Jump to content

Featured Replies

posto sam kao i obicno izgubljena u cetvrtoj dimenziji (mada mi i prve tri nisu bas jaca strana), uopste nisam povezala da je ovo DANAS  :shh:  naravno, marininom ostrom oku se ne moze pobeci pa me je upecala negde u kasnim popodnevnim casovima negde na beogradskom asfaltu  :-D ocem samo da kazem da mi je drago sto sam napokon upoznala chivitlija i viajeritu, makar na kratko, i da kazem da sam pokusala da vas nadjem posle, chivitli nisam sigurna da sam te uopste dobro razumela gde ste, ali sa teglom meda u ruci apsolutno nije bilo sanse da se probijem kroz onu neverovatnu rulju mrtvih pijanih i na druge nacine veselih ljudi  ::crazy: NSdjani i zakasneli BGdjani, zalim sto i vas nisam srela ovom prilikom  shtrumpf 

pa drugari samo da pitam da li vi nadjoste taj stan tamo negde ..... 27-com.... i da li je Marina dobila svoje pivo da odrzi ritam :-D i da li je moj vrsnjak spavac dobro spavao i da li se osmeh br 2 opet osmehivao tom dvojcicom  lol:: huh mnogo pitam a?  :spot: sta cu kad sam radoznala lol::

pozz svima a narocito onome sto znam da sve zna  :tt:

uz par pogreshnih izlazaka na ranijim stanicama (a ko drugi nego franci) nadjosmo taj moj/mimin stan, zasedosmo i upoznah bash par prijatnih osoba, uz one stare dobre ;)

mimi ristekpa!

evo stigosmo u novi sad (naravno nismo omashiti acketu u vozu) pa vas sve pozdravljam!

Ej, pa sta reci, s vama uvek super!  :dance:

Da, nadjosmo stan, posle veoma....pa zanimljive voznje 27icom? zvizhd . Jos malo caskanja i chill-out-a? :gossip: &? :pivoooo: . Sve u svemu meni bilo super, pozdrav za ove nove sto sam ih upoznao :banana: , pa jos jedan i za ove stare? :-D , bas mi je drago da smo se videli - do sledeceg mitinga? :wink:

ok ,,,,bas mi je drago da ste se lepo proveli na toj zurci u tom stanu  :-D a sto mene niste zvali,,,,,,,,,ma nema veze oprosticu  ,,,,,,,bese i meni mnogo ubavo sa loodim dj-evima,,,,eh da ,,, tko zeli na zurku -subota 26.avg ,pure electro ,bg sajam,- nek se javi na pm,,,,,,zelim vam ugodnu radnu sedmicu

ps nadam se da vas nije uplasio komsija :shockkk:

Ekipo savrshena si!

Ja sam se proveo bolje nego retko kada, glas mi je totalno pukao i jedva pricham.

Whiskas i ja doshli smo u BG vozom sa 15 stranaca sa razmene studenata, i sa njima se vozom i vratili. Povratak je trajao rekordnih 3:30 minuta, ali bilo je zabavno u kupeima. Britanku i Kelsa smo izgubili ujutru :)

Luka domacin na nivou. Braulio sve pametniji. Jeff Bridges josh uvek ima smisla samo u Lebowskom. Spavac kao i uvek na vrhu zadatka i standarndno zabavan. Piva se popilo u neogranichenim kolichinama. Sva sreca pa nismo demolirali Mimin stan.

Pozdrav novim chlanovima i chlanicama... A starim chlanovima i chlanicama  :potty:  klanj::

da potvrdim da je i meni bilo odlicno i da je pohvalna kolicina piva koja se popila.. takodje, vidjen je pozamasan napredak clanova klubputnikaa u igrama 'fasciklom po tikvi', i 'up'nat'em', kao i rekreacija cuvene nepostojece postmoderne zive skulpture 'cetiri coveka na stolici 31'

sve u svemu, bilo mi je zadovoljstvo sad, a rad sam i da vas ponovo ugostim i nahranim, nadam se da niko ne zamera sto sam se i ja usput malo izgubio, bilo je opravdano, a i ne verujem da sam previse nedostajao :)

U mojoj torbi je posle beer festa zavrsio jedan noz na rasklapanje sa drvenom drskom, sad pojma nemam ciji je , pa ako ga neko prepoznaje neka se javi...

:mrgreen:

jao Acketo, prebicu te!

ti je Mimin noz koji mi je ostavila kad je krenula sa mora kuci, a koji sam joj doneo u beograd zajedno sa njenim shatorom...

Nemam pojma kako je dospeo kod tebe, ali se secam da sam ti objasnjavao kako se zatvara...

cuvaj ga!

jeste jeste moj je ,,,,toliko je malo bio kod mene da mi uposte ne nedostaje ,,,,,pa da se nisi oglasio ,,,,,,,,, 123 ne bi ni skontala da ga nema ,,,,,,,do neke sledece prilike,,,,nek ti sluzi

• Author

Bilo je super  :gossip:pijjj i sa starim i sa novim a i sa buducim clanovima nase druzine  ::crazy:

vidimo se u Novom Sadu pocetkom septembra  :party:

• 1 year later...