Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav, 

Trazim saputnicu ili saputnike za neku od gore navedenih destinacija. U obzir dolazi i organizacija puta u samostalnoj reziji ali i preko agencije. 

Sto se tice duzine putovanja, tu sam flksibilna kao i oko samog plana puta i detalja. Bitno mi je samo da bude u drugoj polovini marta ili u aprilu.

• 4 weeks later...
  • Author

Jos uvek nisam nista organizovala. Ako je neko i dalje zainteresovan, pisite na pp

Ja sam zainteresovan za Tajland ili Sejšele (druga polovina aprila do prvog maja) tada mogu da se iskominujem sa odmorom.

Laška je organizacija preko agencije za tako kratak period, u sopstevnoj režiji je jeftinije ali mora bar par meseci ranije da se sve završi.

4 hours ago, VojaKG said:

Ja sam zainteresovan za Tajland ili Sejšele (druga polovina aprila do prvog maja) tada mogu da se iskominujem sa odmorom.

Laška je organizacija preko agencije za tako kratak period, u sopstevnoj režiji je jeftinije ali mora bar par meseci ranije da se sve završi.

ne mora, sve se zavrsi u 7-10 dana...karte u to vreme ne manjaju mnogo cenu, dovojlno je kupiti 10-ak dana pred put...da se ide januar-februar, onda treba kupiti karte jedno mesec do 2 ranije... 

Pozdrav svima, ja sam zainteresovan za Tajland i Vijetnam ili samo jedno od ova dva, od Uskrsa pa do 2,3 maja. Pre sam za putovanje u sopstvenoj reziji nego preko agencije.

• 2 weeks later...