Jump to content

Featured Replies

Auuuuuuu, pa shto mi ti ne kazhesh direktno? Hahahahha :)

Nisi toliko dugo ovde na forumu,pa verovatno nisi primetila da je on dezurni ispravljac onoga sta i kako ljudi pisu.Zbog toga ;)

Anyway,okani se tih "zh-njh-ch" i ostalih nakaradnih tvorevina,pisi normalno ;)

@Laza_GNR: Ja sam te samo molio da udaraš razmak posle zareza, da bi forum bio pismeniji i lakši za čitanje... Ti si rekao da nećeš jer te mrzi, i okej, ja tu stvarno ništa ne mogu. Ako ti smeta kako neko drugi piše, nemoj mene da mećeš u usta nego se sam požali  flowers::

:)

Da,istina,mrzi me.Kao uostalom i vise od polovine ljudi (cak bih rekao i tri cetvrtine ljudi) koji postuju na forumu.

A mecem te u usta iz ovog gorenavedenog  flowers::

Ne bih vise skretao sa teme,nastavite o prezimenima :)

Edited by Laza GNR

Кад смо код чудних презимена имао сам станаре који су се презивали Кутлача.

• 1 month later...

Nisi toliko dugo ovde na forumu,pa verovatno nisi primetila da je on dezurni ispravljac onoga sta i kako ljudi pisu.Zbog toga ;)

Anyway,okani se tih "zh-njh-ch" i ostalih nakaradnih tvorevina,pisi normalno ;)

:)

Da,istina,mrzi me.Kao uostalom i vise od polovine ljudi (cak bih rekao i tri cetvrtine ljudi) koji postuju na forumu.

A mecem te u usta iz ovog gorenavedenog  flowers::

Ne bih vise skretao sa teme,nastavite o prezimenima :)

Hahahahahha evo svima za ljubav a i sebi pišem gajicom. Inače, nije to nakaradna tvorevina, to je davanje različitih grafemskih vrednosti različitim fonemama, a opet u datim uslovima, tj. mrzi me, ili žurim i ostali moji izgovori. Mnogo je lošije, iliti nakaradnije :), sa lingvističke tačke gledišta, koristiti "vise" za "vishe" jer time čak ni grafički ne pokušavaš da napraviš razliku između različitih izgovornih vrednosti slova ž,ć,č,š. I da stanemo sa ovim, jer priča se o prezimenu Guzina i to je stvarno ekstra interesantna debata :D

Zamislite da se zovete "Jebbi Mather" :)

http://www.thehindu.com/todays-paper/tp-national/rahul-to-have-final-say-in-candidate-selection/article5775422.ece

The names of Kerala Pradesh Mahila Congress president Bindu Krishna, Youth Congress leader Jebbi Mather, daughter of KPCC general secretary K.M. I. Mather, and K.S. Sheeba figure in the panels from Attingal, Kasaragod and Alatur constituencies respectively.

I da se onda lepo uda-oženi za nekog Balkanca/-ku slovenske grupe jezika ::crazy:lol::

Edited by Inna.Iva

• 2 months later...