Jump to content

Featured Replies

Meni lik u Cetiri lava rekao da je taj vikend 01.okt a ja procitao na netu da je sledeci vikend. Pa sad....nekako verujem vise coveku iz kafane nego internetu, al svi me ubedjivali da je sl vikend. :o

Sad mi je lakse, nisam jedina...I ja sam nasla na netu da je sledeci vikend, sad trazim ponovo i ispade da je 1.-3.10., pa sam se zabrinula za svoje pamcenje ;D

Evo ovako, meni faks krece prvog oktobra. Sobzirom da sam brucos i da je sve to za mene neko novo iskustvo ne bih da zaginem u toku nedelje negde u tunelima. Dakle od prvog samo vikendi, a dotle kad hocete.

Evo ovako, meni faks krece prvog oktobra. Sobzirom da sam brucos i da je sve to za mene neko novo iskustvo ne bih da zaginem u toku nedelje negde u tunelima. Dakle od prvog samo vikendi, a dotle kad hocete.

Prvo nisi student ako nezagines  :pivoooo: a drugo sta si upsao?

Uuu, pa prvi semestar brucoske godine je bio najjaci! Najvise se  pijjj:dance:serenade...mada ruku na srce, sve se to nastavilo i u ostalim semestrima ;D

Skrecem sa teme, mozda onda sledeci vikend? U stvari, necu nista da kazem da ne bih ispalio kasnije :-[

Uuu, pa prvi semestar brucoske godine je bio najjaci! Najvise se  pijjj:dance:serenade...mada ruku na srce, sve se to nastavilo i u ostalim semestrima ;D

Jesi li zavrsio fakultet!?  ;D

ок, момци, ви изаберите датум, а ја ћу покушати да се уклопим...  :mah:

Jesi li zavrsio fakultet!?  ;D

Hehe, nisam! Bar jos dve godine da uzivam:D

Kad smo već kod slika, šta se desilo sa foto-dokumentacijom prvog zajedničkog silaska u lagume? Čini mi se da je Andrej13 bio odgovoran za to, ali ja ne videh ni jednu fotografiju.

Ahahahaha! Hvala u svakom slučaju, hehe. Nego, sad, kad sam već dosadna, bilo je i nekih grupnih fotografija, mogu se zakleti da smo se nameštali za iste. No, nema veze. Imam dugu kosu, zanimljivo.

U jeeee**m ti, koliko se puta išlo a ja ne prisustvovah! Pa ovo je nečuveno :D Pod hitno nešto da se organizuje ili će biti  :death: hehe

U jeeee**m ti, koliko se puta išlo a ja ne prisustvovah! Pa ovo je nečuveno :D Pod hitno nešto da se organizuje ili će biti  :death: hehe

e nemoj sad... koliko sam te puta zvao?

e nemoj sad... koliko sam te puta zvao?

Ne kažem da nisi zvao :D Kažem da nisam bila i da bi se moglo opet nešt' organizovati  :)

I to vec sledeci vikend?

Uh, radije sam za neki radni dan, za vikend obično se šljaka...

хммм, да, неко би већ могао да предложи неке датуме, па да гласамо!!!

или ипак не, овде гласање увек направи хаос....    zvizhd

хммм, да, неко би већ могао да предложи неке датуме, па да гласамо!!!

или ипак не, овде гласање увек направи хаос....    zvizhd

Tacno tako, ljudi vole autoritet  :angel:  Zato ja odaberem uvek vreme koje mi odgovara pa ko dodje dodje  ;D

Šta kažete za nedelju, 3. oktobar, 19 časova? Ako bi ko iz Beograda krenuo, predlažem voz u 16:45, dok bi eventualni povratak bio ili u 22:27, ili alternativno sutradan, ko ima gde i kako da spava u NS-u. Novosađani i ostali Vojvođani, tj, forumska većina, most bi prešli po individualnim planovima, u zavisnosti od delova grada iz kojih dolaze.

Dakle :)? Sveće i fenjeri, naravno.

Ja bi rado isao ali cu biti van Srbije.  :mah:

Anyway kad vec spominjete svece vodite racuna da u nekim hodnicima ima promaje cak negde i ozbiljnije promaje pa ne znam kako ce vam se svece ponasati, fenjer hoce ali za svece nisam bas siguran pa cisto ponesite jednu baterijsku da nebude posle "di sam zas'o"  ::crazy:

Paranoiku to ne treba govoriti :). Nosim ja ponekad i džem od šipurka, da se nađe. Lažem. Marmeladu od šipurka :). Opet lažem. Ali marmelada od šipurka kicks ass.