Jump to content

Featured Replies

• 4 weeks later...
  • Author

Ima li zainteresovanih za jedno kafansko vece pre NG? ;)  :pivoooo:

recimo nedelja, ponedeljak, utorak?

• 1 month later...

E, mogli bi stvarno da se organizujemo da se okupimo negde, u nekoj kafani ... Mislim, ja sam clan vec par meseci,  a nisam imao priliku da upoznam ostale clanove  :gossip:

Sta kazete?

Zelim da naglasim da kafana Kuglana prestaje sa radom za koji mesec i da treba tamo otici dok jos radi!  :pij:pijjjzvizhd:pivoooo:

• Author

Moze Kuglana, meni sve jedno, samo da bude dobro drustvo. Slobo, jel tebi cim da dolazis do Bg-a?

Nije toliko cimanje doci za BG koliko je cimanje varatiti se iz BG-a pogotovu posle kafane  ;D

Ako je sl petak, meni odgovara extra!

Inace, vec neko vreme kontam da napravim spisak svih kafana u Novom Sadu, onih u pravom smislu reci kafana i da ih obidjem one by one.  clap.gif' alt=':clap:'>

A dokle radi Kuglana, u zadnje vreme gomila kafana skratilo radno vreme do 11?

Meni je petak OK, kauc rezervacije primam na profilu sa korisnickim imenom STOPERINS, a sto se tice Kuglane, nikad bila, ali red je da se overi pre no sto se zatvori :

E da, jedna molba samo, nema rasprave sa antialkoholicarkom u kafani  ;D

• Author

S'ozirom da je Nikola91 predlozio kafanu na njemu je da kaze i tacno vreme i datum okupljanja  :pivoooo:

I ja bih se dovukla, ali ni meni ne odgovara sledeći vikend (5/6.2.)..  Pa, ako bude tamo posle 7. februara nešto, eto i mene.

Kad god da bude, al ja ne mogu sutra, sestra mi doktorira, ima ceo dan da jedem i pijem!  :eat:pijjj