Jump to content

Featured Replies

Vera se zove gazdarica! Bilo dobro i neije imalo bas puno veze.... s mozgom

Fora mi je bilo ono "radi dobrosusedskih odnosa" a oni iz Austrije :hihi:

I opet se na trenutak vratila ideja o organizovanoj trci u stopiranju kroz drzavu/balkan. Nadam se da ce se ovo pokrenuti sa mrtve tacke.

S` obzirom na to da smo se proslog puta Sloba i ja jedini dobro proveli na okupljanju i to iskoristili da se bolje upoznamo, drago mi je da smo ovog puta imali pojacanje i to kakvo :pivoooo: Tematsko vece:prisecanje na djacka opijanja, muvanje konobarice kojoj se niko ne seca imena i provociranje nadrndanog lika za koga smo neopravdano sumnjali da je nocni cuvar je proteklo burno. Provlacile su se naravno i teme o putovanjima, stopiranju, forumu, CS-u i sve je ostalo na tome da se vidimo sledeci put u Beogradu. Pa, Beogradjani, cekamo poziv :D

Ja prvo da se zahvalim Novosadjanima na lepom druzenju i doceku, a Maji na kaucu za surfovanje  klanj:: . Krivo mi je sto nije bilo jos Beogradjana da podele sa nama racun za pice  pijjj i jucerasnju kafansku noc. Morace zato da mi pomognu u organizaciji sledeceg  skupa u Beogradu :pivoooo:

To tada, uzivajte i sve najbolje!  :king:

S` obzirom na to da smo se proslog puta Sloba i ja jedini dobro proveli na okupljanju i to iskoristili da se bolje upoznamo, drago mi je da smo ovog puta imali pojacanje i to kakvo :pivoooo: Tematsko vece:prisecanje na djacka opijanja, muvanje konobarice kojoj se niko ne seca imena i provociranje nadrndanog lika za koga smo neopravdano sumnjali da je nocni cuvar je proteklo burno. Provlacile su se naravno i teme o putovanjima, stopiranju, forumu, CS-u i sve je ostalo na tome da se vidimo sledeci put u Beogradu. Pa, Beogradjani, cekamo poziv :D

meni ovo promaklo  ::crazy:

• Author

meni ovo promaklo   ::crazy:

I nepromaklo ti kad je vecina ucesnika "druzenja" ukljucujuci i tebe bila u stanju kao ovaj:

lol::