Jump to content

Featured Replies

Posted

Probaću ovo da sročim tako da se niko ne nađe uvređen :)

Molio bih korisnike foruma da ponekad pročitaju poneki svoj post. Nekada su postovi toliko puni slovnih grešaka da izgledaju kao da su kucani nogama. To narušava opštu pismenost celog foruma, i ostavlja negativan utisak na onoga ko čita. Zato bi bilo lepo da malo poradimo na tome i učinimo forum čitljivijim i kulturnijim. Hvala  flowers::

Osecam se prozvanim, do duse sa razlogom  :-[

Sta da radim kad su prsti brzi nego mozak ;)

Ali evo obecavam da cu se malo potruditi da budem pismeniji  smartass

Ne osećam se prozvanom, naprotiv, potpuno se slažem sa Lazarom i pozdravljam nastojanje da se opšta pismenost foruma održi na pristojnom nivou, međutim... pa greške su uvek moguće, kolko god se trudili :(

Eto, npr. (bez uvrede), Lazare, pročitaj još jednom svoj uvodni post  ;D

takodje se osecam prozvanom i to zbog nekoliko poslednjih postova, ali imam problem sa time u vezi. Naime ne osecam krivicu za greske, desvaju se svakome, vec zato sto se nisam na vreme obratila za pomoc. Naime, nakon ukucavanja posta uvek procitam sta sam napisala, ali poslednjih nekoliko puta nisam mogla nista da izmenim buduci da mi se nije pokazivala opcija "modify", ili kako vec se vec pise. dakle osecam se samo krivom zbog toga sto se nisam obratila nekome od administratora sajta za eventualnu pomoc.

• Author

Ja sam govorio o postovima koji su na ivici čitljivosti, a ne o onima koji imaju jednu ili nekoliko kucačkih grešaka :) Nisam nikoga poimence prozivao, nema potrebe da se prijavljuju oni koji su se osetili prozvanim  flowers::

Takođe nema potrebe govoriti o krivici, to je suviše teška reč za greške u kucanju.

Ne znam šta je sa opcijom modify. Da li je sada imaš?

modify opcija izgleda važi samo za sveže postove. Možda bi pomoglo kada bi se produžio taj vremenski interval?

Ne znam šta je sa opcijom modify. Da li je sada imaš?

Imam je od pre nekoliko dana, ali pre toga nisam imala nekoliko nedelja. A sto se tice krivice, samo sam se malo nasalila. Naravno da i mene izbezumljuju nepismeni postovi, a tek nekulturni... Ali tesko da ce se tvorci istih prepoznati u ovome, a kamoli osetiti krivima.

Pre nekoliko meseci ukinuo sam opciju da se sopstveni postovi mogu editovati bez vremenskog ograničenja. To sam uradio jer je došlo do nekoliko zloupotreba. Trenutno vremensko ograničenje je pola sata. Ukoliko hoćete, mogu malo da ga produžim.

Meni bi znacilo ako bi mi opcija modify bila stalno dostupna, ali za pocetak bio bi srecan i sa 72h  :comp:

Је л' могу ја да добијем привилегију да мењам туђе постове и да им умећем смешне речи и мењам смисао реченица па да форум постане урнебесно забаван?  ;D

Је л' могу ја да добијем привилегију да мењам туђе постове и да им умећем смешне речи и мењам смисао реченица па да форум постане урнебесно забаван?  ;D

Da se ja pitam - DA! :)

Povećao sam na sat vremena :)

Zaista ne mogu da stavim tako veliko ograničenje, iako shvatam vašu potrebu. Molim za razumevanje, odluka je zasnovana na iskustvu :)

Podržavam. Nema prepravljanja istorije.

• 1 year later...
  • 3 years later...

Jedva sam nasla ovu temu jer sam htela da se informisem u vezi sa editovanjem postova.

Naime, kada citam neke svoje ranije postove sramota me je kada vidim sve silne greske u njima, nastale zahvaljujuci brzini u kucanju. :-[

Ipak razumem odluku da funkcija editovanja bude ogranicena na sat vremena, volela bih da nije tako, ali sta je tu je.