Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pariz-Bove, Milano-Bergamo

Imaš piće u jednom od ovih gradova ako se obistini :D!

Držim te za reč :)

• 3 weeks later...

Molila bih da mi neko da informacije kako da stignem sa Terminija u Rimu do aerodroma u ranim jutarnjim časovima (negde oko 3 ujutro). proverila sam sve sajtove i red vožnje autobusa i jedino sam nasla da autobus kreće od 5 ujutro :( hitno mi je potrebna informacija, ako iko zna...

• 1 month later...

Neko je napisao na ex yu aviation, pa da stavim i ovde, jako lepe brojke za popunjenost kabine u avgustu  clap

Regarding Wizz Air and August:

1. Charleroi: 86,4%

2. Dortmund: 91,3%

3. Eindhoven:89,3%

4. Gothenburg: 85,7%

5. Luton: 89,3%

6. Malmo: 90.8%

7. Memmingen: 90,1%

8. Stockholm: 82,5%

9. Rome: 82,7%

Average lf for August: 87,9%

Average pax number per flight: 153

Roughly 459 passengers flew on them per day out of Belgrade.

DTM I MMX rasturaju.. Nije ni cudo sto uvode 2 dodatna leta za MMX... S tim sto vise nece leteti za Ajndhoven ovim avionom sto je parkiran na BEG, vec iz EIN.

Bilo bi dobro kad bi uveli neke nove destinacije iz bg,recimo Kiev,ili nesto u Spaniji.Mislim da je 3 leta za Svedsku previse.

Bilo bi dobro kad bi uveli neke nove destinacije iz bg,recimo Kiev,ili nesto u Spaniji.Mislim da je 3 leta za Svedsku previse.

To ti mislis, ali oni su profesionalci koji rade svoj posao ocito sa dobrim uspehom, cim im svi letovi za Svedsku imaju veoma dobru prodju.. Let za Spaniju bi mogao da bude ok, ali let za Kiev sto posto ne bi dugo trajao, jer to sto ti, ja i nekolicina drugih ljudi zeli turisticki da ide za Kiev nije dovoljno, jer velika vecina ljudi (general population) kad mu kazes Ukrajina, nema bas neke lepe asocijacije... A poslovni ljudi ionako nece wizz koristiti.. Ne znam ni kako je aerosvit prosao, ali ocito im nije bas CLF bio veliki, cim su ukinuli liniju. I meni je napamet palo da bi mogli da uspostave let za Prag (sad kad niko nece leteti, mada procitah negde da JAT vraca Prag), barem 2 puta nedeljno, al pitanje je koliko bi ljudi islo wizzom za prag, jer je vecina njih navikla da ide busem. :)

Upravo tako-to ja mislim.Ja govorim o svom utisku,a ne iz ugla wizz air.Jeste,ja zelim Kiev,ali mislim da bi to bilo nesto potpuno novo,deo Evrope koji za sad nije pokriven letovima iz Bg.Ne vidim razlog da ako svi ostali letovi imaju minimalnu popunjenost od 82% da Kiev recimo ima mnogo manje.

A tri linije za Svedsku su zbog nasih gastarbajtera,sudeci po sastavu putnika sa mog leta za Stokholm,na kome nije bilo vise od 10% turista.

I meni bi bilo ako se dani poklapaju s Ryan-om, ionako su Wizz-ovi letovi za Spaniju iz nekog razlloga skupi gotovo uvek

Taj let za Lisabon bi bio fin generalno, čak ne mora ni Wizz. Zagreb ima konekciju sa Lisabonom, i stopover u Bolonji mislim, s tim što TAP Portugal može da prodaje karte i za segment Zagreb - Bolonja, tako da bi nešto tako bilo super isto.

Bas tako, pre mesec dana sam isao za Lisabon iz Zagreba, s tim sto nije bilo sletanja u Bolonji-odlicna je varijanta, zato se nadam da ce u neko dogledno vreme Wizz(ili neka druga kompanija) imati i Lisabon ili Porto u svojoj ponudi  :spot: Veliki pozzz

I meni bi bilo ako se dani poklapaju s Ryan-om, ionako su Wizz-ovi letovi za Spaniju iz nekog razlloga skupi gotovo uvek

Pa 20 ili 30e za let temisvar-Valensija ili Madrid i nije puno. Budimpesta i Sofija su inace jaki sa cenama ali Temisvar je sasvim ok, moze da se iskopa. Naravno da ne govorim o sezoni i 20.decembru... Evo sada da se uzme Temisvar-Valensija-Temisvar 07-14.11. povratna 55e. To je bas povoljno za takvu destinaciju.

Slazem se da je to povoljno, ali to su cene u novembru... ja govorim za cene u toku leta, nisam se bas najjasnije izrazila :)  leti je i mesec unapred da zelis da uzmes isto papreno... evo i za oktobar je vec preko 150 eura... nije ni to strasno kad bi redovnim prevoznicima  bilo preko 500 ali opet ako ryan moze da malo malo daje iz milana za 9 eura kartu sto wizz ne moze leti da da ispod 100 evra po pravcu... to me ljuti