Jump to content

Featured Replies

Iza Bajlonijeve pijace, Dorcol, Bgd...

zivotni cilj....neka destinacija gde je stalno sunce i gde je mlaka voda u moru/okeanu....

(posao na granici BiH-HR u Samcu)

Sverc, ovo, ono ... ;D

Na zalost nisam ima priliku da radim u slatno doba istog '90-te i pocetak 2000-ih....Sada bi vec imao poprilicnu kolicinu nekretnina po raznoraznim krajevima, a i zalihu na racunu, uz to i dobro razvijen legalan posao i veoma visok ugled u drustvu, po cijeli dan bi  zvizhd , a od ljudi pravio  :fool: kako je kod nas na Balkanu i realno  ;D

znam da je offtopic, ali morao sam  :D

Mlaka voda - fuj.

hm, mozda je bolje ledena pa da nikad ne udjem u istu. NE. Mlaka....i da ima tendenciju ka toploj.

Meni, koji sam odrastao bukvalno svakodnevno se brckajuci po bazenima, morima, rekama...najveca kazna je bilo kada sam u Portugalu u onom predivnom okeanu mogao da ostanem po 10tak min u vodi. Svaki minut duze je pretio da me iz tecnog prebaci u ledeno stanje. Kapiram da je krio masaza zdrava ali pluca i ostali udovi nisu delili to misljenje. Dzabe sto je predivno...mislim da je Portugal najlepsa zemlja u kojoj smo bili ali....  :cry22: :cry22: :cry22:

Egipat bi bio otprilike destinacija koja bi prijala tako da...ako neko prodaje neku kolibu, stalu...u blizini El Goune....

hm, mozda je bolje ledena pa da nikad ne udjem u istu. NE. Mlaka....i da ima tendenciju ka toploj.

Ako možeš bez većih trzavica da budeš u vodi više od pola sata-45 minuta, piši propalo. Koja je funkcija mora/bazena/okeana, ako ne osvežiti se od nemilih vrućina? Kad bi ova tema bila o temperaturi površina za plivanje, mogla bih ispričati anegdotu o penzionerima i biznis terminu obrenovačkog zatvorenog bazena, no, avaj.

Subotica Prozivka, i od pre 3 godine, Novi Sad Novo Naselje, zbog posla. Subaja je zakon za zivljenje, a Novi Sad je bolji za posao.