Jump to content

Featured Replies

Da li mozda neko zna kada su uskrsnja snizenja i da li se isplati ici 30-og marta 2013 ?

Evo ovako, ipak sam bila 23.03.2013 g sa turistickom agencijom Lasta i nikada vise!  :(  izdrzala sam celo putovanje do Kelebije i Segedina i povratak ka Bgd i skrecem paznju svima koji zele da idu preko SP Lasta da dobro porazmisle.

Vozac i vodic su bili toliko neljubazni, nezainteresovani a o bahatom ponasanju i da ne pricam. Bruka za agenciju sa tako dugom tradicijom.

Bolje bi prosla da si koristila opciju search ili videla nekoliko redova ispod da vec ima otvoren topic pod nazivom

Segedin autobuske "Shopping" ture ... gde vec ima iskustvo istovetno tvom  :death:

Ali ipak svako iskustvo je neprocenjivo  ;)

• Author

Cao drugri , vec daniiima trazim LED TV minimum 60" po nekoj pristojnoj ceni (1100 Eura maximum)u Segedinu i nisam uspela da nadjem ! :cry22:

Jel neko skoro kupovao, i koliko cu dobiti AFE nazad npr za tu cenu. Pozdrav, ovaj sajt je extra clap.gif' alt=':clap:'>

Pa bas toliki tv i jos led za te pare dosta tesko, 55tica ima jos kako tako izbor za te novce ali 60tica slabo skoro pa nikako.

Evo ti sta se moze naci preko argep-a pa pogledaj odgovara li ti sta od ovoga

http://www.argep.hu/main.asp?sucheall=led+tv&min=300000&max=350000&page=3

Neko je pre par postova napisao da se ne isplati ici za Segedin 30og,pa me zanima sto? Planirali smo da krenemo u petak popodne,pa ujutru da krenemo u obilazak. Posto prvi put idemo, zanima me imate li neki predlog smestaja. Hvala :)

Mhmmm zanima me da li je neko mozda kupovo srebro u Segedinu, konkretno srebrne lance i ako jeste da li zna mozda kolika je cena grama srebra tamo? I da naravno koliko sam razumeo u Segedinu nista nece raditi u nedelju, 31. marta, a od ponedeljka sve normalno radi sto se tice onih trznih centara pa dal je pametnije ici sad pre ili posle Uskrsa zbog snizenja ako uopste imaju sada neka snizenja?

I pazarice se hrana pa isto pitanje.Gde je najpovoljnije kupovati hranu.

Ne znam sta bih ti drugo rekao nego da skoknes do lokalne pijace,sigurno ima nekog ko svercuje tu hranu iz Madjarske,pa ga priupitaj gde kupuje.Ti sa pijace su strucnjaci u tom domenu :)

Neko je pre par postova napisao da se ne isplati ici za Segedin 30og,pa me zanima sto?

Od petka do ponedeljka se slavi sve sto je vezano za Uskrs. Pretpostavljam da u Madjarskoj ni trava nece rasti ;) Od utorka stanje redovno...

Mene ibteresuje gde je najbolje u Segedinu kupovati za bebe...Da li je dobar taj shooping centar za bebe? Kako se vrsi povracaj poreza i na koju cenu?

Cao ljudi evo da Vam kazem sta sam uradila po pitanju TV LED 60"!! Narucila sam nekom tipu iz Novog sada on ide u Madjarsku(Budimpestu) i sutra mi stize Sharp 60", LED SMART TV za 1135 eura!!!Prevoz besplatan! Ja sam gledala na Madjarskim sajtovima najjeftinije bi prosla u Elektro duvar ili Plaza Segedin po cni od 1072 eura!oni ne vracaju AFUi dok platim put, nesto pojedem ode jos 100 eura!Taj tv j kod nas u Tehnomaniji 220000 din,UZAS!!!! :bang: Inace tip ima KP izlog na Kupujem prodajem televizora kakvih vam dusa zeli po povoljnim cenama! On ide 2x nedeljno u Madjarsku, znaci razradjen biznis full.  Sad jos da docekam da ga isporuce pa Vam javljam kako je sve proslo! :shh:

Nikada nismo bili u Segedinu, a zbog renoviranja stana, planirali smo kompletnu tehniku tamo da kupimo, pa nas zanima kako sve to funkcionise, koje su najbolje radnje za tehniku, da li postoji neko ko dovozi mozda robu i kako bi to mogli da narucimo (posto znamo modele koje hocemo)? :?

a gde je najjeftinije kupiti prehranu i hemiju?

p.s. predvidjen je obilazak ARKAD, Core i Metro-a.

jel istina da su dezodoransi po 53 din?

i..jel isplativo uzeti sveze meso?

pozz svim ovdasnjim putnicima  :)

e, al samo da vam kazem..bus mi krece za koji dan, a niko ovde ne odgovori Sta i Gde da pazarim u Segedinu?  8-)

e, al' samo okreni poslednjih deset strana. sigurno je neko vec pisao.

jeste, sigurno.

63/73?  :?

... Pedjolino..oženi se sa mnom...mooolim te...... .  :blob:

jeste.  :)

interesantnog li saveta... 8-) a i foruma...  8-)

• Author

Vec je pisano na vise mesta u ovoj temi, ali evo ovako na brzinu iz glave, da probam da ti pomognem.

Dakle najjeftinije je u marketu Hatar, ali on je na granicnom prelazu Kelebija, pa ne znam da li cete ici na tu stranu ako idete u Segedin.

Arkad je klasican shopin mol kao kod nas DC ili Usce, a izmedju Cora-e i Metro-a ja bih isao u Coru iz prostog razloga sto u Metrou neke stvari mozes da kupis samo na 5 kom minimum, recimo cokolade itd.

Dezodoransi, makar ovi poznatiji sigurno nisu 53 din, ako su kod nas 220-240din.

Sveze meso ne preporucujem da se kupuje, jer znam da na svim granicama traze cigarete i sveze meso i kazne su poprilicno visoke ako ti ga nadju.

Eto toliko na brzinu sad moram na posao.

Poz

a gde je najjeftinije kupiti prehranu i hemiju?

p.s. predvidjen je obilazak ARKAD, Core i Metro-a.

jel istina da su dezodoransi po 53 din?

i..jel isplativo uzeti sveze meso?

pozz svim ovdasnjim putnicima  :)

breskvice, draga,

s obzirom da mnogo od nas očekuješ, a u smislu pomoći a ne udaje, da ti i ja napišem koju. (I ne samo tebi).

Prvo i osnovno ne verijte u razne priče, tipa dezodorans 23 dinara.

Supermarketi tipa Metro, Auchan, Tesco su provereni tj kontrolisani trgovinski lanci, mada je i kod njih moguća prevara tipa roba bez deklaracije, roba sa isteklim datumom upotrebe, i uopte nekvalitetna, bofl roba. Naročito u blizini istočnojužnih granica.

U Hataru ne znam da sam ikada kupovao. Jednostavno nemam poverenje. Da se razumemo, ne moram biti u pravu, ali njegov položaj i blizina srpski kupoholičara daje mogućnost prodaje "roga za sveću"

S vremena na vreme i Mađarskoj izbiju afere vezane za kvalitet namirnica. Od prehrambenih proizvoda naročito ima problema sa mesom i mlekom (i prozvoda).

Dakle oprez.

Po meni ušteda je jedino moguća ako se vrati plaćeni porez u Mađarskoj.

Sretno putnice.

Zanima me da li su potrebne vinjete od kelebije do segedina. Vidim da kada se ide preko horgoša ne trebaju ali nisam pročitao za ovu drugu varijantu preko kelebije. Pozzzz i unapred hvala

@strikan

hvala na odgovoru, bas mi znaci, i mislim da cu Te poslusati za Coru, mada, a sta fali kupiti 30-ak cokolada? ;)

:)

@pedjalon

ja samo naleteh na onaj "tamo" post od pre par meseci, godina, cega vec..tako da..nema ljutnje, jel da? :)

zahvaljujem na odgovoru iako mi niko nije rekao koje su to povoljne cene, kojih proizvoda  i sta preporucuje za kupovinu.

pozz obojici.

:)

Nema.

Otvoriš kataloge spomenutih supermarketa, cene u Srbiji znaš, proveriš kurs i napraviš računicu.

Pozdrav svima, imam jednu pitanje posto uskoro planiram put za Madjarsku, shoping i tako to.

Gde ovi nasi sverceri kupuju Sony PS3 konzole? Kad ih ovde prodaju za oko 230evra.

Gledao sam skoro u Nemackoj i tamo PS3 500GB kosta 300e sa porezom.