Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

@borisk76

sorry, nije moje da se mesam ali.....

zasto bi dao proviziju agenciji umesto da se sam igras, nadjes potpuno isti let kao sto ce ti oni naci jer drugih letova nema a tih agencijskih 10tak evrica potrosis na neki suvenir, klopu ili ako ti se nista od toga nece....das prilog za KPS...

:banana: :banana: :banana: :banana: :banana:

p.s. muljanje po sajtovima wizz-a i ryana...kombinovanje datuma polazaka i povratka...jurenje jeftiih karata....neprocenjivo...najbolja zabava.

To sam mu i ja rekla na pm, a nadam se, i da sam uspela da mu promenim misljenje i da vec uveliko sam trazi neku destinaciju i sprema se u avanturu! :)

p.s. muljanje po sajtovima wizz-a i ryana...kombinovanje datuma polazaka i povratka...jurenje jeftiih karata....neprocenjivo...najbolja zabava.

clap.gif' alt=':clap:'>

Prošle nedelje u jednim našim popularnim dnevnim novinama izašao je sledeći teks , smatram da može biti interesantan :

Mađarska niskotarifna avio-kompanija " Vizer " otvoriće nove linije za Rim, Malme , Stokholm , Ajndhoven i Minhen , a u aprilu naredne godine se očekuje i otvaranje operativne baze ove kompanije u Srbiji , najavio je predsednik " Vizera " Jožef Varadi.

Najniža cena karte u jednom smeru , uključujući sve takse , iznosi 24.99 evra .

Varadi je , povodom proširenja poslovanja kompanije u Srbiji , najavio da će prve dve nove linije za Rim i Malme startovati u decembru , u aprilu 2011. godine planirano je otvaranje linije za Stokholm , Ajndhoven i Minhen.

On je rekao da se karte za  " Vizer" već mogu kupiti putem internet sajta kompanije i najavio da će na njihovoj internet prezentaciji uskoro biti uveden i srpski jezik.

DESTINACIJA                         BROJ LETOVA                        PRVI LET

RIM                                   3 PUTA NEDELJNO                15.DECEMBAR

MALME                              2 PUTA NEDELJNO                15.DECEMBAR

STOKHOLM                         2 PUTA NEDELJNO                   3.APRIL

AJNDHOVEN                        2 PUTA NEDELJNO                    1.APRIL

MINHEN                             2 PUTA NEDELJNO                    3.APRIL

Tavel prebacila sam ti post ovde, pošto je o tome već naširoko pisano  ;)

Mene interesuje da li je neko otvorio nalog kod wizzaira, registrovao se , i rezervisao karte preko svog naloga. I na koji nacin prebaciti novac tj. uplatiti novac na svoj  wizz racun?

Pogledala sam link, ali me interesuje kako npr. uplatiti 500 eura na svoj wizz racun?

Da li ide uplata u banci ili kreditnom karticom onlajn?

Ne bih da zovem Call centar jos koji dan, dok ne prikupim jos malo informacija.

Izgleda da account jos uvek ne moze da se dopuni online.

3.3. Refilling the Wizz Account through WIZZ Plus can be done by making a payment by credit card or by bank transfer in the base currency chosen when opening the account. Wizz Air will provide a possibility in the near future to top up online using a credit card.

3.5. Opening and re-filling of WIZZ Accounts must be requested through the Call Centre. The Call Centre completes Passenger Registration, gives the Customer Wizz Air's bank account number into which payment must be made and the passenger’s WIZZ ID. The payment order must contain the WIZZ ID and Passenger name in the payment field.

Vec vidim pravu avanturu objasniti ovdasnjim zbunjeno-sumnjicavim radnicima u bankama  ::crazy: zbog cega se vrsi uplata ka inostranstvu i sta je to WIZZ ID  lol::

Izgleda da cu ipak sacekati otvaranje baze u Srbiji, a do tada placati 5 eura vise po karti, kreditnom karticom. :mah:

• 4 weeks later...

Uh, ja se izvinjavam ako ste ovo već pisali.

Našla sam neke jeftine karte iz Beograda pa me zanima da li se uz cenu karte plaćaju još neke takse na našem čuvenom aerodromu?

Jer čula sam od nekog drugara da je bio dobio kartu za neke smešne pare ali je puno platio taksu - ovo nije bio slučaj sa wizzom pa me zanima kako stoje stvari sa njima?

• 2 months later...

Kazite dragicka :)

Ubacili su jos dve linije iz Bg-a!

Brisel(od 29.3.) i Geteborg(od 3.4.).

Brisel je odlicna fora: na pola puta Pariz - Amsterdam, a i kad kod cika Rajan kliknes na Brisel, dobijes 300 destinacija  :blob: !

Jeeee  clap.gif' alt=':clap:'> Brisel je odlicna novina

Za Geteborg bas i nisam odusevljena, pogotovo sto su vec i Stokholm i Malme vec na listi iz Bg... ima i mnogo nezastupljenijih destinacija ali oni garant imaju tu svoju neku racunicu...

Samo kad se dodaje, novih polazaka nikad dosta, samo nek nastave  :party:

a RyanAir i ovo leto ima promotivne letove za Letoniju, Litvaniju i Poljsku, i to sa istog aerodroma u Briselu.

Vec zamisljam, Beograd - Brisel - Beograd, na vreme kupljena karta, izadje sveukupno 60ak eura, a onda presedanje od sat-dva i Brisel - Kaunas/riga/Poznanj/itd.... - Brisel za sveukupno 10ak eura.

isplati se

Brisel-Pariz 1,20 min! clap

1,2 minuta  ::crazy:?!  :LOLLL:

Kad smo već kod toga, bilo bi lepo da razmotrimo najjeftinije varijante transfera od Brisela do Pariza, može i u zasebnoj temi. Znači voz (za koliko može da se nađe karta, kada, gde, kako), autobus (koji), avion (jedini koji leti je Brussels Airlines po užasnoj ceni, tako da to otpada), nešto četvrto... Ima li neko iskustva?

Da li je bolja varijanta Bg-ZG-Paris/Bg-TIM-Paris ili ovo preko Brisela?

Jedan sat i dvadeset minuta!!!Ekstra udobnim vozom! Thalys, ICE ili sl. Cene zavise od toga koliko unapred se kupuju i krecu se od 19E.

Brisel-Pariz 1,20 min! clap

1,2 minuta  ::crazy:?!  :LOLLL:

Kad smo već kod toga, bilo bi lepo da razmotrimo najjeftinije varijante transfera od Brisela do Pariza, može i u zasebnoj temi. Znači voz (za koliko može da se nađe karta, kada, gde, kako), autobus (koji), avion (jedini koji leti je Brussels Airlines po užasnoj ceni, tako da to otpada), nešto četvrto... Ima li neko iskustva?

Da li je bolja varijanta Bg-ZG-Paris/Bg-TIM-Paris ili ovo preko Brisela?

Temisvar - Pariz Wizzair-om. Najbolja i najjeftinija varijanta do Pariza.

Temisvar - Pariz Wizzair-om. Najbolja i najjeftinija varijanta do Pariza.

Ne znam baš, kako kad. Prethodnih mesec dana sam više puta gledao karte za februar/mart i uvek je EasyJet iz Zg bio drastično jeftiniji od Wizz-a. Čak je EJ i iz Bud bio jeftiniji, što mi je prošle godine (kad sam išao Wizzom u Paris) bilo nemoguće.

Bgd-Brisel=2 sata, cena 60E. Brisel-Pariz=1h20min, cena 40E. Ukupno 100E povratna karta. Pa, ima li sta jeftinije i brze?Plus to sto vozom stizes u centar Pariza.

Jedan sat i dvadeset minuta!!!Ekstra udobnim vozom! Thalys, ICE ili sl. Cene zavise od toga koliko unapred se kupuju i krecu se od 19E.

Koliko ranije treba (i mogu) da se kupuju?