Jump to content

Featured Replies

Posted

Mama se vratila iz Londona pre neki dan i ostala joj SIM kartica za 077 mrezu sa oko 4 funte kredita. Kako kartica ne bi propala odlucih da je poklonim prvom ko se javi a putuje uskoro u UK :) nije neki poklon ali moze biti korisno nekome ko je u npr transferu ceo dan u londonu ;)

Hej!! Evo, ja na primer, ako ponuda jos uvek vazi :)

Ja krecem za London 18. decembra, tako da bi mi dosta znacilo u svakom slucaju. Javi kad bi ti odgovaralo da se vidimo, posto sam ja iz Nisa, ali dolazim 18tog u bg... blah....

Hvala unapred

Nenad

• Author

Hej!! Evo, ja na primer, ako ponuda jos uvek vazi :)

Ja krecem za London 18. decembra, tako da bi mi dosta znacilo u svakom slucaju. Javi kad bi ti odgovaralo da se vidimo, posto sam ja iz Nisa, ali dolazim 18tog u bg... blah....

Hvala unapred

Nenad

vazi vazi :) nije problem 18og sam u bgu tako da mozemo da se nadjemo - ne nekom od iskljucenja sa autoputa. Posalji mi plan tvog boravka na PM da ne davimo ostale ;)

Kome treba kartica,moze da kupi O2 u konzulatu UK u Beogradu...

to je bas ta kartica koju ja imam i mama je tako kupila - mislim da je oko 400-500 din i nema kredita na njoj koliko sam shvatio.......

Ako u Britaniji pazaris O2  sa 10 funti krede sama kartica je besplatna. Nema svrhe kupovati je u konzulatu i dzabe trositi skoro 5 funti. Poruka za Srbiju je 20 penija ako nekoga zanima.  gent