Jump to content

Featured Replies

Jao nemojte ja da odlucujem... Neko ce se ljutiti, nema sanse da se okupimo svi zajedno u skorije vreme.

Ja ne mogu u petak (tj. danas) imam bolesnika u kuci. Meni bi odgovarao sledeci petak  :pivoooo:

Pa fakat je da nijedan dan nece BAS svima odgovarati. Onda ostaje sledeci petak, 5 Feb. Trebalo bi samo da uskladimo vreme i prevoz kojim idemo (ako nas ide puno, nemozemo se potrpati svi u kola  lol::)

• Author

Ok znaci petak 5. februar 2010. je datum e sad Nikola u koje vreme se okupljamo? i sta ce biti znak raspoznavanja  flowers::  lol::

Ja inace imam neku medjunarodnu konferenciju na univerzitetu i jednu goscu iz Bugarske koja ucestvuje na konferenciji + docice mi verovatno taj dan i devojka pa cu videti da i njih sve spakujem i posle konferncijske vecere pravac kafana  :pivoooo:

Ja sam za, Nikola zakazi termin, Slobo spakuj cure i dovedi ih a svi ostali najavite se na surfovanje pa se vidimo :D

OK kad ispade da ja ovo organizujem.  ;D

Predlazem okupljanje u 21:13 (21 cas, 13 minuta), nemoj neko da kasni!  :death:

Znak raspoznavanja, kao i uvek, cvet u levoj ruci.  flowers::

Mapu imate, pa se snadjite.  ;D

Ok, e sad, ajde mi koji idemo iz Bg do Novog Sada da se kombinujemo. Jel imamo kola na raspolaganju ili idemo vozom? Ako idemo vozom, moramo se naci na stanici oko 18 15, jer voz za NS krece u 18 30, a tamo je u 20 : 08.  Taman da lepo stignemo i da dodjemo do Kuglane.  :spot:

Sta kazete?  :blob:

Hahahaha, znaci ne ide mnogo ljudi iz Bg, sad sam tek ustvari video da 90 posto vas zapravo zivi u NS :o

Dobro, ja dolazim 100 posto vozom onda, Mrgude jesi samnom?  :mrgreen:

Да ли се ви зезате или је стварно цвет у руци знак распознавања? Мене је блам да носим цвеће па ћу у руци држати мобилни или новине. ;D

Шалу на страну, дошао бих и ја ако би ишао један мој ортак. Ишли би колима па могу са нама још две или три особе ако ће да улете за гориво и путарине. ;D

Цена би била следећа за 4 особе.

- Путарина у оба смера 480 дин.

- Гориво у оба смера (рачунаћу 150 км) при потрошњи од 6 литара на 100 км мало мање од 900 динара.

Дакле све заједно 1380, што испада да свако од нас улеће по 345 дин.

За 5 особа би изашло 276 динара по особи.

Дакле још није сигурно да ли идем, али ако будем одлучио јавићу најкасније дан пред полазак.

Hahahaha, znaci ne ide mnogo ljudi iz Bg, sad sam tek ustvari video da 90 posto vas zapravo zivi u NS :o

Zadatak za vas beograđane (a ima vas puno ovde) je da smislite sledeće kafansko veče KPS-a u Beogradu :D

I ja imam kauč za to veče CS nick: DUKELANDER

Vidimo se u kafani (dolazim 90%)

:mrgreen:

E, bas vala! Vecito kod vas u NSu :) Ja predlazem Akademiju 28, fino je mesto, nije tako skupo za pojmove BGa, a odmah pored stolova je knjizara Ant gde mozete kupiti knjigu putopisa KPSa :D

Samo vi razradite plan za tog Fidela, pa se vidimo sledeci put u BG-u

Kuglana ostaje za ovaj petak.

Cekajte ljudi prvo ovaj petak da odradimo pa cemo videti za posle. Prvo popi pa reci blop.

Ја сам обећао да ћу јавити да ли идем па сад то и радим. Дакле резултат је негативан, ипак нећу моћи. Видимо се онда на неком следећем окупљању.

Ја сам обећао да ћу јавити да ли идем па сад то и радим. Дакле резултат је негативан, ипак нећу моћи. Видимо се онда на неком следећем окупљању.

Posteno... Djindjic , Demokratska ;-)

Elem, ja sam u sutra (Petak, 5 feb) u 18 15 na  zeleznickoj stanici, cekam voz u 18 30 za NS. Ko iz Beograda ide, moze samnom. Vracamo se iz NS sutradan, kada ustanemo i malko se otreznimo.  pijjj

Dobro, ja dolazim 100 posto vozom onda, Mrgude jesi samnom?  :mrgreen:

Milose, ja sam iz NS.  :)

Vidimo se sutra drustvo!  :banana:  :pivoooo:

• Author

Videcu ja da dovedem nekog sa Dunavske Rektorske Konferencije, npr. nekog rektora kao sto je rektor beogradskog univerziteta pa da vidim ko sme da mu stane na crtu u kafani  lol:: ko nepadne ispod stola dobija odma pocasni doktorat  ::crazy: (nazalost ovo nije daleko od istine  :death:)

Ja cu na zalost kasniti, nekih pola  sata  u odnosu na zakazano vreme susreta, ne mogu dugo ostati, ali stizem garant :D

Evo vec prvog izvestaja:

Pocetak veceri j epoceo tako sto smo nas trojica sedeli svaki za svoj sto i smekali jedni druge sa mislima ,,Ama je l' ovaj kapeesovaC?''

Drustvo se brzo skupilo i bilo nas je u jednom trenutku oko 10. Pila se rakija i pivo. Atmosfera se polako opustala i pocinjali su malo opusteniji razgovori kad na pola veceri ulece Slobo sa svojim gostima strancima (austrianci, litvanci ko ce ga znati...). Sto je interesantno svi su bili u kravatama i doveli su i jednu devojku (opa!) cisto da maja ne bude jedina dama za stolom :) Neku su krfenuli da se frljaju sa njima na engleskom pa sam odlucio da drzim zdravicu. To je ispalo nesto ovako ,,Podizem uovu casu, rai dobrosusedsku odnosi sa ________ (upisati zemlju porekla gostiju) i da se jos mnogo puta ovde okupimo!''. No nije bilo nesto pametno ali kad najmatoriji nisu hteli da drze zdravicu morao sam ja najmladji.  ;D

Decki sto su pili pivo se krenuli da se zezaju sa srednjoskolskim forama lupanjem flase o flasu kako bi zajebao ovog drugog da mu pivo ispeni. Vrlo interesantna stvar je da su svi pokusavali da to pivo piju dok se peni i neretko je isto zavrsavalo u njihovim nosevima i astalu.

Na kraju ostasmo sami bez gostiju iz inostranstva i par kapeesovaca. Konobarica (kako se bese zoveeee...) nas je ljubazno zamolila da napustimo objekat.

Sve u svemu bilo je dojajno, i mora se ponoviti!

a da... celo vece su se kroz neformalni razgovor provlacile teme: cs, stopiranje, goroteks, planiraje putovanja...