Jump to content

Featured Replies

• 3 weeks later...

pozdrav dragi ljudi,

da se ndovezem na prethodni post, da li neko zna kad krece bozicni popusti?

• 3 months later...

Pozdrav,

Nov sam na ovom Forumu pa evo da malo razdrmamo ovu temu i u 2015.godini.

Da li je neko skoro išao u Mađarsku (pre svega zanima me Tompa) ako jeste neka ostavi poruku kakve su sada cene tamo i isplati li se ići radi kupovine prehranbenih proizvoda.

Edited by Goran_NS

• 1 month later...
  • 5 weeks later...

Da li neko moze da mi kaze kakve su cene mobilnih telefona u Segedinu?? Na sajtu agrep.hu su cene dosta povoljnije nego kod nas. 60 evra jeftiniji plus afa. Problem je sto te radnje sa agepa nisu u Segedinu nego u Budimpesti, a ne bih bas da se klackam do tamo samo zbog telefona.

• 2 years later...

Pozdrav! Danima iscitavam forume i kontam sta i kako,elem, planiram da odem u soping turu u Segedin preko agencije pa me zanima ukoliko kupim robu u vrednosti vecoj od 100eur a ne trazim povracaj pdv-a koliko se placa carina? (rizik mi je jer vidim da se moze cekati satima za overu obrasca a agencija sigurno nece cekati). Svaka info je dobro dosla

Povraćaj tkz Afe je od mađarske države a carina i porez se plaća srpskoj državi. To jedno sa drugim nema nikakve veze.

Carina je, obično, 10%

Porez 21% (?) na nabavnu cenu plus carina.

22 hours ago, Ivi said:

Pozdrav! Danima iscitavam forume i kontam sta i kako,elem, planiram da odem u soping turu u Segedin preko agencije pa me zanima ukoliko kupim robu u vrednosti vecoj od 100eur a ne trazim povracaj pdv-a koliko se placa carina? (rizik mi je jer vidim da se moze cekati satima za overu obrasca a agencija sigurno nece cekati). Svaka info je dobro dosla

http://www.carina.rs/cyr/Informacije/Stranice/KorisneInformacije.aspx

• 1 year later...

Pozdrav; Nigde na forumu nemogu naći da li ima gde se u Segedinu mogu kupiti peći na prirodan gas (prodavnice,adrese)

Ovo je foruma za individualna putovanja. cene peći u Segedinu potraži , pitaj čika Googla.

Pedjalon pokušavao preko Googla al mi baš neide pa reko možda ima ovde pomoći

U tebe sam se najviše uzdao