Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Karte iz Temišvara za Luton nisu jeftinije nego iz Zagreba. Sve zavisi gde neko živi. Ako je iz Banata, onda mu se definitivno isplati ići do Temišvara, a zavisi i od vrste prevoza. Uglavnom, naći će se dosta putnika kojima će to biti veliko cimanje za razliku u ceni koja, kad uračunaš sve troškove puta u Temišvar kao i propratne troškove, ne prelazi 20-ak EUR.

sve zavisi gde neko zivi. lepo napisano.

meni se ne isplati ni jedna od varijanti o kojima se ovde prica.

gledao sam na EasyJet-u i Wizzair-u poletanja iz Sofije, prosecna cena Sofija - London (Luton ili Getwick, zavisi koji od ova dva prevoznika) je 32-40 eura u periodu od sredine jula do kraja avgusta.

Iz Nisha do Sofije voz bi me iskoshtao ~7 evra povratna, a u Sofiji karta od zeleznicke do aerodroma i nazad, gradskim prevozom, dodatnih 2 evra. Neka je i 10 ukupno.

S druge strane, samo u jednom smeru do glavne autobuske u Beogradu treba mi ~8 eura + do aerodroma gradskim prevozom jos euro. U oba smera, cca 18 eura, neka je 20 ukupno.

A za Temisvar ili Zagreb da ne pricam.. Ne znam kolika da je usteda, ne bi mi se isplatilo da odvajam jos 2 slobodna dana na cimanje do tamo i nazad, plus prevoz bi me iskoshtao boga oca.

Previshe se na ovoj temi potencira da su putnici iz Vojvodine, pa u tom smeru ide diskusija tipa Beograd vs Temisvar&Zagreb.

Previshe se na ovoj temi potencira da su putnici iz Vojvodine, pa u tom smeru ide diskusija tipa Beograd vs Temisvar&Zagreb.

Ne potencira se da su putnici iz Vojvodine, nego jednostavno više ljudi iz Vojvodine učestvuje u diskusiji. Niko vama s juga ne brani da diskutujete o opcijama za Sofiju. ;)

mda, bice da sam krivo shvatio diskusiju zato sto ljudi vecinom podrazumevaju da su sa linije NS - BG, o tome pricam. Ako npr uzmem da analiziram koji se letovi vise isplate sa kog aerodroma, ipak bih napisao nesto npr. ovima iz BG je bolja ova opcija, ovima iz KG svejedno, ovima iz NS bolji Temisvar, blabla.. Poshto ipak KPS forum chita cela zemlja, dobro je da se ne zaboravlja da se navodi ko odakle kako vidi stvar, chisto eto, da znamo sve mogucnosti.

U pravu si marko, mada mislim da je diskusija otišla u tom smeru jer Temišvar, Budimpešta, Zageb (pa i Osijek, mada ne znam šta se dešava sa tim aerodromom) i Beograd okružuju Vojvodinu, pa i Vojvođani imaju najviše opcija. Nekako je Sofija u toj priči potpuno zapostavljena, iskreno, ni ne znam koji prevoznici ni gde lete odatle, a za putnike iz južne, centralne i istočne Srbije, Sofija predstavlja vrlo dobru alternativu Beogradu. Preostala tri grada otpadaju kad je taj deo zemlje u pitanju.

:D koliko je Marko Petrovic ogorcen na nas Vojvodjane

pa sto se ljutis? ako ima nas 20 koji konvergiramo ka tim aerodromima, ne vidim problem sto se o tome pise cesto... da vas ima 50 iz Nisha koji idete u Sofiju, po meni ne bi bilo problema ni da podforum otvorite...

@nvukelic

pa zasto bi i znao ko leti iz Sofije kada ti ne pada na pamet do tamo da ides?

ja kad vidim da je tema aerodrom u Sofiji, samo je zaobidjem i svi srecni.

ne znam zasto se i drugi ne bi poveli mojim primerom  :P

a sto se tice cena za temisvar, pa, ne znam ni za banat...

mislim, koja je u banatu najjeftinija varijanta do temisvara?

evo, Pancevo je u Banatu, al jedino sto znam, a da je sigurno, je onaj kombi za masu para.

e, evo, sad sam zvao zeleznicku u Pancevu.

ima direktni voz do Temisvara koji krece iz PA u 16:30 i stize u Temisvar u 18:30

povratna karta je 1800 din, prolazi kroz Vrsac.

e sad, glavni problem ranije je bio taj sto je on u Vrscu valjda neku robu(ili industrijske materijale) skladistio pa se tamo cekalo 7-8 sati, to mi je rekla sluzbenica pre godinu dana, a sada su mi na informacijama rekli da nema toga, da je put samo 2 sata...

to je super za sve nas koji se nalaze na tom putu :)

ako se ne izdogovaramo za neki jeftini kombi za prvi maj i Bolonju, dacu vam iz prve ruke info kako izgleda klackanje do Temisvara ;)

poz!

:D koliko je Marko Petrovic ogorcen na nas Vojvodjane

da bre, kao pravi onaj juznjak, sve vas mrzim, ljubomoran sam, ljut, i sve najgore o vama  :psuje:

Sofia? I don't give a damn (Arkan na SkyNews, april 1999, dodushe o NATOu a ne o Sofiji)

stvarno bre, samo sam hteo da podsetim da iz Srbije ima jos puno mogucnosti za prave jeftine letove, bilo iz same Srbije, bilo iz bliske okoline, to je sve  :blob:

hahaha, ma salim se.  :)  flowers::

inace, o 'juznjacima' (nikad sebe nisam smatrao za 'severnjaka'... malo mi smesno) sve najbolje mislim(a samo Talesa poznajem)

nego sam na par tema video tu impresiju da smo mi 'gore' okrenuti sebi, kao, podrazumeva se da se sve desava u NSu i sl, pa mi bilo simpaticno    :angel:

e, evo, sad sam zvao zeleznicku u Pancevu.

ima direktni voz do Temisvara koji krece iz PA u 16:30 i stize u Temisvar u 18:30

povratna karta je 1800 din, prolazi kroz Vrsac.

na sajtu Zeleznica Srbije stoji da taj voz (#361) polazi iz BG u 15:50, staje u PA u 16:30, ali pise da stize u Temisvar u 21h.  :102:

ko tu sad koga ...  :bag:  zvizhd

ako je neko isao u skorije vreme nek prijavi prolazna vremena  ::crazy:

Sva vremena odlazaka i dolazaka su navedena po LOKALNOM vremenu. A posto su i Rumunija i Bugarska u vremenskoj zoni koja je jedan cas ispred nase, onda se desavaju ovakve, naizgled, nelogicne stvari.

Inace, voz je prazan. Eventualno ima jos dvoje-troje ljudi u celom vagonu. Na zalost, u Pancevu se prleazi na dizel lokomotivu, pa tako sve do Vrsca. Sto znaci da na tom potezu grejanje nije bas na najzavidnijem nivou. Ali, nije ni katastrofa. U povratku (posto taj voz dolazi iz Bukuresta) je bilo prevruce, ali se do Beograda taman sve lepo dovelo u red  ;)

• 2 weeks later...

Da ne bi otvarao drugu temu da napisem ovde pitanje vezano za WizzAir. Kako otvoriti nalog na WizzAir-u? Mozda je pitanje glupo ali ja nisam uspeo da se reg.?

Da ne bi otvarao drugu temu da napisem ovde pitanje vezano za WizzAir. Kako otvoriti nalog na WizzAir-u? Mozda je pitanje glupo ali ja nisam uspeo da se reg.?

Na pocetnoj wizzair.com strani, dole levo, ispod dela "Book Flight" stoje polja za unos Wizz Id-a i pass-a. A ispod dugmeta Login, pise Not a Memeber Yet? Sign Up.  ;)

OK ali ja nemam taj wizz ID (email) ne kapiram u cemu se tu radi,jel moze neko da mi objasni sta je taj wizz ID mail ili treba da se ubaci svoj mail ili mora nalog kod njih da se otvrori nista nisam razumeo  :o

• 3 months later...

Burazer iz Australije (jer on ima karticu a ja ne :-[) je pokusao da mi rezervise kartu za London Luton iz Beograda i nisu mu dozvolili, vraca ga sistem i kaze da ne moze iz Beograda... :o

Svaki kontakt sa kompanijom je preko brojeva iz okolnih zemalja...

Sta da radim? Ili bolje - sta radimo pogresno? Jesu li oni uopste otvorili booking iz Srbije?

:bang: pls help

Koji je datum u pitanju? Ja sam jos 01.05.kupila karte za Dortmund bez problema. Koju karticu je koristio?

Probao je nekoliko, ali vise puta sa Visa credit i Visa debit. To bi trebalo da je u redu jer primaju visu... :-\

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Zahvaljujući sjajnim rezultatima koje je postigao već od prvog leta ka Beogradu Wizz Air namerava da od zimskog reda letenja započne letove iz Beograda i ka nekim novim destinacijama. Iako ova informacija još nije zvanično potvrđena može se očekivati da će nove linije biti uspostavljene ka nekim od najtraženijih gradova kao što su Rim ili Pariz.

http://aviokartanet.wordpress.com/2010/07/22/jul-obara-rekorde/

Uf, kako bi to bilo dobro :clap! Ako uvedu Pariz, neće biti srećnijeg čoveka od mene :party:.