Jump to content

Featured Replies

E ma bilo je strava! Samo mi je krivo što ono razdvajanje na levo i desno nije uspelo zbog brojnosti :D

Dok sam bila na izlazu iz tunela oni na kraju verujem da su tek ulazili... :D

• 1 month later...
Aparati i infracrvene kamere zabeležili su jake “aktivnosti” i u katakombama, gde su kod templarskog krsta čak pronašli i neke kosti, zabeležili određene glasove, a jedna devojka iz ekipe tvrdi da ju je nešto počupalo. Članovi ekipe kažu da u tom trenutku niko od njih to nije mogao da uradi, tako da sve ostaje pod velom misterije

:?:bang:

fali nam smajli koji se lupa sakom u celo!

Aparati i infracrvene kamere zabeležili su jake “aktivnosti” i u katakombama, gde su kod templarskog krsta čak pronašli i neke kosti, zabeležili određene glasove, a jedna devojka iz ekipe tvrdi da ju je nešto počupalo. Članovi ekipe kažu da u tom trenutku niko od njih to nije mogao da uradi, tako da sve ostaje pod velom misterije

:?:bang:

fali nam smajli koji se lupa sakom u celo!

Nikolice koga si to cupkao  ;D

hahahaha

Počupalo je za kosu  clap.gif' alt=':clap:'>

• 3 weeks later...

nego...

kada bi mogli da se prošetamo podzemljem...

ja bih išao ali ne kao vodič...

mogao bih samo da pojasnim neke stvari: ko je, kada, kako, zašto sagradio podzemlje... ;)

tvrđava, nedelja, "kod sata" u 18h...

kome jesen nije hladna neka nam se pridruži...

posto nema nijedne potvrde... obilazak je otkazan za neki hladniji dan... :ok:

Micowiny aj prenesi svoje znanje na Nikolu91 on zivi u zgradi pored tebe pa taman da nam nesto interesanto prenese :)

Cuo sam se s Nikolom, zvanicno je u 6, pa ko hoce neka dodje, on nema net trenutno pa ga zvrcnite na mob ako nesto nije jasno. Do sad smo se nalazili kod sata pa kontam da je i sad tako. Aha, jeste, sad mi rece :)

• 1 month later...

Kolika je nameštaljka govori poslednji kadar na tvrđavi  :bang:

Meni je žao što im nismo spremili dobrodošlicu. Uopšte nisam znao da su toliki retardi. Mogli smo lepo da se organizujemo da ih tako poplašimo, da sastružu stomake od straha...  :roll: