Jump to content

Featured Replies

Posted

kRENUO BIH OVIH DANA MOTOROM PO SRBIJI,MOZETELI MI RECI GDE SVE POSTOJE KAMPOVI GDE BIH MOGAO DA PRESPAVAM?

Očigledno bi ti i ostali rekli isto što i ja :

kakvi crni kampovi, izvrni se pored druma i spavaj. 3 kvadrata horizontale ispod drveta na par desetina metara od puta postoji na dosta mesta, a to je ionako sve što ti treba od infrastrukture za kampovanje.

Ne, stvarno nemam pojma o zvaničnim kampovima.

Sto rece Dr Jovanovic ako nisi mnogo zahtevan mogucnosti su ti ogromne... poneses neko satorce, i nadjes neku finu horizontalnu povrsinu za pod zvezde...

Inace, Micowiny je jednom postavio sledeci link http://www.camps-serbia.com/en/  pa , mozda ti pomogne...

Mozes i da se registrujes na HC-u i CS-u pa imas jos vise mogucnosti, a mozes i da pitas ljude na forumu da li bi te ugostili  :-D

Pretpostavljam da bmw u banebmw znaci da imas neku zver od motora...

Lepo lepo, uzivaj...

:mrgreen:

nadjes neku finu horizontalnu povrsinu za pod zvezde...

Smesti se ti slobodno POD zvezde, al probaj da sprečiš optičku vidljivost sa zvezdama na istoku, naročito ako si u šatoru ;-). Uopšte nije prijatno kad te probudi vrućina u istom u 6-7 ujutru. Verovatno je od značaja i boja šatora, ali verujem da je i u belom šatoru u 7 ujutru znatno toplije nego napolju. Ja posle takvog (pri tom često preranog) buđenja ne umem da dođem sebi još sat vremena. Naročito u planini, kad se u toku noći temeljno obučem, a nigde drveta da me štiti ujutru.

• Author

Slazem se sa vama da postavim sator bilo gde u prirodi ali to su uglavnom nepristupacna mesta na koja bas sa motorom ne mogu da pridjem i uvek se vezujem za neki put i uvek su u necijim ocima a imao sam jedno neprijatno iskustvo pa zato i pitam za kampove.Inace ja kampujem od svoje dvadesete godine a sad imam 38 i skoro svaki vikend preko leta spavam u satoru na raznim mestima i ne treba mi nikakav komfor.Jednom prilikom sam sa zenom putovao po srbiji i u soko banji samo hteli da iznajmimo sobu i kad su nas videli da smo dosli motrom onako natovareni rekli su da nemaju slobodnu sobu a pouzdano smo znali da je imaju jer su nas poslali ljudi koji su znali da ti ljudi imaju slobodnu sobu.Tako na svasta sam nailazio i onda me razumite zasto mi je potreban kamp.

Ovo su stranice naseg moto kluba pa ako imate vremena pogledajte ima dosta zanimljivih fotografija  http://kondor.etf.bg.ac.yu/~banebmw/