Jump to content

Turska,Iran,Dubai,Saudijska Arabija...Kolima :) April,Maj

Featured Replies

Posted

Pozdrav,

Ja (mladic srednjih godina) i moj kolega saputnik (takodje mladic) oba ozenjeni :)planiramo kopnom,autom do Saudijske Arabije eventualno Egipta. Dajemo šansu i priliku da nam se pridruze jos 1 ili 2 ženske osobe , koje vole da prave videozapise i snimke (koji bi nam koristio kao promotivni materijal nasoj travel aganciji koju smo tek otvorili ) a i koje bi naravno nas put učinile interesantijim i uzbudljivijim,u nadi da posjeduju veliku dozu entuzijazma, koje su avanturisti,  znaju sta je društvo i kompanjerizam,  uostalom samo dobro raspoloženje i pozitivnost , vec je dovoljan kriterijum da nam se pridružite:) .

Put bi zapoceli negde u Aprilu iz Podgorice , radimo jos na detaljima ali bi odprilike to izgledalo ovako:

- CRNA GORA - TURSKA - (PREKO GRCKE ILI BUGARSKE...) IRAN - DUBAI- SAUDIJSKA ARABIJA... I eventualno dalje Egipat. Povratak bi bio eventualno Jordanom,Sirijom ( ukoliko bi sigurnost u Siriji bila na nivou).

E sad imalo bi tu jos detalja da se razradi i tih formalnosti, kao sto rekoh radimo na tome jos uvijek ,tako da bi se o glavnim detaljima jos dogovarali itd.

Znaci , ide se komotnim , 4x4 autom 7 sjedišta,  vozi se jedan dobar dio dana, ali bi se stajalo u svakoj zemlji nekoliko dana, i u svakom znacajnijem gradu i mjestu , kako radi obilazaka tako i radi neke minimalne video i foto zapiske. Sto se tiče troskova puta , prevoz,transport tojest gorivo i putarine a i sve ostalo sto se tice auta snosimo mi . Ostali privatnibtroskovi kao sto su hrana , hotel i drugi troskovi su iskljucivo vaši:) .

Prednost bi imale osobe koje bi nam se pridruzila duzinom cijelog putovanja, mada nebi bio ni to problem da nam se pridružite samo jedan dio puta , npr samo Turska,  Iran ili bilo koja druga zemlja.

Sta jos da kazem za sad...

Hajde naka ga sad za sad ovako pa cu se nadovezivati sa detaljima eventulano ,blagovremeno... ili jos bolje neka se javi ko zeli direkt u reply ili PM..

Pozdrav svima :) ??

• Author

Uff.. Lazare.. Zar ti je do ovog ?

Pored ovako lijepog topika i sadržaja, ti ćeš mi tražit štamparsku ili drugu vrstu hajde sa kažem ekspresivne greške . I ako smatram da nema greške u tome sto sam napisao, ipak da ti objasnim suštinu tog "mladić" u srednjim godinama, to je Lazare da kazem , stanje mog duha, i onog kako se stvarno osjećam u realnosti , imam godina koliko imam ali se osjećam ko mlado momče, da ne kažem čak još mlađi 

U ostalom zar je to bitnije od činjenice da se ide na ovako divno i avanturističko putovanje

Nemoj Lazo, moliš se nego daj proslijedi topik nekom koga bi možda interesovao da  se pridruži ovim momcima srednjih godina ☺️?? ljubi te tvoj GoAnywhereMan... pozzz