srećno, svakako.

Slazem se! Da je bar neko prase ili jagnje, zivo ili mrtvo... Ovako, macka... Pa nismo Kinezi!

Samo ću podmazati svoju tezu ličnim iskustvom - jedna od najvećih trauma u mom životu bila je kad mi je uginuo Semjuel, poklon u vidu belog zeca, za koga su moji drugari mislili da je super fora. Bio mi je sladak otprilike dva sata, i kad sam već razmatrala kome da ga uvalim kad poraste (taj neko bi ga verovatno pojeo, ali ono što ne znam ne može mi previše naškoditi), on je, mučenik, uginuo jer je bio sam po ceo dan, drugog razloga nema, hrane i vode je imao u izobilju. Naravno, retko koja životinja je gluplja od zeca.

:)

• Author

Nadam se da je tvoja devojka bar nekad pominjala da bi volela da ima mače :). Srećno, svakako.

Nekad... :) Svaki dan pominje to samo sto ni sama ne zna da li da to usvoji macu ili ne, ja sam joj na ovaj nacin samo pomogao pri donosenju odluke  ;D i to sam izabrao mace bas onakvo kavo ona voli ;)

@mileagainst

Nasao sam i jedno jagnje pa ako si zainteresovan....  :P

Onda lepo. Obradovaće se :). Imam i ja jednu takvu (neodlučnu) drugaricu, na kraju je osigurala himalajsko mače koje nikad nije preuzela. Valjda joj je ideja zanimljivija od same mačke :).

Sad se i meni jede jagnjetina. Rebra. Slana i tamna.. Mmmmm...

Imam i ja jednu takvu (neodlučnu) drugaricu, na kraju je osigurala himalajsko mače koje nikad nije preuzela.

kakvo je to himalajsko mace  :o

• Author

Imam i ja jednu takvu (neodlučnu) drugaricu, na kraju je osigurala himalajsko mače koje nikad nije preuzela.

kakvo je to himalajsko mace  :o

Verovatno neka sa mnogo dugim krznom jer je tamo mnogo zima  :D

kakvo je to himalajsko mace  :o

Verovatno neka sa mnogo dugim krznom jer je tamo mnogo zima  :D

Ako ima krzno k'o Kasmirska ovca, 'ocu tri komada  :)

Inace, trebalo bi da malo zvonce moze da se nadje u crkvenim radnjama, nije problem prilagoditi ih maci. Samo vodi racuna da ne pritegnes mnogo...  :)