Jump to content

Featured Replies

Da vam okupljanje (po tradiciji) poprimi i medjunarodni karakter, HC clan iz Skopja 'stojanovski' dolazi na fest. Ja cu ga videti u cetvrtak i predloziti mu da vam se pridruzi.? pijjj

ako se ja dobro secam, od 40 dinara za pola litre, prosle godine, iz tocionice instalirane na stojadinu, do 200 dinara, ali mi je tip napunio pintu ginisom.. :)

Prosle godine je bila dobra fora na Weifert- ovom standu...ako imas kutiju od cigareta u kojoj ima barem jedna cigareta  dobijas besplatno punu kutiju pall mala i efes pivo  clap Mozda ce i ove godine biti slicna akcija, tako da pusaci, a i ne pusaci ..opremite se  :-) 

Nasta Paraskeva  :-D

Pricao sam sa njom preko MSN-a... ona, decko i jos neki ljudi...

Deluje skroz ok pa ljudi ako mi se ispreci neka poplava od Novog Sada do Beograda pa ne dodjem, nemojte da je ne pozovete  :-)

U zdravlje i na veselje!

:mrgreen:

Evo, info od srede, koga zanima :

slovenci (union, škoLa) i makedonci (ali bez daba, samo skopsko) po 7-8 banki točeno. A inače do 200 stranci. Za domaće nisam ni pitao. A svirka beše besna mešavina, šinobusi ko da sam im ja pravio repertoar - stounsi & moody waters, pa neki swing, pa zvonko i njegovi pastuvi, pa plava trava nije mogla bez lynyrda skynyrda i erica claptomana, pa iza njih neki cigani, sa srećom ne dočekah so sabi neko eto me već uz računar.

evo jos infa od srede..

kad prilazite beerfestu, od gore na dole, izgleda upravo kao poselo 2006. muzika je takodje dobar deo vremena slicila istom. ipak, kako se pridje dogadjaju, pogotovo malo izvan same guzve, atmosfera je bila iznenadjujuce prijatna, mnogo prijatnija nego prosle godine.. nekako, gledajuci 4 mladica, jednog u majici s natpisom i slikom abbey road, drugog u nekoj od onih crnih majica, sto nose ljudi u kst-u, treceg krajnje neupadljivo obucenog, i cetvrtog u outfitu kojeg se nijedan posten dizelas ne bi postideo, kako sede na travi i igraju se sa kancelarijskom stolicom koju su doneli, potpuno prepusteni, uz povremene krikove, osetite da to jeste praznik piva. a prosle godine ni u jednom trenutku to nisam osetio... inace, sama organizacija - muzika ista kao i uvek, dosadni isti domaci bendovi, koji ne mogu nista novo da ponude, u guzvi isto kao na egzitu, piva ima, ali ljudi toce ginis u plasticne case, tako da cu opet neki od narednih dana morati da ponesem pintu i molim da mi je napune (a ni da pune ljudski ne znaju, sipaju ga ko jelen, a naplacuju ko u dablinu) i probam da vratim neka secanja. e, da, post je pisan u ovom tonalitetu jer sam jako umoran, a nisam pio, jer imam neke obaveze sutra - narednih dana ce licne impresije, te stoga i ton potencijalnog posta biti znatno drugaciji.... :P

Kul, znaci imamo prvoklasnog domacina... Hej dovodim i jednu britanku koja ce spavati s nama :)

:pivoooo:

• Author

Bio sam i ja sinoc na blic oko 22h na beer festu.....guzva je bila ogromna vec tada....i svako nalazenje i pronalenje je mission imposible..... ozvucenje je malo uverljivije, standovi bljestaviji i veci, ali izbor izvodjaca je los, kao sto je vec Luka pomenuo.

Trebalo bi da se dogovorimo oko tacnog vremena i mesta gde cemo se naci.

Posto smo Mimi i moja malenkost dali dva razlicita predloga u svega dva minuta, predlazem da to odluci prva sledeca osoba koja bude postovala.

Pobednik ili bela cesma u knezu u 21h......ili, naravno, neko trece mesto ali moramo danas da definisemo......? :pivoooo:

Trebalo bi da se dogovorimo oko tacnog vremena i mesta gde cemo se naci.

Posto smo Mimi i moja malenkost dali dva razlicita predloga u svega dva minuta, predlazem da to odluci prva sledeca osoba koja bude postovala.

Pobenik ili bela cesma u knezu u 21h......ili, naravno, neko trece mesto ali moramo danas da definisemo...... :pivoooo:

Neka bude cesma u knezu, deluje mi kao da ce tamo biti manja guzva...    :pij:

:mrgreen:

• Author

Subota u 21h kod bele cesme, u Knez Mihajlovoj (ispred spanskog kulturnog centra).

Vidimo se  :party:  :party:  :party:

Jao super super, osecam da ce biti veliko drustvo  :banana:

Ja se vrzmam s nekim Ukrajinkama ovih dana po Beogradu, pa mozda se i one pridruze...

:pivoooo:

ajd sunrise, javi se ako hoces, ja se vrzmam ovih dana isto okolo po tom beerfestu, a od veceras mi je tu i jedan rusoukrajinac :)

moj se kolega luuuudo provodio sinoc tj do 5h na beer festu tako da provod nije sporan. sto se tice cena toceno domace od 50-70 cini  mi se a za ostalo .... strano...spremite pare  :-D pa ko voli nek izvoli  pijjj

u svakom slucaju bice nas trilion i ne moze da bude lose aj uzdravlje :pivoooo:

Kako stvari stoje, izgleda da sti?emo i Danijela i ja....  :party:

Novosadjani, idete li vozom ili stopom?  :pivoooo:

Ja i Jovan smo za voz. Znaci u 19:02h.

Vidimo se  :banana:

Ignorisite Mariju kad govori u moje ime  :psuje: :psuje: :psuje:

mislim da je kod cesme ispred Srpske Akademije Nauka (servantes) sasvim doro mesto i vreme...

Inace uopste ne znam nasta lici to cudo na koje idemo ali nas beskonacno i gomila piva obecava  :pivoooo: :pivoooo: :pivoooo:

Vidimo se!!!

dobrbo ne znam koliko ima smisla pisati ovo danas... al stizem i ja danas... samo cu ja malo kasnije moram jos malo da radim pa cu vec nazvati nekog kad stignem... VIDIMO SE!!!! :)

e pa Kelso bilo je krajnje vreme da se i ti javis  :-D

okupljanje ce biti kad malko zaladi pa se ti javi kad stignes da se dogovorimo oko nalazenja....

caos