Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

To sve vec imate i iz Temisvara :) A i ako uvedu iz BGa, ubedjen sam da ce biti skuplje nego iz TM ;)

Ima i Dortmund i Luton, kako iz TIM, tako i iz ZG i BUD ;). A što se cene tiče, ne mora da znači, i ako bude skuplje, mislim da neće biti više od cene iz TIM+troškovi prevoza do TIM. Čini mi se da smo negde (nađoh: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3491.msg44297#msg44297) upoređivali cene za Dortmund i Luton kad je Wizz krenuo iz Bg i bilo je povoljnije kad se sve sračuna, da se ide iz Bg.

I nemoj da mi ubijaš nadu  ;D!

Da ne izvoljevam previse, al ovaj Wizzov let za Luton, sto je uvece, od 4 leta nedeljno, u proseku 3 leta kasne po 2.5 i vise sati. Tako da cesto umesto u 22h, iz Beograda ne polece pre ponoci. A prosle nedelje sam na sajtu aerodroma ispratila, kasnio je 5 sati, pa su iz Beograda poleteli oko 02.30 ujutru  ::crazy:  ::crazy: Idem prekosutra i spremam se da na aerodrom dodjem u 20h (kad je i vreme za check-in) a da ne poletimo pre 00.30 h.  :cry22:

Gadni su ti vecernji termini, kada im se nagomila kasnjenje. Koliko vidim, ovaj jutarnji let za Dortmund je manje-vise tacan.

pa su iz Beograda poleteli oko 02.30 ujutru  ::crazy: 

Namesteno tako da stignes na vreme za prvi burek :D

To sve vec imate i iz Temisvara :) A i ako uvedu iz BGa, ubedjen sam da ce biti skuplje nego iz TM ;)

Ima i Dortmund i Luton, kako iz TIM, tako i iz ZG i BUD ;). A što se cene tiče, ne mora da znači, i ako bude skuplje, mislim da neće biti više od cene iz TIM+troškovi prevoza do TIM. Čini mi se da smo negde (nađoh: https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3491.msg44297#msg44297) upoređivali cene za Dortmund i Luton kad je Wizz krenuo iz Bg i bilo je povoljnije kad se sve sračuna, da se ide iz Bg.

I nemoj da mi ubijaš nadu  ;D!

Svakako bi bilo dobro da ima i letova iz BGa, verujem da ce i biti u neko dogledno vreme. A posto je meni TM blizi od BG ako gledam od rodne kuce, onda tako i razmisljam. Iako sam trenutno 10000 km daleko i verovatno necu skoro nazad  ;D

Bilo bi kul da bude za Milano/Bergamo jer je to veliki Ryanov hub odakle mozes skoro gde god hoces :)

• 4 weeks later...

Koleginica planira u decembru do Nemačke, pa me je zamolila da joj pomognem oko organizacije jeftinog puta. Za sada je najjeftinije što smo našli da ide Wizzom iz BG-a do Dortmunda i to je oko 17 evrova u jednom smeru, ali nas intereuje koliko bi tu, od prilike, trebalo da se doda na takse. Nisam uspeo da nađem neku pouzdanu informaciju na netu, jer sume koje sam pronašao dostao variraju, pa ako neko ima informaciju iz prve ruke bili bismo vrlo zahvalni.

Nema nikakvih abnormalnih aerodromskih taksi i ostalih cuda. Ako pise da je cena 17 evra, na to jos dodaj 5 evra za placanje karticom, po osobi po letu i to je to. U tu cenu je uracunat samo rucni prtljag do 10kg.

Ako hoces jos torbu pride, kao redovan prtljag, doplata je valjda 15 evra za torbu do 32 kg, ako se ne varam. Te podatke o prtljagu vec imas na sajtu. To je sve. Dakle, maksimalno 37 evra.

Mislio sam na aerodromske takse. Ono što aerodrom uzima harač za korišćenje istog, kao za neku bezbednost i tako to.

Nešto mi nije verovatno da sa beogradskog aerodroma polati za samo 22 evra ukupno

Koleginica planira u decembru do Nemačke, pa me je zamolila da joj pomognem oko organizacije jeftinog puta. Za sada je najjeftinije što smo našli da ide Wizzom iz BG-a do Dortmunda i to je oko 17 evrova u jednom smeru, ali nas intereuje koliko bi tu, od prilike, trebalo da se doda na takse. Nisam uspeo da nađem neku pouzdanu informaciju na netu, jer sume koje sam pronašao dostao variraju, pa ako neko ima informaciju iz prve ruke bili bismo vrlo zahvalni.

Odakle putuje?

Pa napisah iz Beograda.

Odnosno, ona je iz Niša.

Mislio sam na aerodromske takse. Ono što aerodrom uzima harač za korišćenje istog, kao za neku bezbednost i tako to.

Nešto mi nije verovatno da sa beogradskog aerodroma polati za samo 22 evra ukupno

Imas temu o low-cost prevoznicima i njihovim principima poslovanja na ovom forumu. Kada to iscitas bice ti jasno zbog cega postoje karte za 1€, 1cent ili gratis sa "svim uracunatim taksama". Druga stvar, takse su vec godinama unazad uracunate u cenu karte i sve se placa prevozniku a onda on izmiruje svoja dugovanja aerodromu i o tome nemas sta da se brines. Odradi bukiranje do zadnjeg koraka i videces na kraju lepo kolika je konacna cena koju treba da platis. To ti je najbolji nacin da proveris. Mi mozemo ovde da nagadjamo ali kao sto Dragance kaze zavisi i od prtljaga.

Evo sad sam gledao i iz Beograda tokom celog decembra najjeftinija varijanta je 20 eura ako ides samo sa rucnim prtljagom,u to je uracunata i taksa za placanje visa karticom,  a ako dodas i 1 kom prtljaga za check in onda izadje na 35eura.

Naravno to je u jednom pravcu, i krajnja cena kaju bi platio.

Oket. Znam, gledao sam i ja, nego nisam bio siguran da li su uračunate aerodromnske takse. Inače nemam drugih problema. Hvala na svemu.

Wizzair koliko znam leti sa starog (nerenoviranog) terminala na kome je aerodromska taksa svega 3 eur i uracunata je u tu cenu od 17 eur.

NEMA AERODROMSKIH TAKSI, TO STO TI PISE NA POSLEDNJEM KORAKU, TO TI JE CENA KOJU PLACAS!

Kupi karte, uzivaj i ne lupaj glavu ;)

Wizzair koliko znam leti sa starog (nerenoviranog) terminala na kome je aerodromska taksa svega 3 eur i uracunata je u tu cenu od 17 eur.

moar liek 15ak evra(12e aerodromska taksa + 3.3e sigirnosna taksa).

inace, sve pise u postupku bukiranja karte, samo treba da se lepo procita.

konkretno, karta za decembar u jednom pravcu je 0e a sa taksama od 15 evra izadje isto toliko-15e! na to treba dodati 5 evra za placanje karticom. ako hocete dodatni prtljag jos 15e.

image.php?0508c4560e.jpg

"more like" napisan na malo cudan nacin :)

inace u gornjem postu sam napravio print-screen gde je na wizz sajtu napisan price breakdown za let BEG-DTM u decembru, ali posto ovaj forum nema mogucnos postavljanja slika, morate da kopirate adresu u browser.

Pa napisah iz Beograda.

Odnosno, ona je iz Niša.

Posto je iz Nisa, ima jako dobre varijante preko Wizza do Nemacke i iz Sofije (Frankfurt-hahn i Dortmund).

Kompanija "Wizz Air" širi poslovanje u Srbiji

Najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi "Wizz Air" proširiće poslovanje na srpskom tržištu, saopštio je danas beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Tim povodom u Beogradu će biti održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti predsednik kompanije "Wizz Air" Jožef Varadi i generalni direktor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević.

Konferenciji će, kako je najavljeno, prisustvovati i državni sekretar u Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj Goran Petković.

http://www.srbijanet.rs/ekonomija/srbija/61804-niskotarifna-kompanija-wizz-air-siri-poslovanje-u-srbiji.html

Danas mi je ionako bio divan dan, ovo ga je samo poboljšalo ;))) Ura ura ura!!! ;))

Бергамо, Бергамо, Бергамо, може и Форли, шта знам.