Jump to content

Featured Replies

Posted

Otvaram oči: jutro, jug Turske. Napolju se
razvlače kamene kuće bež boje, pa gigantska rafinerija nafte, pa
bodljikava žica i vojne osmatračnice. Bliski istok kondenzuje sve
predrasude o sebi. Presedamo u Antakiji, tik pred sirijsku granicu.
Gledamo smetlišta i straćare. Neko dobacuje: "ovaj put se, evo, već
isplatio."

Autori: Lazar, Uroš, Marko

Pročitajte ceo tekst

Super je vratiti se u proputovane predele kroz ovako dobra pisanija, fotke, crteže! Svaka čast na osmišljavanju bloga, jedva čekam javljanja iz dubine Afrike! Jedno pitanjce, je l' su crteži vaši? Deluju mi kao suluda mešavina Levi-Strosovih zamisli i Džumhurove izvedbe.

Одлично!

Пробајте да метете још коју фотку да мало приближи ситуацију :)

Ајде више у подсахару :)))

lavirint i narandze :D divnoo!!

ljubomora pocinje da se javlja... kap po kap.

i opet  klanj:: klanj:: klanj::

prvi put je to bilo zbog i ideje i hrabrosti da se upustite u tako divnu avanturu, a ovaj put sto to tako nesebicno, originalno i slikovito docaravate atmosferu!! Bez obzira na to sto kroz prozor gledam sloj snega od 20ak cm, pred ocima su mi samo sunce, pesak, korali... i Afrika  :)

Sjajno ste se uklopili sa pisanjem, i nadam se da vas entuzijazam za blogom nece proci brzo  ;D

Vec je jako uzbudljivo, a ne mogu da zamislim sta tek sledi!  :spot:

U Keniji ćemo biti u... nemam pojma. Nemamo neki fiksan plan, idemo kuda nam dođe, ostajemo dok imamo šta da radimo. Trebalo bi da novogodišnju noć provedemo negde u Sudanu. Onda ide Etiopija, pa za njom Kenija. Verovatno sredinom januara, ali trenutno ima toliko nepoznatih da ništa nije ni blizu sigurno.

Crteži su naši, tačnije - Uroševi, nastaju usput, na licu mesta, u autobusima, na klupama, u hotelima itd  ::crazy:

Jedan duboki naklon Urošu za crteže, odlični su!

Predivno-stil pisanja me podseca na neku sonatu...tri autora sa tri varijacije na jednu temu, to se sve preplice i stvara savrsenu celinu. Prava kompozicija!

U, bre, pa ovo je još bolje nego što sam mislio! Svaka čast, nadmašili ste i Zuka Džumhura i Momu Kapora i po pisaniju i po crtežima! A avantura tek počinje... Živeli!

Bas mi je prijalo da procitam vase impresije sa putovanja. Mnogo je interesantno sve, a i crtezi su fenomenalni.

Samo napred :)

Uuuuuuuuu! Bratijo! Sve ste zajebali (ne znam kako ovde da prikažem akcenat, ali svi južno od Morave će znati kako se to izgovara i šta znači)!!!!!!!!

Sjajno momci, za sada prebrzo napredujete, ali to je i bio cilj ako se ne varam, sto pre se dokopati Afrike. Od sada se nadam malo laganijem napredovanju i cescem javljanju :mah:

Ovo je do jaja, blog nikad bolji. Jedva cekam da se malo dublje zavucete u "dobro usoljenu sunku" :).

A taj cips sa ukusom sirceta uopste nije los....

Crtezi su sjajni.

Vrlo i potpuno odlično!

Ako ovako nastavite, ne morate više nikad ni jedan putopis da napišete. O ovom jednom će moći da se priča još ohoho i ihahaj!!!

Samo napred.

Svaka čast momci!Odavno ljepši putopis nisam pročitala...

e,da...i ilustracije su predivne...

a lavirint je ćorsokak...:)

super crtezi istambula! :* pozdravljam vas,

jasna ciz

Sjajno!Uzivam citajuci ovu avanturu!! Samo nastavite tako!Jedva cekam Africke price.

Dobro nam dosli u Afiku!

Dobrodosli u Afriku!