Jump to content

najvise biste voleli da wizz otvori liniju za: 61 members have voted

1. 1. najvise biste voleli da wizz otvori liniju za:

• Barselonu
      19
    • Pariz
      7
    • London (Luton)
      5
    • Hamburg
      2
    • Madrid
      7
    • Milano (Bergamo)
      3
    • Kiev
      0
    • Eindhoven
      2
    • Brisel
      1
    • Riga
      0
    • Venecija
      0
    • Oslo
      1
    • Palma de Majorka
      1
    • Katovice (Krakov)
      2
    • Gdansk
      0
    • Malmo
      4
    • Rim
      7

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Na zalost bice to neka linija iz Temisvarskog paketa. Posto je Temisvar relativno blizu, mozemo jednostavno da ga koristimo Ja bih zato vise voleo kada bi to bile neke destinacije na koje ne lete iz Temisvara, pre svega Istanbul, Hamburg, Stockolm, Oslo,  Rim i Brisel ili Eindhoven. Pored ovih, mislim da su Barselona i Madrid pun pogodak.

Istanbul bi bio total hit :)

Kao i Bergamo - da imamo prozor u Evropu :)

E da, Istanbul Sabiha Gokcen bi stvarno bio dobra ideja... AirArabia i FlyDubai živeli! ;) A Bergamo pretpostavljam zbog nekog drugog lowcostera, čim kažete prozor u Evropu?

A Bergamo pretpostavljam zbog nekog drugog lowcostera, čim kažete prozor u Evropu?

Ryanair leti na sve strane iz Bergama!

E da, Istanbul Sabiha Gokcen bi stvarno bio dobra ideja...

Drugari, mozda nekome znaci, Wizz air ce od 17.12. leteti iz Budimpeste za Istanbul (Sabiha Gokcen), 4 puta nedeljno. Mislim da je najjeftinija karta oko 70 eur.

Na zalost bice to neka linija iz Temisvarskog paketa. Posto je Temisvar relativno blizu, mozemo jednostavno da ga koristimo Ja bih zato vise voleo kada bi to bile neke destinacije na koje ne lete iz Temisvara, pre svega Istanbul, Hamburg, Stockolm, Oslo,  Rim i Brisel ili Eindhoven. Pored ovih, mislim da su Barselona i Madrid pun pogodak.

Odlican je i Temisvarski paket.

Barcelona,Pariz,Bergamo,Forli,Treviso,Madrid,Valensija ...

Kompanija "Wizz Air" širi poslovanje u Srbiji

Najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi "Wizz Air" proširiće poslovanje na srpskom tržištu, saopštio je danas beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Tim povodom u Beogradu će biti održana konferencija za novinare na kojoj će govoriti predsednik kompanije "Wizz Air" Jožef Varadi i generalni direktor beogradskog aerodroma Velimir Radosavljević.

Konferenciji će, kako je najavljeno, prisustvovati i državni sekretar u Ministarstvu za ekonomiju i regionalni razvoj Goran Petković.

http://www.srbijanet.rs/ekonomija/srbija/61804-niskotarifna-kompanija-wizz-air-siri-poslovanje-u-srbiji.html

A kad ovo treba da se dogodi  :??

Vec se dogodilo, pogledajte na njihovom sajtu. Ubacili su letove za Eindhoven, Malmo, Stockholm/Skavsta, Memmingen i Rim. Nazalost nista od Bergama za sada :(

Dođavola  :bang:

Edit.

Bgd-Rim kreće od 15.12 najniža cena je 22.49

Bgd-Memingen od 03.04.2011.  22.49

Bgd-Eindhoven od 03.04.2011.  22.49

Bgd-Malme  od 15.12  17.49

Bgd-Stockholm od 01.04.2011.  22.49

Na sajtu stoji Malme i Rim od decembra, sve ostalo od aprila 2011.

Wizz Air otvara bazu u Beogradu

:banana:

Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija Centralne i Istočne Evrope, danas je saopštila je da će u aprilu 2011. godine uspostaviti svoju novu, 13. po redu, bazu u Beogradu. Na beogradskom aerodromu će biti stacioniran novi avion ove kompanije tipa Airbus A320.

Istovremeno, Wizz Air uspostavlja 5 novih linija iz Beograda prema Rimu, Malmeu, Stokholmu (aerodrom Skavsta), Ajndhovenu i Minhenu (aerodrom Memingen), pored već postojećih letova ka Londonu i Dortmundu.

Ceo tekst na: www.aviokarta.net

Nije bas da nije moglo bolje, al nema veze, doci ce i to. I dalje se najvise forsiraju gastarbajterske destinacije. Za Kopenhagen sad lete JAT, Cimber i Wizz. Za Stokholm JAT, Norwegian i Wizz.

5 novih destinacija, odlicna vest klanj:: Jeste da cene nisu bas ekstremno jeftine, ali u poredjenju sa onim sto smo dosad imali - mnooogo jeftinije! Da covek ne poveruje da sad jedan prosecan Srbin moze da poleti ka Evropi kad mu se cefne! A setite se price koja mi se cini kao da je juce bila, vize, cimanje do ovog, onog aerodroma... Prosto ne mogu da verujem :dance:

mozda ce za naredni letnji red letenja biti jos nesto novo, ima dosta vremena do tad.

jbg, ko nam je kriv sto je nasa dijaspora po svedskoj i nemackoj, a ne kao rumunska u spaniji i italiji :)

Znaci sad mozemo iz Temisvara za ove gradove: Barcelona, Forli, Pariz, Bergamo, Treviso, Madrid, Valensija, Rim, London i Dortmund. i iz BGD-a mozemo u London, Dortmund, Rim, Ajnhoven, Minhen, Malmo i Stokholm.  Na sve ovo i Ryan iz Osijeka leti do Frankfurt Hahna, a odatle....

E sad se lakse dise.

OK, nekoliko sati posle objavljivanja ovoga na sajtu, brda letova (bar za Rim) su već rasprodata. Karte poskupljuju i nestaju iz minuta u minut, što kaže moj drugar.

Dragi Rime, vidimo se tamo na proleće (možda).

edit: gramatika

"Wizz Air, najveća niskotarifna avio-kompanija Centralne i Istočne Evrope, danas je saopštila je da će u aprilu 2011. godine uspostaviti svoju novu, 13. po redu, bazu u Beogradu. Na beogradskom aerodromu će biti stacioniran novi avion ove kompanije tipa Airbus A320."

Da li neko moze da mi objasni sta nama konkretno ovo znaci? Mislim koja je nama putnicima prednost toga sto ce biti baza u Beogradu?

Inace, linije i nisu neke, osim Rima. Sve neke hladne, severnjacke :bang:

Da li neko moze da mi objasni sta nama konkretno ovo znaci? Mislim koja je nama putnicima prednost toga sto ce biti baza u Beogradu?

Prednost je u tome sto recimo ako bi isla na tri dana npr u Dortmund: ako Beograd nije baza onda taj let koji ti koristis ide DTM - BEG - DTM sto znaci da on recimo polece u 8 iz DTM slece ovde u 10 i krece nazad u 10:30. Da je BG baza onda bi poletela iz BGa u 8 a ne u 10:30 a u povratku bi poletela u 10:30 iz DTM umesto u 8 ujutru dakle dobijas par sati mada to i nije toliko znacajno :)

Кад им је база у београду то значи да им је у београду ,,гаража'' за неки боинг огромни. Што за путнике то не значи много али је то 40 нових радних места.