Jump to content

Featured Replies

i ja bih da idem...i jos jedan CS iz Madjarske...i verovatno i jedna Jelena iz BGa :)    :gossip:

sjajno, ekipa se uveceava, nadam se Nidzo da imas plan kako da nas neopazeno "prosvercujes" kroz taj ulaz. Ne znam o kom ulazu se radi, ali sigurno nije onaj kroz koji sam vas ja zimus vodila, onaj je bio bas zabacen.

Imam i ja šešir  clap.gif' alt=':clap:'>

Ko ne ponese šešir  crno mu se piše :P

xaxa, nasao sam neki sesir ovde u stanu :D Pecaroski al pozluzice svrsi.

Nego, ja se nadam da je to dovoljno veliko da nas primi sve!  :LOLLL:

Inace, imam onu kao keramicku bundevu za noc vestica u koju moze da se stavi sveca pa izgleda onako spuki, al ne izgleda mi zgodno za nosenje.... kiklop

Imam i ja šešir  clap.gif' alt=':clap:'>

Ko ne ponese šešir  crno mu se piše :P

izgleda da sam nesto propustila u prethodnoj prepisci, ali moze li se znati zasto nam trebaju sesiri :? Ja imam samo neki ogroman slameni, ko fol za plazu, mada plaze nikada video nije i zaista ne znam cemu bi mogao posluziti u lagumima osim kao zastita od sismisa (ako ih dole uopste ima).

Nije loše imati neku kapu/šešir jer se diže prašina, a svašta ti može pasti na glavu. Ali inicijalni predlog bio je fedora šešir, čisto zbog avanturističke premise ekskurzije u lagume :). Dakle, po ličnom izboru.

icecream, oklen si ti? Jel potrebno da pravimo veći skup ispred železničke? U svakom slučaju, ja ću nositi braon ranac sa raznobojnim prugama (taktički raspoređenim), biću tamo od 16:25-16:35, pa mi priđite po potrebi.

Ja sam se sad vec malo uplasio...  :(  Koliko ce tu ljudi biti, a ja odgovoran za sve. Treba vas sve i vodati i zabavljati ... Moracu sutra pre podne da odem da se malo ustrebam.

icecream, oklen si ti? Jel potrebno da pravimo veći skup ispred železničke?

icecream je iz Novog Sada, samo ti "pokupi " Beofradjane i dolazite :D

Ok, čekam, dakle, emiliju i tu misterioznu Jelenu. Emiliji sam uvalila broj, pa neka mi se javi, a Jeleni srećno.

Wow, kolika ekipa!!!

Kao razred na ekskurziji :gossip:

Baš mi je drago da se toliko ljudi okupilo, i malo žao što nisam došao da se družim...

Nije bilo šanse da stignem.

Lazare, fotka je takva da treba da se pojavi negde u opisu kluba (o nama), zajedno sa fotkama sa planinarenja i izložbi.

Krenulo nas je dvadeset i cetvoro od sata, neke smo izgubili, malo, neki su nas napustili ranije, a meni je samo zao sto ne odoh u Portu makar da se samo zahvalim Nikoli, bio nam je sjajn vodic. Sto se tice fotke, neka mi neko razotkrije istinu, da li nesto nije u redu sa mojim kompom ili se zaista gotovo nista ne vidi :?

U porti smo ostali samo nas šestoro, i to prilično kratko, Emilija je otišla na bus, ostali na spavanje. Akcija je uspela previše, ako se ja pitam, mislim da je bolje kad je ljudi manje, ovako od druženja i nema bog-zna-šta. A slika jeste tamna, ali može da se obradi lako. U svakom slučaju, puno hvala Nikoli :).

Svima koji su bili biće drago da imaju fotku za koju smo se nameštali punih 20 minuta, i konačno je ostvarili posle ko zna koliko pokušaja:

Katakombe

Daj, taguj ljude po nikovima sa foruma, da razotkrijemo i tu misteriju, ko su ti likovi sa kojim se svakodnevno macujem ovde :)

Sto se tice fotke, neka mi neko razotkrije istinu, da li nesto nije u redu sa mojim kompom ili se zaista gotovo nista ne vidi

Jeste dosta tamna, ali zavisi od monitora. Recimo, kod mene se vidi savršeno, a pošto mi je djordje poslao takvu fotku i ja je nisam dirao, pretpostavljam da se i kod njega lepo vidi. Dakle, ko ne vidi, neka samo malo posvetli monitor :)

Drago mi je da vam se svidelo. I ja mislim da nas je bilo previse. Na jednom skretanju masa se podelila, jedni sa mnom posli levo ka izlazu a drugi greskom desno, sva sreca pa je tamo bio corsokak. Oni nisu ni skontali da su se zagubili dok ih nismo nasli. Sad su se nasli u nekom delu gde ima puno skretanja, moglo je da ispadne gadno.

Skontao sam da sam mogao bolje da odradim, ali ako se vama svidelo meni jos bolje. Mislim da vam se najvise svidelo sto je bilo penjanja i da smo videli ne samo tunele nego i neke delove tvrdjave zarasle drvecem.

.... :stop:.... prijavljujem se za sledeci obilazak...pa kad bude.

и ја, и ја...

Николице - браво и  klanj::

Mislim da vam se najvise svidelo sto je bilo penjanja

Na zalost zbog prirode terena bilo je i penjanja po clanovima druzine :D. I jos jednom, Vasko je moj heroj clap.gif' alt=':clap:'>