Jump to content

Featured Replies

Beograd od rodjenja... mada mi je poreklo iz Knjaževca (Gurgusovac ili Mala Venecija kako su je nekada zvali od miloste) iako su mi i otac i deda i pradeda i čukundeda rodjeni u Beogradu... a pradeda je imao i kafanu u Skadarliji  :P

Čoveče, ovaj forum nam je baš aristokratski.  :D

Београд:

1980 - 1983 : Дорћол

1983 - 1987 : Блок 45

1987 - 1990 : Црвени крст

1990 - 2007 : Баново Брдо

2007 - данас: Центар, Краљице Наталије

ВОЛИМ БЕОГРАД И НЕ МРДАМ ИЗ ЊЕГА!

1986-па до данас живим на Новом Београду, али ако Бог да кад завршим факс селим се у неку вукојебину у Африци, :mrgreen: Азији, Јужној Америци или Карибима. 8-)

SILBAŠ!  clap.gif' alt=':clap:'> Za one koji slucajno ne znaju gde je, 35km od NSa ka severu (pre ce biti severozapadu :roll:)

U NSu studiram 1.5 godinu a vecina mojih khm....koleginica  :D me nagovara da se ne vracam na selo....inace se vracam solo :cryy: teska odluka... :102:

ja sam ceo zivot na granici....prvo sam bio na novom beogradu bizu granice sa zemunom do 1996 a od tada pa nadalje sam u zemunu na samoj granici sa novim beogradom :)

• 2 months later...

Rumenka - od rodjenja, prigradsko naselje Novog Sada.

A sada tu samo jedem i spavam s obzirom da je škola u Sr. Karlovcima...  :bag:

SILBAŠ!  clap.gif' alt=':clap:'>

uuuuuuu najbolje lubenice...  :eat:

Nis, od rodjenja pa tako.. Mada zbog posla u poslednjih godinu dana na relaciji Zagreb - Nis - Skoplje, sad trenutno u Skoplju. A ko zna kako ce bude, al da ostanem u Nisu na neodredjeno, slabije.

Rodjen u Panchevu, odrastao u zaseoku Vuchinac, opstina Barajevo, 1992 se selim u Tripoli, Libija, gde zivim i radim sledecih 8 godina. 2000-e se vracam za SER a 2001 se selim za Kazahstan gde ostajem 5 godina. 2006-e se selim na krajnji severo-zapad Kanade gde ostajem godinu dana, spustam se malo nizhe u podnozhje roki planina, u gradic Chetwynd koji je poznat po tome sto se tamo svake godine odrzhava svetsko prventstvo u pravljenju drvenih skulptura motornom testerom (neke su zaista pravo remek delo), a pre dve godine se selim josh malo juzhnije u Prince George, BC, grad od oko 80 hiljada stanovnika. Zbog prirode mog posla a i zbog toga sto mi je to strast, mogu da kazem da sam proputovao skoro celu zemaljsku kuglu a jedini kontinent gde jos nisam bio je juzna Amerika, koju planiram da posetim sledeceg meseca. Pocetna destinacija ce biti Rio de Janeiro a posle ko zna gde… Eto toliko od mene, ako iko ikada planira put u “moj” kraj neka mi se slobodno javi a ja cu se postarati da pruzim svu pomoc koliko bude u mojoj moci (u mom profilu cete naci i email adresu).

ziveli  :pivoooo:

Novi Sad -Beogradski Kej dvadestetak godina

Bulevar(Betanija)narednih dvadesetak,tridesetak.... ;D

Rodjen i osnovnu skolu zavrsio u prestonici grozdja i vina, u podnozju Zeljina, u Aleksandrovcu... potom sam otisao nesto severnije, na obale Zapadne Morave, i 4 godine srednjoskolskog doba proveo u Trsteniku... sada studiram u Nisu i vrlo retko idem kuci u Zupu vinorodnu  :( ali se svakako javite ako vas put ponese u neki od ovih krajeva  ;)

• 2 weeks later...

Ne računajući beogradske lude godine 1998-2008, stalno se vraćam u jedino srpsko Potemkinovo selo - u Inđiju..

....a nadam se jednoj jurti  pokraj šume na Fruškoj pa da me vidi Bog...  :)

Do pre mesec dana Niš, sada Afula, a na leto idemo južnije... Kao i svi nomadi.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

Evo posto smo krenuli sa nekoliko tema na temu upoznavanja, mozda je zanimljivo da znamo i kuda nam se sve proteze KPS mreza :) Ima nas i u dijaspori, i sirom Srbije. Ovo moze da bude korisno i ako jednom budemo aktivnije hteli da predstavimo klub javnosti, pa da znamo gde koga ima. Dakle, koje je vase selo/grad/naselje/kontinent?

Dubai, middle east! :mah:

• 2 weeks later...

Od rodjenja do danas u Pancevu,mada nadam se da ce se za koju godinu to promeniti i da ce me put odvesti u Portugal

• 2 months later...
  • 2 months later...

Rodjen u Samcu/Bosanskom Samcu (cuvena radna akcija izgradnja pruge Samac-Sarajevo), 2004.-2005. Beograd pa nazad u rodni kraj, a od 2008. u Banja Luci sa kracim ili duzim prekidima (posao na granici BiH-HR u Samcu) dok ne zavrsim faks, vjerovatno...