Jump to content

Featured Replies

Posted

Sta mislite o ideji da se okupimo makar jedan dan, odnosno vece, odnosno noc? pijjj tokom trajanja festivala u periodu od 16-20. avgusta. Na sajtu http://www.belgradebeerfest.com/active/sr-latin/home/muzicki_program.html je objavljen muzicki program, pa ne bi bilo lose da se usaglasimo oko jednog dana kako ne bi doslo do rasipanja nase male? teg druzine. Petak i subota su dani u nedelji kada je najvise ljudi slobodno od posla i ostalih obaveza, pa mislim da bi trebali da se fokusiramo upravo na jedan od njih. Bilo bi lepo videti sto vise clanova iz svih krajeva nase nam zemlje.? :party:

Glasam za subotu  :dance: predlog prihvacen

Rambo je moj favorit,ide covek uz pivo  pijjj

Dajem svoj glas za subotu, mada mi je i ovaj petak nesto drag.

Ipak subota  zvizhd

Da li treba da ponesemo ovaj put svoje lopate ili cete nam zajmiti?!Bice ciscenja casa i flasa  pijjj

Ali mozemo i u nedelju da produzimo.Samo jednu pesmicicu i onda cu demonstrativno napustiti skup  123

dugo sam cekala na osmeh br 2  :spot:

naravno bata kile ni ja nisam ljubitelj piva ali ove godine ce biti i pivo sa ukusom borovnice...to ti je ko sokic e to cemo ti i ja da cevcimo  lol::

a sada prozivam Kelsa koji se sakrio negde i nigde ga nema...mislim znam da ide na oktobar fest ali ni ovaj beogradski nije za potceniti! :ll: hehehe

JAVI SE KELSO!

Pravim ispraćaj u subotu na Kalemegdanu, organizovao sam dobru svirku i cirku... svi ste pozvani  :bag:

gde je pivo tu sam i ja...

kontam subotu, mada bih rado gledao urbana u petak...

vidjemo se!

rambo pocinje oko 22 a mozemo se naci : plato kod pobednika kao i prosli put

ili kod Barutane ,,,,ili kod nekog standa ako bas volite da se trazimo ....

anci pokusala sam se prijaviti za tu potragu blaga  ali ne moze vise,,,,,tako da cemo te navoditi gprs-om  zvizhd

mario ponesi mi satorce pliz

slobo ponesi slike iz motovuna ,,,,da dokumentujes pricu :-D

• Author

Sta mislite o ideji da se sastanemo kod bele cesme ispred spanskog kulturnog centra u Knez Mihailovoj ulici?

Koje vam vreme odgovara mozda oko 19, 20h.....ili kasnije....?

Sta mislite o ideji da se sastanemo kod bele cesme ispred spanskog kulturnog centra u Knez Mihailovoj ulici?

Koje vam vreme odgovara mozda oko 19, 20h.....ili kasnije....?

Moze! 19 je rano, mozda u 21h ?

mada je meni manje-vise sve jedno...

mimi, slika jos nemam u fizickom obliku :( samo u digitalnom i to na www-u pa se jos nakanjujem da ih poskidam  :ang222:

na shtandu nikshickog piva svako ko naruchi 5 piva dobija majicu i BRKOVE!!!  :fool:

na shtandu nikshickog piva svako ko naruchi 5 piva dobija majicu i BRKOVE!!!? :fool:

dzaba im kad je gadno  :potty:

A ponuda vazi i za crno Niksicko?

Slabi smo ako ne skupimo barem pet majicica i desetak brkova.

Rezerviram jedne unapred  gent

A sto se tice nalazenja,moze kad god se vi dogovorite  zvizhd