Jump to content

Featured Replies

Posted

Ukinuli nam vize, zivela sloboda i tako dalje... Kako vi na to gledate? Da li jedva cekate ponoc 18/19 da predjete granicu? Ili planirate neki put za neki buduci period? Ili vam je svejedno?

Meni je jako drago sto su ukinuli vize, ali nemam cak ni u planu da idem negde u bar tamo do proleca :)

ni ja necu igde jos skoro, ali iz najglupljeg moguceg razloga-jos nemam biometrijski pasos :( , ali bice :D

ја палим до Будимпеште на 1 дан, па Беч.... божићне распродаје :)

У Београду ћу бити јер морам да шљакам за Новака :D

Ja sam bio kod ujke na slavi. Trenutno sedim i prozivljavam izliv prasetine na mozgu. Nije neki osecaj pogodan za putovanje. ::crazy:

Иначе,занимљива ствар да нам укину визе баш за Светог Николу,заштитника морепловаца и ПУТНИКА!

У Софију возом 31. па повратак одмах ујутру. Једва чекам. Има да мезимо, пијемо и повраћамо до Софије, у Софији да се докусуримо pijjj а у повратку ћемо да се трезнимо. Иначе, испред цркве Александра Невског свира Брега. Искрено, не знам речи ни једне његове песме а чуо сам само за две ;D, али је леп осећај срести неког свог у туђини.

Има да мезимо, пијемо и повраћамо до Софије, у Софији да се докусуримо pijjj а у повратку ћемо да се трезнимо.

Ne morate cak do Sofije da idete zbog ovakvog provoda  ;D

У Софију возом 31. па повратак одмах ујутру. Једва чекам. Има да мезимо, пијемо и повраћамо до Софије, у Софији да се докусуримо pijjj а у повратку ћемо да се трезнимо. Иначе, испред цркве Александра Невског свира Брега. Искрено, не знам речи ни једне његове песме а чуо сам само за две ;D, али је леп осећај срести неког свог у туђини.

Ajde da bar mi sa ovog foruma budemo koliko toliko promoteri ove nase Srbijice u pozitivnom smislu, cak i u Bugarskoj  ;)

Ziveli  :pivoooo:

Ne morate cak do Sofije da idete zbog ovakvog provoda

Ми то чисто да нам д*** види пут. ;D Уосталом, толико би ме коштало и да у Београду чекам у неком распалом локалу, ако не и више.

Ajde da bar mi sa ovog foruma budemo koliko toliko promoteri ove nase Srbijice u pozitivnom smislu, cak i u Bugarskoj  Wink

Ziveli 

Не мислиш ваљда да ћемо недолично да се понашамо? Чак и под дејством алкохола знамо за ред. :)