Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne znam da li ste primetili da total price odstupa za 5e u odnosu na pravu cenu polaska/dolaska. Na primer: cena u oba pravca je 19.99e, a u ukupnom skoru je 44.98. To nesto novo, ili, ja, jednostavno, nisam primetila ranije, mada, moram da podvucem da je tek u planu moje prvo letenje sa Wizzom.

Ma gde malo i lose destinacije? Do pre 3 meseca nismo imali skoro pa nista iz Beograda, sad se sve krece nabolje. Gde god da imam opciju da letim za 50 eura povratnu kartu to mi je zanimljiva destinacija. Sta kao u Stokholmu smo svi bili po 30 puta pa nam je ono bljak?

Samo neka ubacuju nove destinacije, a kome ne odgovara ni Temisvar nije daleko.

Mene je ovo danas bas lepo obradovalo.

Poz

Ma, znam to :)

Mene buni to sto jos ne stignes na "Payment method", a automatski se uveca "Total price" za 5e, onda kad izaberes u padajucem meniju sa cim placas, doda se (za Visa, na pr.) 5e, mada je pomalo cudno, jer se kod "Payment m." doda svega 5e za oba pravca, a ne 10e, koliko ti kazes. Cudno mi je sto se TU ne dodaje to 2*5e za proviziju. No, da ne cepidlacim, rekoh vec, bitno da se putuje! ;)

Menjaj nacin placanja u onom padajucem meniju, pa ces videti da se i konacna cifra menja. Odnosno sajt ti daje cenu sa provizijom, u zavisnosti od nacina placanja.

Da li neko moze da mi objasni sta nama konkretno ovo znaci? Mislim koja je nama putnicima prednost toga sto ce biti baza u Beogradu?

Mislim da je prednost baze u Beogradu to sto ce se odrzavanje tog jednog Airbusa vrsiti ovde. U poslednjih mesec dana znam za dva slucaja velikog kasnjenja na liniji Luton - Beograd jer su iz Lutona najpre sletali u Budimpestu (zbog manjih tehnickih problema koje je trebalo otkloniti) a zatim nastavljali i za Beograd. U oba slucaja je kasnjenje bilo po 4h.

Ma, znam to :)

Mene buni to sto jos ne stignes na "Payment method", a automatski se uveca "Total price" za 5e, onda kad izaberes u padajucem meniju sa cim placas, doda se (za Visa, na pr.) 5e, mada je pomalo cudno, jer se kod "Payment m." doda svega 5e za oba pravca, a ne 10e, koliko ti kazes. Cudno mi je sto se TU ne dodaje to 2*5e za proviziju. No, da ne cepidlacim, rekoh vec, bitno da se putuje! ;)

Moram priznati da je zanimljivo to sto si primetila,meni recimo to nikako nije palo na pamet, ali evo ako i iz Temisvara pogleda karte za negde,krajnja cifra je za 20 rona veca nego kad saberes karte, sta je to u pitanju,nemam pojma,ali svakako jeste tako, verovatno je to neka njihova provizija.

U svakom slucaju kao sto rekose ovde,za ove pare smo mogli samo da sanjamo do skoro da cemo do evrope leteti,a sada kad su tu,nema mesta kukanju na bilo sta, a nadamo se da ce biti jos opcija uskoro

Srecan put svima

najava da ce beograd postati baza u prvoj polovini sledece godine znaci da ce se broj destinacija povecati na preko deset a ovo o "garazi"' aviona na nasem aerodrumu je samo posledica povecanja broja destinacija.(pa nece da valjda da drze avione na nekom aerodrumu odakle imaju dve ili tri destinacije)

Extra,extra,extra, od proleca rade vikend destinacije za po 100 jura ukupno skoro svuda po Evropi. Evropo stizemo...

Extra,extra,extra, od proleca rade vikend destinacije za po 100 jura ukupno skoro svuda po Evropi. Evropo stizemo...

Samo smo tebe čekali Srbijo.

U potpisu: Evropa :)))

šala mala, al sve u svemu stvarno odlično, već se vidim u Malmeu na božićnim rasprodajama hahha

Kakva sjajna vest  clap.gif' alt=':clap:'>

Još Ajnhvoven petkom i ponedeljkom.

Za produzeni vikend, savršeno!

Uradio sam veoma detaljno predstavljanje Wizz Air-a na "Aviokarti". Koga zanima može da pogleda. Nadam se da će biti od pomoći. Inače danas je Wizz poslao zahteve pravnim kancelarijama u Beogradu za dostavljanje ponuda za posredovanje prilikom registracije pravnog lica i zapošljavanja radnika. E, sad kakvo pravno lice planiraju ne znam ali znam da nigde nemaju predstavništvo. Pomislih da nije u pitanju Wizz Air Serbia. Sličnu stvar su napravili u Sofiji i Kijevu. Ako je to u pitanju eto nama puno novih linija a Jat-u puuuuno briga. Što se radnika tiče zbog otvaranja baze u Beogradu tj. zbog stacioniranja jednog aviona ovde biće im potrebne na desetine radnika prvenstveno pilota, kabinskog i zemaljskog osoblja... Super. Ovo će stvarno biti revolucionarno za aviosaobraćaj u Srbiji. Danas je prvih dvadesetak agencija u Srbiji dobilo Wizzove akreditacije za prodaju njihovih karata online.

reci mi molim te koje su agencije u pitanju?

Ne znam. Nigde još nije objavljen spisak agencija. Ima ih bar dvadeset. Sve su juče akreditovane iako su neke još prošle godine slale prijave. Proveri sa najpoznatijim i najvećim agencijama. Zoveš pa pitaš: Jel radite Wizz Air? Mada su procedure za kupovinu kod agencije identične: nema rezervacija, odmah plaćanje i još će i agencija na konačnu cenu dodati svoj servis. Najjeftinija opcija je kupovina online.

E, pa možeš da zoveš call centar na srpskom i da pitaš za agencije. Samo pazi razgovor se skupo tarifira.

Call centar: 0903 301 103

reci mi molim te koje su agencije u pitanju?

Kao sto rece belgrey, najjeftinije ti je da sam kupis karte online, ali ako si zainteresovan preko agencije, moja drugarica, izmedju ostalog, radi i karte Wizz Air-a. Mogu da ti dam njen kontakt na pm. Poz.