Jump to content

Featured Replies

Posted

Jedna pradavna otadžbina, kada je svet još bio beba, gde se svest rađala iz besvesti i u svaku se travku, oblak, oko ili lava, mesto imenovanja, „upiralo prstom“. Ulazićemo u nju polako, neosetno, korak po korak, granicu po granicu. Predeli, jezici i kuhinje će se prelivati jedni u druge, lagano, koža će postajati tamnija, neosetno, sve tamnija, a zemlja ispod nas sve starija.

Pročitajte ceo tekst

klanj:: klanj:: klanj::

Nisam imala predstavu da ovako nesto planirate, i potpuno ste me oborili s nogu!

Ne mogu da zamislim kako ce to ludo putovanje biti!

Od srca vam zelim srecan put i pokusajte da ne zaboravite na blog  ;D a iako zaboravite, oprosteno je...

Zna li se ruta, ili ce to biti stvar inspiracije?

Jedva cekam da citam...

Срећан пут.Нек вас луди ветар носи!

a joj ljudi, svaka vam cast! clap.gif' alt=':clap:'>

preluda ideja.

bice to, verujem, revolucionaran put. jedva cekam da krenete!  :D

Pe..ri! Seljaci ... LJUBOMORAAAANNNNN SAAAAAAMMMMMM! I wish I can travel with u! I kako sad? I gde sad? S kim cu ja? Gde da nadjem jos nekog dovoljno ludog? 'bem ti zivot u kome imas poso! Sa srecom i javljajte se!

Srecan put!!!!!!

I nemojte samo da pisete... Slikajte!!! I hocu da me pozdravite sa Viktorijinih vodopada :)

Da ne lajem mnogo, mozda bih bio gori od Kike, ocuuuuuuuuu i jaaaa, e sad, drugi deo :

`bem ti posao i stalanm posao i bilo kakav posao, kako ja da dobije tri meseca slobodno? ajd recite???

drugari srecan put i kuckajte, pratimo vas  :mah:

ako malo ispitate i africku kuhinju bio bih jako zahvalan  :eat:

he heeeee BRAVOOOOOO

Ima na Viktorijinim vodopadima, u Zimbabveu jedno mesto, zove se Devil's pool. Tu se mozete kupati na samoj ivici vodopada i to samo u Decembru i septembru zbog nivoa reke.

link

UZIVAJTEEEE :D    :D    :D   :D    :D

Dok budem spremala neki ispit za januarski rok i kad me volja za zivotom napusti, trudicu se da ne pomislim na tebe (Djedo genije) i tvoju veselu druzinu! :D

Nadam se da ste odgledali na NG-u Africa's deadly dozen, nema zezanja sa onim divnim zivotinjicama. :)

Srecan put!!!

Veeeeeeeeeliki pozdrav!!!

p.s. Bas me zanima da li ce ova avantura da bude ludja od prethodne! ;)

tri praseta :)

Uz ogromno oduševljenje, želim vam samo najbolje. Čeka vas naslovnica kad se vratite :-)))

Srećno!

Svaka cast pre svega na mastovitosti, a onda naravno na hrabrosti, istrajnosti, ludosti i avanturizmu!!! Puno srece, radosti i uzivanja...nek vas sreca prati.

...Kao neko ko je bio u Africi vise puta i svasta lepo doziveo, Moram da Vas informisem, da nijedno putovanje na svetu, ne ostavlja takav upecatljiv dozivljaj kao Afrika.Vreme se deli na pre i posle Afrike. Kazu ( po meni je istina),ko jednom ode u Afriku, stalno joj se vraca! Uzivajte, belezite na sve moguce nacine, ovo fantasticno iskustvo koje je ispred Vas....sretan put ! :)

Sad gledah fantastican koncert Green day-a pa me Good Riddance (Time of your life) asociralo na vas... Here it goes:

"Good Riddance (Time Of Your Life)"

Another turning point, a fork stuck in the road

Time grabs you by the wrist, directs you where to go

So make the best of this test, and don't ask why

It's not a question, but a lesson learned in time

It's something unpredictable, but in the end it's right.

I hope you had the time of your life.

So take the photographs, and still frames in your mind

Hang it on a shelf in good health and good time

Tattoos of memories and dead skin on trial

For what it's worth it was worth all the while

Srecan put i ako bude nezanimljivo, onda svasta izmislite da bi se mi ovde ipak radovali...

Ha! Meni je frka za vas. Za Čija sam siguran da niko neće hteti da ga pojede, a vas dvojica ostalih, čuvajte se dok ne smršate do neupadljivosti :D Jej! Jedva čekam da stignete do "Crne Afrike".

Marko i ostala šašava ekipo :) Srećan put, lep provod, i pišite obavezno gde ste i kako ste :) Ako sretnete još ljudi sa ovog foruma, tamo negde u Africi, nemojte se čuditi ;)

Slazem se sa Kikom. LJUBOMORAN SAM I PUN ZAVISTI!!!!

Ako nista drugo, barem cu cuti vase dogodovdtine iz prve ruke!!!

Mrzim vas,... mnogo,...

:)

Ocarana sam idejom i jedva cekam da se otisnete. Zavist se naravno podrazumeva ali o tome je i previse pisano, zato samo mogu reci uzivajte u svakom trenutku i vratiti se zdravi, pravi, opcinjeni i spremni za pricu  :D